FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stanislav Anghelov

«12»
Virgil09.07.2010 10:40

thumb_20_angelov_2010.jpg

Nume complet: Stanislav Anghelov

Locul nasterii: Sofia

Inaltime: 178 cm

Greutate: 69 kg

Numar pe tricou: 20

Anuntat ca si transferat la Rostov, echipa antrenată de Oleg Protasov, mijlocasul de 32 de ani a sosit aseară la Bucuresti pentru a trata cu trupa din Ghencea. În această dimineață, Angelov va efectua vizita medicala urmand ca după-amiază să se deplaseze in cantonamentul din Austria. "Angelov va semna un contract pe un an, cu optiune de prelungire pe incă un an, iar salariul lui se va ridica la aproximativ 120.000 de euro. Va incasa incă 50.000 de euro la semnatura că vine gratis", a dezvaluit aceeasi sursa

Bine ai venit, Stanislav Anghelov! Станислав Ангелов Добре дошли!

Bogdan09.07.2010 10:43

nu ti se pare ca ne grabim? Lasa-l sa-l anunte oficial si dupa. De asta se tot zice ca e transferat de multe saptamani.

Lari10.07.2010 13:55

Salut, Stanislav, greu am reusit să dam de tine...

(zambeste) Îmi dau seama. A fost o zi grea pentru mine, sunt de dimineață pe drumuri. Am facut vizita medicala am discutat despre contractul meu cu Steaua si am si semnat pană la urma ceea ce nu face decat să mă bucure.

Cand vei fi la antrenamentul lui Piturca

Acum mă grabesc să imi fac bagajul pentru că maine-dimineață (n.r. - azi) voi pleca in Austria, iar apoi la antrenament. De aceea nu pot sta mult de vorba..

OK, dar spune-ne si nouă de ce ai ales Steaua. Se parea că nu o să mai ajungi aici.

La inceput au fost niste neintelegeri despre care nu are rost să mai vorbesc acum. Cert e că eu am semnat cu Steaua, nu cu vreo altă echipa Restul sunt speculatii... Am ales Steaua pentru că e un club mare, cu ambitii, exact cum sunt si eu ca om. Am si eu idealurile mele.

La echipele pe la care ai fost ai jucat pe multe posturi de la mijloc in jos. Ce vei juca la Steaua?

Ceea ce imi va cere antrenorul. Dacă el imi zice să joc in ofensiva joc si atacant, nu contează pentru mine. Îmi e usor să mă adaptez oriunde pe teren.

Obiectivele tale cu Steaua?

Sincer, nu imi place să dau raspunsuri pompoase. Cred că orice jucator a declarat că vrea să ia campionatul, să joace in Liga Campionilor... O să arat pe teren cat de mult imi doresc să câștig.

"Angelov e foarte bun. El se descurcă cel mai bine pe postul de mijlocaș defensiv, e un atlet desavarsit", Ovidiu Burca fundaș Energie Cottbus

"Cum să nu-l stiu pe Angelov? Omul e tare, bagă piciorul, joacă oriunde il pune antrenorul", Sergiu Radu, atacant Energie Cottbus

Baiat destept si bogat

ProSport s-a interesat la jurnalistii bulgari despre omul Angelov. Colegii de la sud de Dunare au avut cuvinte de laudă la adresa jucatorului. Internationalul bulgar e un tip inteligent, foarte educat, pentru că provine dintr-o familie buna si are propria afacere in Bulgaria, fiind proprietarul unui hotel. "Din pacate pentru noi, jurnalistii, nu-i prea place publicitatea si e foarte greu să il abordezi", ne-a spus unul dintre ziaristii bulgari.

Cum il caracterizează site-ul "imscouting"

Calități:

- e un fotbalist polivalent, care la bază e mijlocaș defensiv, dar care se potriveste pe orice post din aparare, mai ales ca jucator in bandă

- e tipul de jucator agresiv care "citeste" bine jocul

- are calități tehnice, se pozitionează foarte bine in teren

Defecte:

- nu este foarte bun la duelurile aeriene

- nu este un jucator de creatie.

ProSport

Mai multe informatii despre Anghelov, aici: http://www.fcsteaua.ro/index/section/articles/article/15261/

angelov_newsfl.jpg

red&blue_boy10.07.2010 14:00

Sunt curios unde-l va juca Piturca...

ebonyc10.07.2010 14:36

Turbeaza Jiji ca n-are par.

sabin130710.07.2010 15:00
Turbeaza Jiji ca n-are par.

