FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

ASTA DA VESTE! (mariri salariale)

«12»
Recoba11.01.2006 19:44
:D mah poate sa se spuna orice de Becali da la cati bani da si o sa dea o ducem bine si o sa dominam tot in Romania pakt k iar incepe sa se gandeasca la jucatori cretini fara fata de Steaua dak vine alexa promit solemn in fata voastra k ma arunk de pe tabela in gat ar fi prea de tot un jucator care aku 2 ani zicea k o sa calce pe cap toti stelisti si rapidistii sa vina la Steaua pentru ca mijloc are Steaua oricum am inceput anul in conditii bune vedem ce o fi om vedea si om trai :)) Forza Steaua
IONUTZ-CIPRIAN12.01.2006 12:59

:evil: >>>>Cine il ia la BAZA pe Gigi ar trebui sa se gandeasca de 2 ori {dintre suporteri) am tot vazut pe site scris "Jiji".BAI "Jiji" cum e el asa mai "fara cap" cum zic unii a facut multe la Steaua si a bagat o gramada de bani fata de alti(Copos....GIOVANI.....SIMAN..si alti si nu cred ca a tras foloase din asta.Eu din partea lui as spune la unii"CIOCU MIC SI JOC DE GLEZNE" Omul asta trebuie RESPECTAT si nu luat in bataie de joc!!BRAVO Gigi!!!!!>>>> :twisted:

«12»