Salut, Stanislav, greu am reusit să dam de tine...
(zambeste) Îmi dau seama. A fost o zi grea pentru mine, sunt de dimineață pe drumuri. Am facut vizita medicala am discutat despre contractul meu cu Steaua si am si semnat pană la urma ceea ce nu face decat să mă bucure.
Cand vei fi la antrenamentul lui Piturca
Acum mă grabesc să imi fac bagajul pentru că maine-dimineață (n.r. - azi) voi pleca in Austria, iar apoi la antrenament. De aceea nu pot sta mult de vorba..
OK, dar spune-ne si nouă de ce ai ales Steaua. Se parea că nu o să mai ajungi aici.
La inceput au fost niste neintelegeri despre care nu are rost să mai vorbesc acum. Cert e că eu am semnat cu Steaua, nu cu vreo altă echipa Restul sunt speculatii... Am ales Steaua pentru că e un club mare, cu ambitii, exact cum sunt si eu ca om. Am si eu idealurile mele.
La echipele pe la care ai fost ai jucat pe multe posturi de la mijloc in jos. Ce vei juca la Steaua?
Ceea ce imi va cere antrenorul. Dacă el imi zice să joc in ofensiva joc si atacant, nu contează pentru mine. Îmi e usor să mă adaptez oriunde pe teren.
Obiectivele tale cu Steaua?
Sincer, nu imi place să dau raspunsuri pompoase. Cred că orice jucator a declarat că vrea să ia campionatul, să joace in Liga Campionilor... O să arat pe teren cat de mult imi doresc să câștig.
"Angelov e foarte bun. El se descurcă cel mai bine pe postul de mijlocaș defensiv, e un atlet desavarsit", Ovidiu Burca fundaș Energie Cottbus
"Cum să nu-l stiu pe Angelov? Omul e tare, bagă piciorul, joacă oriunde il pune antrenorul", Sergiu Radu, atacant Energie Cottbus
Baiat destept si bogat
ProSport s-a interesat la jurnalistii bulgari despre omul Angelov. Colegii de la sud de Dunare au avut cuvinte de laudă la adresa jucatorului. Internationalul bulgar e un tip inteligent, foarte educat, pentru că provine dintr-o familie buna si are propria afacere in Bulgaria, fiind proprietarul unui hotel. "Din pacate pentru noi, jurnalistii, nu-i prea place publicitatea si e foarte greu să il abordezi", ne-a spus unul dintre ziaristii bulgari.
Cum il caracterizează site-ul "imscouting"
Calități:
- e un fotbalist polivalent, care la bază e mijlocaș defensiv, dar care se potriveste pe orice post din aparare, mai ales ca jucator in bandă
- e tipul de jucator agresiv care "citeste" bine jocul
- are calități tehnice, se pozitionează foarte bine in teren
Defecte:
- nu este foarte bun la duelurile aeriene
- nu este un jucator de creatie.
ProSport
Mai multe informatii despre Anghelov, aici: http://www.fcsteaua.ro/index/section/articles/article/15261/