FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

S-a reunit lotul. (perioada de pregatire din iarna)

«12»
Virgil08.01.2006 09:06

Mijlocașul Vasilică Cristocea a fost singura noutate la reunirea echipei Steaua, care a avut loc la stadionul din Bulevardul Ghencea și la care au fost prezenți 28 de jucători.

La reunire au participat următorii jucători:

Portari: Vasili Hamutovski, Cornel Cernea, Marius Toma, Cezar Lungu

Fundași: Dorin Goian, Daniel Bălan, Mirel Rădoi, Mihai Neșu, Eugen Baciu, Petre Marin, George Ogăraru, Alexandru Tudose, Sorin Ghionea, Alexandru Filip (de la echipa a doua)

Mijlocași: Andrei Enescu, Nicolae Dică, Gabriel Boștină, Bănel Nicoliță, Sorin Paraschiv, Florin Lovin, Vasilică Cristocea, Răzvan Ochiroșii (echipa a doua)

Atacanți: Daniel Oprița, Valentin Simion, Victoraș Iacob, Andrei Cristea, Alin Lițu, Laurențiu Diniță.

La reunire nu a fost prezent mijlocașul Florentin Dumitru, care va părăsi echipa din Bulevardul Ghencea.

Jucătorii steliști au efectuat un antrenament care a durat aproximativ o oră și 40 de minute. Acesta a constat in reprize de alergări, streching, un joc la două porți pe jumătate de teren in care mingea era pasată cu mâna și cu capul și apoi un joc normal. Portarii au făcut cu schimbul și au evoluat și ca jucători de câmp. Atacantul Laurențiu Diniță nu a ieșit pe teren impreună cu ceilalți coechipieri, el rămânând mai mult timp la vestiare, iar apoi s-a antrenat separat fiind accidentat.

Cosmin Olăroiu a condus primul antrenament de la numirea la Steaua, el ieșind pe teren după prima repriză de alergare și streching. Alergările au fost supervizate de preparatorul fizic, Marian Lupu, iar jocul de secundul Dumitru Bolborea. Olăroiu ii va mai ca secunzi pe Vasile Iordache, Andrei Speriatu, dar va fi ajutat și de un preparator fizic italian.

Jucătorii steliști vor efectuat vizita medicală, luni, 9 ianuarie, iar pe 10 ianuarie vor pleca intr-un stagiu de pregătire in Italia.

O prima constatare.Au fost promovati la prima echipa fundasul Filip si mijlocasul Ochirosii.Ii avem inca in lot pe Hamutovski si Ogararu.

Litu,Simion,Dinita,Enescu,care urmau sa fie imprumutati s-au transferati altor echipe au raspuns prezent la primul apel dupa terminarea vacantei.

S-a realizat un singur transfer:Cristocea.

Am intrat in linie dreapta pentru inceperea celei de a doua parti a campionatului.Speram ca jucatorii sa se pregateasca exemplar si sa demonstreze la reluarea jocurilor oficiale ca sunt cel putin la fel de buni ca in prima parte.

FORZA

dbd08.01.2006 09:29

dupa mine acest mesaj ne da motive de bucurie...Ogararu si Hamu au ramas...Cristocea a venit...

ADRIAN PACURAR08.01.2006 09:38

O pregatire cat mai buna .Sper sa dobandeasca destula prospetime fizica pt tot acest retur .Vor avea nevoie si de ultima picatura de energie pentru a castiga acest titlu si pentru un parcurs cat mai lung in cupele europene.Poate Olaroiu doreste sa isi faca o parere asupra jucatorilor Stelei sa vedem cine ramane dupa pregatiri.

Virgil09.01.2006 02:42

O veste buna!Ogararu nu va parasi Steaua.El l-a anuntat pe presedintele [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] ca doreste reinoirea contractului care-i expira in 2007,in scopul unei mariri de salariu.

George,acum in varsta de 26 ani,al doilea capitan al echipei,are in prezent un salariu de 60.000 de euro pe sezon.

El este unul dintre putinii jucatori care au jucat majoritatea partidelor in 2005,randamentul sau fiind constant bun.

Bravo George !

Plecarea lui Hamutovski pare insa sa se realizeze.Torpedo Moscova sau Zenit Sankt Petersburg pot fi urmatoarele echipe in care va evolua.

Anuntat ca posibil inlocuitor,Stelea nu va mai veni la Steaua,ca urmare a refuzului lui Becali de a mai aduce jucatori in varsta,care nu vor putea aduce profit clubului la despartire.

La revedere Vasea !

http://www.7plus.ro/index.php?a=4335&shift=1

cristianotopeanu09.01.2006 03:17

Fl. Dumitru si Hamutovski vor pleca (sanse foarte mari).

sorin_77709.01.2006 04:33

Din ce am vazut la stiri parea o atmosfera destinsa inca de vacanta... Astept cu nerabdare turneele de pregatire... Vreau sa vad formule de joc la Olaroiu...

