Pele sau Maradona ? ziceti si voi
Pele sau Maradona ? ziceti si voi
Pele...
aha.... deci eu zic ca Pele si maradona sunt la fel dar eu am votat pe maradona ![]()
@razvan3l24_|_
foloseste cu incredere butonul edit!!!
Ar trebui sa avem niste elemente pe care sa ne bazam pentru a putea stabili care a fost mai bun.
Eu prefer sa-i pun pe amandoi pe primul loc desi il prefer pe Pele.Asa cum intre Dobrin si Hagi,il prefer pe Dobrin.
merita deschis un topic cu acesti doi maestrii...
Ar trebui sa avem niste elemente pe care sa ne bazam pentru a putea stabili care a fost mai bun.Eu prefer sa-i pun pe amandoi pe primul loc desi il prefer pe Pele.Asa cum intre Dobrin si Hagi,il prefer pe Dobrin.
asai cum zici u dar voteaza si u ceva pls
@razvan3l24_|_
ce ? ce am facut iara ?
@razvan3l24_|_
Ca si cum ar avea asa ceva.... Nu uita ca el nu e admin ![]()
h3 h3 deci nu poate sa imi faca nik nu ?
Cristi sa inteleg ca nu isi poate edita mesajele proprii??
Pele! sunt mai simpatici brazilienii! ![]()
dar de ce cred unii ca e mai bun maradona ? doar ca s-a auzit mai mult de el la TV ?
eu am auzit la TV ca nu sau intalnit nici odata fata in fata pe terenla vreun meci asa ca nu se stie
dar nu depinde de asta...adica si asta e o chestie ... dar poate numai o zecime din drumurile prin care putem analiza diferentele lor...
cam asa ceva
Pana la urma nu este vorba de vreun adevar absolut. fiecare poate avea o parere si poate avea dreptate in felul lui. Pele are un palmares net superior lui maradona, iar recordul sau de goluri probabil ca nu vafi egalat niciodata.
pentru mine insa, Maradona este pe primul loc (imi pare rau ca nu l-am vazut decat foarte putin pe Cruyf). Pele avea in spate o nationala extraordinara a braziliei( cea mai buna echipa de fotbal din istorie) iar la nivel de club a avut succese numai in brazilia.
Maradona insa a ridicat de unul singur mai intai pe Argentina si dupa aceea o formatie de nivel mediu, Napoli, l-a nivel de campioane. Nu degeaba la Copa del mondo in semifinalajucata la Napoli publicul tinea cu Argentina. maradona gestiona 90% din jocul echipei sale, ceea ce nu de intampla cu Pele. Sunt convins ca in contextul unui fotbal mai alert, fata de cel din 70 Pele nu ar putea sa se joace cu mingea asa cum facea Diego.
mai convins acuma ........... deci acuma sunt sigur ca maradona cu Pele sunt la egalitate
nu eram sigur inainte sa zici u treaba asta :roll:
mai convins acuma ........... deci acuma sunt sigur ca maradona cu Pele sunt la egalitate
nici la egalitate nu cred ca sunt ...
are dreptate dragos maradona a adus argentina in frunte aproape de unu singur in 86 find mai mult de 90% din echipa iar de napoli ce sa zic nu castigase nici un titlu si cu el in echipa a castigat titlu de 2 ori si o Cupa UEFA pakat de finalul carierei .Pele insa a avut in spate o echipa fantastica si unul dintre cei mai buni pasatori Garrincha care la facut om intai in 1958 si apoi in 1962 si in primul rand tine de timpul in care a juk Pele un fotbal boem in care se aprecia mai mult golul decat apararea pe cand maradona a reusit in cel mai tare si aspru campionat intr-o periada cand cantennancio era la ordinea zilei in italia
Pele clar, mult mai constant.
de ce credeti ca Pele ??? nu vedeti ca Pele nu mai stia sa faca duble la 45 de ani,iar maradona se joaca cu toti fotbalistii ![]()
![]()
pai nu conteaza asta...atunci hai sa-i comparam si la 88 de ani...conteaza evolutia si talentul lor de cand jucau...
pai da...dar eu nu pot sa consider pe nici unu mai bun ca celalalt pentru ca nu sau intalnit pe teren nici odata 8O :x ![]()
![]()
![]()
![]()