si eu care credeam ca tipul care tine cu Timisoara e optimist! poate ca vrem un portar care sa apere in general, nu?
si eu care credeam ca tipul care tine cu Timisoara e optimist! poate ca vrem un portar care sa apere in general, nu?
i.h.u.g., daca chiar esti fata, atunci mi-a crescut respectul pentru tine, pentru ca vorbesti mult mai la obiect decat multi baieti de aici de pe forum (bineinteles, prezumtiv baieti - dupa cum se vede, nu poti fi niciodata sigur 8) ).
P.S. Tare poza cu cabinetul ![]()
:lol: ma bucur sa aud asta...chiar sunt fata...
este asta chiar o surpriza asa de mare? sau asa de importanta?!
"cel putin asa sustine"?? tu ai intalnit vreodata un tip care spune ca e tipa asa, de forma!?
Ce te mira ?
Mai ai de vazut si de auzit multe daca ti se pare nelalocul ei afirmatia mea.
Inchipuie-ti ca pe acest forum exista o asemenea persoana.
La urma urmei nu cred ca am spus o mare grozavie.Iar daca te deranjeaza atentia pe care ti-o acord...e treaba ta.
scuze atunci...chiar nu mi-am imaginat ca pot exista genul asta de persoane...i stand corrected...
si nu, nu ma deranjeaza 8O
Offtopic ca si voi: ma scuzati ca ma introduc in discutie dar daca nick-name-ul tau era spre exemplu "ana" sau "mary" si nu "i.h.u.g." toate aceste discutii nu mai aveau loc. Astfel ai starnit curiozitate specific masculina prin ceea ce ai postat, dar nu are nici o importanta ca esti fata sau baiat. Aici toti suntem USERI... Si de aceea va rog sa nu mai deviati de la subiect...
multumesc!
...nu, nu ma deranjeaza.
Banuiam eu. :wink:
sorry ca sunt offtopic..sorry ca n-am user name de fata!...sorry :!:
promit sa fiu numai ontopic de acum inainte!
Eh, ce stiti voi mah ? Si-a pus si fata un nume gen i.h(ate).u.g(uys) si s-a apucat sa ne demonstreze ca si fetele se pricep la fotbal ! 8)
Ontopic : bun, s-a reunit lotul, ce ar mai fi de spus ?
nu...motivul pentru care nu mi-am pus un nick de fata a fost ca sa evit genul asta de comentarii...nu ma intereseaza daca fetele stiu sau nu fotbal...stii cum e...cu o floare nu se face primavara...mie imi place fotbalul si imi place Steaua si sper sa nu te deranjeze asta...
:lol: ma bucur sa aud asta...chiar sunt fata...este asta chiar o surpriza asa de mare? sau asa de importanta?!
La cat de mult vorbeste (scrie) e sigur fata. Si la cat de stresata e ca nu o credeti si tot repeta ca e fata are si max 16 ani.
primul meci amical al echipei noastre in perioada de pregatire:
Steaua - Carrarese (Serie C2) 2-0 / repr. a II-a
Partida a inceput la 16:25. Formula de start a Stelei: Cernea - Ogăraru, Goian, E. Baciu, P. Marin - Oprița, Rădoi, Cristocea, Boștină - A. Cristea, V. Iacob. Antrenor Cosmin Olăroiu. Goian a deschis scorul in minutul 9, cu o lovitură de cap din 4 metri. Pînă in minutul 50 Steaua nu a mai avut nici o ocazie, adversarii avînd 4 !!! Echipa din repriza a doua: Cernea - D. Bălan, E. Baciu, Ghionea, Neșu - Nicoliță, Paraschiv, N. Dică, Enescu - Lițu, Simion. Dică a ridicat scorul la 2-0 din penalty, in minutul 80, lovitura de pedeapsă fiind obținută de Bănel Nicoliță.
sursa GSP
Avem 2 echipe de camp si un sigur portar.Care s-a dovedit a fi imbatabil doua reprize.Prin formulele diferite total in cele doua reprize,Olaroiu incearca sa omogenizeze lotul.Exceptia confirma regula,Baciu a jucat tot meciul.
Ca nu a primit portarul gol de la o echipa de divizia a 4-a din Italia nu e chiar relevant mai rau e ca nu a dat nici un atacant gol.
Meci slab facut de Steaua. Oricum nici nu ma asteptam la mai mult. Sa nu facem concluzii dupa un primul meci, mai ales contra unei formatii din Serie C2. Dupa meciul cu Steaua Rosie putem vorbi despre nivelul echipei, acum eu mai astept ceva transferuri. vorbea in toamna si Gigi si MM de 3-4 transferuri de marca, bombe si pana acum a venit doar Cristocea.... Eu zic sa mai vindem din rezerve gen Dinita si sa aducem jucatori care chiar pot sa joace, nu doar sa se accidenteze si sa priveasca de pe banca
Intrebarea mea este daca in perioada de pregatire se nimereste si oechipa din serie A....???? :?
niste nepoteii ceva, n-aduci Jiji ?
sau poate pe Tomba La Bomba, mai e putin pana in vara si numai bombe am vazut pana acum .... fasaite
@ Sorin_777
In nici-un caz.Serie A e in plina desfasurare.
Atunci Steaua Rosie Belgrad va fi cel mai puternic adversar in aceasta perioada de pregatire?
Este foarte probabil.
E foarte greu sa gasesti o echipa mare, dintr-un campionat puternic, disponibila pentru un amical in aceasta perioada, mai ales in acest an 2006. Daca anul trecut am jucat cu Inter, anul asta nu mai putem, pentru ca pauza de iarna in acest an este mult mai mica, in aproape toate campionatele importante din Europa, fiindca este planificat ca ele sa se incheie la inceputul lunii mai, in vederea Cupei Mondiale.
Oricum daca nu jucam cu o echipa din Serie A, conform prosport.ro, stelistii vor avea ocazia sa urmareasca live o partida de Serie A. Se vorbeste despre Fiorentina-chievo (este foart aproape de Montecatini), dar eu cred ca ar fi mai bine sa faca toata delegatia un mic efort si sa mearga la Roma-Milan :roll:
Consider ca cele mai puternice partide din pregatiri,in vederea atacarii in forta returului si a meciurilor din optimi,vor fi cele doua cu Heerenveen. :lol: