FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

ASTA DA VESTE! (mariri salariale)

«12»
zipper10.01.2006 16:07

"Salariile jucatorilor Stelei au crescut cu 30%.

Cei mai tari jucatori de la Steaua si-au prelungit contractele si au primit bani in plus. Radoi, Ogararu, Paraschiv, Ghionea, Bostina, Nicolita si Goian sunt oamenii pe care Steaua ii are pana in 2010.

Mirel Radoi este cel mai bine platit stelist si cel mai bine platit fotbalist din Divizia A, cu 700.000 de euro pe sezon, din 2007. In urmatorul an si jumatate, Radoi va castiga 1.500.000 de euro.

"Este pretul fidelitatii pentru Steaua. Din 2007, salariul minim la echipa va fi de 150.000 de dolari, pentru ca vom fi in Liga Campionilor", a spus Becali, citat de Pro TV.

Acest lucru l-a facut bucuros si pe Olaroiu: "este extraordinar de bine pentru ca e extraordinar sa lucrezi cu o echipa multumita".

Mutarea a fost facuta de Becali luni seara, dar anunta abia marti in Italia. Totul fusese anuntat de Revelion.

Steaua a ajuns marti in cantonament, iar jucatorii au fost primiti cu flori. Hotelul in care vor sta a fost deschis special pentru delegatia Stelei."

Aseara l-am auzit pe Oli spunanad ca Gigi va investi o suma extraordinara in Steaua...dar parca nu-mi venea sa cred, mai ales ca nu stiam exact ce vrea sa zica. Acum am vazut aceasta stire si pare sa fie cat se poate de adevarata. Sa speram ca e asa pentru ca daca e intr-adevar asa e fantastic!

Pentru Steaua/ Ne dam viata!!!

oradeanu10.01.2006 16:40

Sa speram ca e adevarata stirea asta.

Desi nu imi vine sa cred.

Ar fi bine ca Steaua sa aiba jucatori bine platiti. Si asta ar trebui sa arate ca acest club este foarte serios. Poate nu vom mai aparea asa de ... "ciobani" in ochii lumii. :lol:

sorin_77710.01.2006 16:58

Cred ca in familia Becalii exista un singur "cioban" si acela s-a mutat la dINAM0. Acolo se iau banii nu se dau.. Daca e adevarat atunci se demonstreaza inca o data faptul ca se vrea performanta la Steaua...

Ce ma bucura mai tare este faptul ca Ogararu e al nostru pana in 2010 cel putin... :):):)

Grinch10.01.2006 17:05

Cel mai tare ar trebui sa ne bucure ca incet dar sigur avem intradevar patron !

i.h.u.g.10.01.2006 17:09

daca e asa atunci Becali mai are destul capitole la care trebuie sa lucreze pana sa devina "patron"...acum chiar n-ar mai trebui sa plece jucatori...

SteauaToronto10.01.2006 18:33

i.h.u.g care Becali! Becali tau, Giovanni nu e in discutie ... :))))

Virgil10.01.2006 18:52

Sincer,nu sunt convins ca fata asta e dinamovista.

In ce priveste maririle de salariu,m-am bucurat de parca mi le-ar fi acordat mie.

Consider ca e buna politica dusa de Conducere,pentru pastrarea jucatorilor si pentru stimularea acestora pentru a da tot ce au mai bun in ei.

cristianotopeanu10.01.2006 19:28
Ce ma bucura mai tare este faptul ca Ogararu e al nostru pana in 2010 cel putin.

Of, of..... nu inseamna ca e al nostru pana atunci, ci doar ca daca va pleca, va lua si clubul ceva. Pe de alta parte, exista posibilitatea plecarii "cu acordul partilor", chiar si inainte de termen. Durata contractului este egala cu 0, ar fi trebuit sa stii asta :). E doar o abureala, nu inseamna automat ca nu are voie sa plece sau ca va muri aici.

zipper10.01.2006 20:05

Nu cred ca Sorin s-a referit la faptul ca Ogararu este acum legat prin acel contract ci mai degraba ca s-ar putea sa nu-si mai doreasca el sa plece de la Steaua in noile conditii!

Pentru Steaua/Ne dam viata!!!

danielcristian10.01.2006 20:07

salutari fratilor

ar fi bine sa nu ne mai plingem atit de patronul Stelei ,ca nu am putea avea in veci unul mai generos ca Gigi Becali.Are el mania sa se dea mare cind face cite ceva,dar cel putin face ce promite si cred ca e o lovitura de maestru faptul ca a majorat salariile jucatorilor.Se vede de la o posta ca i-a intrat in singe virusul fotbalului si ca nu investeste in fotbal pt a cistiga bani ci pt a face performanta.Din punctul de vedere al patronului se face totul pt ca Steaua sa faca treba buna,mai ramine ca jucatorii sa confirme in continuare si sa ne aduca mai multe bucurii anul asta.HAI Steaua!

Wholigan10.01.2006 20:08

Daca se confirma treaba cu contractele nu pot decat sa fiu foarte fericit. Asa se tine o echipa impreuna, astea sunt eforturile (unele dintre ele) care trebuie intreprinse pentru a construi un lot de UCL. De ce pleaca Maldarasanu sau Ilyes de la rapid? Pentru bani, bietu Ilyes s-a transferat la mama dracu pentru un salariu mult inferior salariului lui Radoi, cel de dinaintea acestor mariri, daca ele se confirma. Super. Si restul jucatorilor meritau si ei bani mai multi.

P.S. Cica pleaca si Niculae la Auxerre. Pa pa echipa!

