Nu stiu daca si voua vi se intampla la fel dar mie www.gsp.ro imi merge fffffffffffffffffffff greu sau deloc!
Nu stiu daca si voua vi se intampla la fel dar mie www.gsp.ro imi merge fffffffffffffffffffff greu sau deloc!
Mie imi merge bine!
Culmea e ca vad ca merge foarte bine, pacat ca e site-ul foarte prost facut, din toate punctele de vedere. :lol:
si mie ami merge la fel d prost
si mie imi merge prost
Si la mine de cele mai multe ori se incarca foarte greu. Si de la servici si de acasa.
site merge prost si e facut prost 20 de mii de efecte pentru o sticla de bere
oricum asta e situatia la noi site uri aiurea in comparatie cu cele ale marilor publicatii din strainatate spre ex www.gazzetta.it diferenta ![]()
si mie imi merge prost si cate o data deloc...oare te-au mutat tu aici unde sunt eu ??? :lol: :lol: :lol:
Si mie imi merge prost site-ul GSP si cu siguranta e de la ei.
Situatia asta la gsp este de putin timp. Probabil numarul de vizitatori le-a crescut foarte mult si trebuie sa faca un upgrade de server. Aceeasi situatie este si cu siteul nostru (evident, respectand proposrtiile)
:evil: >>>Eu nu am avut probleme cu astia si il citesc in fiecare zi.dar nu-mi aduc aminte sa fi facut fite!>>> :twisted:
George Stan a scris :Situatia asta la gsp este de putin timp.
scuza-ma ca te contrazic dar mie imi merge gsp prost ( exact cum e si acu ) de 2 ani... ![]()
:?
Tuturor ne merge prost! Cer explicatii celor care le merge bine www.gsp.ro
:lol: :lol: :lol:
daca ai spus ca TUTUROR ne merge prost gsp ... atunci de la cine mai ai sa ceri explicatii ??? :lol: :lol: :lol:
pentru draculasblood: citeste clar mai omule ce-am scris!!!Cer explicatii celor care le merge bine www.gsp.ro
mie imi mergea extrem de prost dar am instalat mozilla si ma terminat aku numai merge deloc :lol: :lol: :lol: sfat cineva? :lol:
Si eu folosesc mozilla si imi mereg chiar foarte bine gsp-ul...
am reusit pana la urma am faurit niste chestii pe la optiuni si a renascut gsp :lol: :lol: si acum merge si mai bine ![]()
daca vorbesti serios ... da-ne si noua secretul tau :wink: :cry:
:evil: >>>Cheia succesului "UN INTERNET MAI BUN!!!"Eu nu am probleme cu astia,imi intra imediat!!!>>> :twisted:
ionut stie :lol: :lol: :lol: :lol: un internet mai bun si noroc pe la optiunile alea io am dat k la ala bala portocala si vad ca merge :lol: :lol: draculas incearca da e primejdioasa treba k poate il omori de tot :lol: :lol:
pai varianta cu un internet mai bun e exclusa pentru mine , cel putin, deoarece daca vreau sa am un net mai bun decat 3-6 kbps ( la care platesc 50 $ pe luna ) mai am o singura vairanta ...si anume sa dau 300 de $ pe luna...in care intradevar netu va fi mai bun ... dar totusi sunt 300 de $... :cry: :cry: :cry:
:lol: :lol: :lol: :lol: >> :evil: 50 $?Si nu merge bine?Isi bat aia joc de voi,un sfat:"IA-TI MODEMUL SI ARUNCA-L PE GEAM!!!>>> :lol: :lol: :lol: >>>> :twisted:
sper ca nu suntem prea OFF... :?
dar asa e...si nu isi bat joc...dar aici chiar e rara lumea care are net acasa...sau mai bine spus lumea care are caluclator acasa...
si acesta e probabilul motiv al meu in privita gsp... :cry:
pai varianta cu un internet mai bun e exclusa pentru mine , cel putin, deoarece daca vreau sa am un net mai bun decat 3-6 kbps ( la care platesc 50 $ pe luna ) mai am o singura vairanta ...si anume sa dau 300 de $ pe luna...in care intradevar netu va fi mai bun ... dar totusi sunt 300 de $... :cry: :cry: :cry:
Uau! Chiar ca isi bat aia joc de voi!
Adevarata dezvoltare in Azerbaidjan. Ma intreb cum se descurca Ilyes p-acolo.
Avertisment de la Moderatori:Mai incet cu mesajele rasiste!