Ultras_Fever09.01.2006 04:40

Pe cine vor aduce ca portar, ultima variana fiind un finlandez!?!

Teoctist09.01.2006 05:11

Sa nu ne mire daca in cele din urma vom ramane cu Cernea titular.

i.h.u.g.09.01.2006 07:40

nu cu Cernea! asta ar fi groaznic. in plus, cine i-ar fi rezerva? vreun pusti de 17 ani? in nici un caz...trebuie neaparat sa gaseasca un portar si inca unul care sa nu iasa la pensie...

Virgil09.01.2006 08:20

Pustii au inaitat in varsta.Marius Toma face 20 de ani pe 15 mai,dar nu se poate vorbi despre o titularizare a sa.Totusi sa nu uitam ca a fost luat la pregatiri cu prima echipa.El si inca 7 jucatori de la echipa a II-a.

Joint09.01.2006 08:31

Dar care e problema cu Cernea? Eu nu prea l-am vazut in poarta ca sa imi fac o parere...doar cu rraped 2, dar asta nu e relevant.

Virgil09.01.2006 08:34

Adu-ti aminte de meciul de la Galati din returul trecut cu Steaua,cand a fost de netrecut.Atunci cand Otelul ne-a invins cu 1 - 0 si ne-a micsorat sansele de a cuceri titlul.

Joint09.01.2006 08:36

Pai tocmai de-asta am intrebat...vazusem la i.h.u.g. "nu cu Cernea !" si credeam ca stie el mai multe.

Virgil09.01.2006 08:38

i.h.u.g este o ea.Cel putin asa sustine.

sorin_77709.01.2006 09:58

si tine cu Dinamo... :lol:

si acum ontopic...

Aceasta reuniune care ii cuprinde pe toti cei 28 de jucatorine arata ca asa vor fi si la startul returului? Sau Ogararu mai poate pleca? Ce ne spun astrele?

Si totusi nu l-am zarit pe Ogararu in imaginile culese de la vizita medicala... :cry:

sorin_77709.01.2006 10:02

L-am gasit si pe Ogararu:

http://www.prosport.ro/index.php?c=118&a=87624

M-am linistit... :lol:

uff ce spaima

Virgil09.01.2006 15:15

Daca te uitai 12 posturi mai sus nu mai aveai nici-o spaima.

i.h.u.g.09.01.2006 17:24

"i.h.u.g este o ea.Cel putin asa sustine."

"si tine cu Dinamo..."

daca aveti vreo problema anuntati-ma :D (nu tin cu Dinamo!)

faza cu Cernea e simpla...Steaua isi poate gasi si portari mai buni decat pe el...in plus si ceea ce e cel mai important...rezerva lui ar trebui sa fie un portar cel putin experimentat...daca nu vreun mare talent...

cat despre "Adu-ti aminte de meciul de la Galati din returul trecut cu Steaua,cand a fost de netrecut.Atunci cand Otelul ne-a invins cu 1 - 0 si ne-a micsorat sansele de a cuceri titlul." si minca juca foarte bine anul trecut si Steaua l-a vrut, el a ales sa mearga la rapid...si cand a intrat...nu a fost convingator...ca sa nu zic slab

macar sa fie Cernea un super portar de acum incolo...

i.h.u.g.09.01.2006 17:28

"cel putin asa sustine"?? tu ai intalnit vreodata un tip care spune ca e tipa asa, de forma!?

armanovici09.01.2006 17:40

Edit... :D

Al carui echipe ziceai ca esti suporter?

i.h.u.g.09.01.2006 17:44

:D al carei echipe sunt suporter?

nu stiu la ce te referi

armanovici09.01.2006 17:53

@i.h.u.g circula zvonuri cum ca ai fi suportel al unor echipe rivale :lol:

@tuturor

S-au terminat banii???Vizitele medicale se fac la cabinete cu profil caritabil? :lol:

134953067079235b7f0d0_500_495_.jpg

i.h.u.g.09.01.2006 17:57

ma bucur ca te amuza chestia asta...sunt dynamo fan undercover ce pot spune! :D:D

Virgil10.01.2006 08:30
S-au terminat banii???Vizitele medicale se fac la cabinete cu profil caritabil? :lol:

Din panou rezulta ca numai cabinetul este sponsorizat,nu si consultatiile si analizele medicale.

Daca un club de fotbal e sponsorizat,inseamna ca nu mai platesti biletul de intrare pe stadion?

Bodanel10.01.2006 10:02

singura noastra grija trebuie sa fie achizitionarea unui portar acum pt ca nu o sa avem unul suficient sa apere in finala UEFA la penalty

«12»