I.N.Money11.01.2006 01:25

Pe langa faptul ca aceasta marire de salariu ii va motiva pe jucatori,multi jucatori din Divizia A care o sa fie doriti de noi o sa ajunga in Ghencea pentru ca de acum la noi nu mai sunt salarii mici :lol:

Bogdan4Steaua11.01.2006 02:10

Pastrand proportiile, am putea spune ca incepem sa aratam din ce in ce mai mult ca si un club european si din punct de vedere financiar.

Sa vedem daca ceilalti tin pasul. La Rapid intarzie primele cu saptamanile in vreme ce salariile raman aceleasi, iar la Dinamo Giovanni este preocupat sa micsoreze salariile jucatorilor pentru ca isi doreste cu adevarat sa intre in grupele "shampions lig". Referitor la strategia Timisoarei, care se axeaza pe o politica salariala in functie de performante, cred ca avem de-a face cu o sabie cu doua taisuri. Daca jucatorii obtin performante, totul e ok, toata lumea este multumita. Dar in cazul in care echipa nu merge o perioada din varii motive, apar foarte usor nemultumiri; practic jucatorii vor avea contracte sub nivelul unor echipe precum Steaua, Vaslui, Dinamo, Rapid sau CFR Cluj si acest lucru ii poate trimite intr-o criza prelungita.

Dar fiecare cu politica lui....cert este ca ne bucura si pe noi suporterii aceasta decizie a conducerii.

FortuneTeller11.01.2006 02:41

Faptul ca a anuntat salarii marite nu inseamna ca le-a si platit! In plus asta ar putea fi o sabie cu 2 taisuri, daca Jiji nu mai are bani atunci citiva jucatori vor zbura automat. Sa dea Dumnezeu ca banii multi sa-i motiveze pe jucatori, inclusiv pentru cei care se odihnesc pe banca de rezerve...

sorin_77711.01.2006 02:59
Nu cred ca Sorin s-a referit la faptul ca Ogararu este acum legat prin acel contract ci mai degraba ca s-ar putea sa nu-si mai doreasca el sa plece de la Steaua in noile conditii!

Pentru Steaua/Ne dam viata!!!

Zipper, asta am vrut sa se inteleaga, ma mira ca Cristian nu a inteles ce am vrut sa spun....

_LOVEST_11.01.2006 07:10

din cate se pare nu doar jucatorii mentionati au avut o marire de salariu ci toti componentii lotului,Dica si Iacob avand un salariu acum de 140000 respectiv 160000euro.

i.h.u.g.11.01.2006 08:10
Sincer,nu sunt convins ca fata asta e dinamovista.

.

pai multumesc pentru incredere, nu sunt dinamovista...toronto e glumet...

sorin_77711.01.2006 09:59

maririle salariale incep sa starneasca invidie:

iata ce spune capitanul cainilor Florentin Petre:

"Petre: "Nu mai vine nimeni la Dinamo dacă se micÂșorează salariile"

Florentin Petre a afirmat că, in cazul in care salariile vor fi micÂșorate, jucătorii de valoare nu vor mai semna cu Dinamo.

"Probabil că acest pas al domnului Becali... Gigi Becali va face ca Âși salariile altor fotbaliÂști din þară să crească, pentru ca, intr-adevăr, valoarea noastră ca fotbaliÂști să fie răsplătită aÂșa cum trebuie. Sperăm ca Âși la Dinamo să se intâmple lucrul ăsta", a declarat Petre. sursa ProSport

Sa speram ca nu vom auzi iar de Bodu... :evil:

Bodanel11.01.2006 10:24

cea mai buna veste de la inceputul anului. sa speram ca vom avea parte de vesti bune tot anul

Alextds11.01.2006 12:23

Vestea asta marire cu 40.000 de euro a salariului fiecarui jucator l-a facut pe Hamutovski sa zica ca nu e sigura plecarea lui. O fi bine?!?

armanovici11.01.2006 15:09

Ba sa plece...cu banii luati pe el(si cateva sute in plus :D ) s-ar putea aduce un portar mai bun..care sa nu imi dea emotii la fiecare centrare de pe flancuri!!!

Virgil11.01.2006 15:17
Ba sa plece...cu banii luati pe el(si cateva sute in plus :D ) s-ar putea aduce un portar mai bun..care sa nu imi dea emotii la fiecare centrare de pe flancuri!!!

Egoistule!Care sa nu ne dea emotii. :lol:

ADRIAN PACURAR11.01.2006 15:20

E ceva normal un jucator care are un salariu mare in Romania nu va mai fi tentat sa plece la orice oferta penibila din afara pentru un salar putin mai mare .Sa nu uitam pentru a vinde un jucator la un pret foarte bun pentru club pe langa valoare si performantele obtinute conteaza si banii investiti de club in acel jucator.Dai ca sa ai de unde cere.

Phanttom11.01.2006 17:43

Sa fie adevarat ce a aparut in ziare si cred ca ar mai jucator din Romania care ar refuze Steaua. Sincre nu stiu ce sa cred dar ma rog sa fie asa pt ca bani multi inseamna jucatori multumiti, jucatori multumiti performanta , adica trofee de genul cupa (din sezonul urmator), campionate si Cupa UEFA (doamne c bine ar fi!!!!!!!!!!!!!)

criminalu200511.01.2006 19:30

EU NU VREAU SA PLECE Hamu.La duelurile 1-1 e cel mai bun portar din tara;la centrari e cam slab, deficitar dar asta se rezolva.eu nu am chef de experiente cu portaru fratilor!!sa cumpere altu si dupa aia sa-l vanda pe el!!!

«12»