Ce vorbesti?! Ori esti dezinformat, ori nu esti la curent cu stirile. Soc senzational la breaking news: gg a renascut si practic nu mai este acelasi om.

gg sa faca selectia jucatorilor in functie de podoaba lor capilara, sau in functie de existenta ei? Este de neconceput. Totusi daca ma gandesc bine parca am mai auzit ceva de genul asta in istoria recenta a fotbalului autohton, insa tot nu pot sa cred ca putea fi vorba despre clubul Steaua si al sau creditor.

ebonyc13.07.2010 13:55
Ce vorbesti?! Ori esti dezinformat, ori nu esti la curent cu stirile. Soc senzational la breaking news: gg a renascut si practic nu mai este acelasi om.

gg sa faca selectia jucatorilor in functie de podoaba lor capilara, sau in functie de existenta ei? Este de neconceput. Totusi daca ma gandesc bine parca am mai auzit ceva de genul asta in istoria recenta a fotbalului autohton, insa tot nu pot sa cred ca putea fi vorba despre clubul Steaua si al sau creditor.

Vorbind serios, eu cred ca Piturca a inceput sa bage bani, ca altfel nu lasa bodyguardul oilor sef pe altcineva.

Daniel-Ionut13.07.2010 15:34

ATAT!

"Cu cine se bate Steaua la titlu? Sincer, nu-mi pasa Eu vreau să joc foarte bine!"

BAF-kimi13.07.2010 15:58

Jucator tanar, de viitor, are doar 32 de ani. Cu el putem incepe reconstructia echipei, etc. :)

Oare asta nu e stelist de mic, cum sunt aproape toti ceilalti care au venit? :))

f234567k13.07.2010 16:10

Hai sa ironizam orice jucator venit acum, asa au facut majoritatea si cu Kapetanos, dandu-i dreptate oii cand spunea ca mai bun e de manechin si ca sare mingea din el ca din lemn.

Mie mi se pare un jucator bun pentru campionatul romanesc acest Anghelov. L-am vazut in 3-4 meciuri. Poate sa mai joace macar doi ani la cel mai inalt nivel.

Nu cred ca e cu ceva mai prejos decat Nicolae Grigore, Dorel Stoica, Alexa sau conationalul lui Ghencev.

Stryker24.07.2010 08:55

Din pacate se pare ca s-a accidentat la un antrenament si va urma sa lipseasca pana la 3 saptamani ...

RobYnho14.08.2010 08:46

După ce a jucat o ora ca titular, in amicalul de miercuri seara Rusia - Bulgaria 1-0, Stanislav Anghelov a revenit in Ghencea si s-a antrenat normal sub comanda lui Ilie Dumitrescu.

Mijlocasul defensiv in virstă de 32 de ani nu va juca insă din primul minut luni seara, cu Victoria Branesti, pentru că incă nu este pregatit sută la sută din punct de vedere fizic.

gesepe

blindica22.08.2010 07:16

Mai debuteaza omu`? Te pomenesti ca i-o fi spus ciobanul lui Ilie Dumitrescu ca lui nu-i prea plac jucatorii cu calvitie...

Daniel-Ionut22.08.2010 08:31
Mai debuteaza omu`?

Pai a intrat cu Zurich.

Alex88pl22.08.2010 10:12

ar trebui sa intre titular azi cu Vaslui

blindica22.08.2010 10:58
Pai a intrat cu Zurich.

Nu mi-am dat seama de la meci.Cred ca eram atent la altceva.

DelPiero1022.08.2010 14:51
Nu mi-am dat seama de la meci.Cred ca eram atent la altceva.

Erai atent la tricicleta lui Banel,cu siguranta.O sa-mi fie tare dor de 'brazilianul'din Faurei azi. :alcoholic:

bogdinho_AISS05.09.2010 13:10

e foarte bun...se vede ca a jucat prin germania...

BNQ03.12.2010 07:14

Un joc excelent facut aseara

butcher_6903.12.2010 10:13

Baiatul asta n-ar trebui lasat sa plece,ar fi o mare pierdere,e foarte necesar echipei la mijloc.Daca l-ar incerca impreuna cu Matei...Radut???

DelPiero1003.12.2010 11:11
Baiatul asta n-ar trebui lasat sa plece,ar fi o mare pierdere,e foarte necesar echipei la mijloc.Daca l-ar incerca impreuna cu Matei...Radut???

Eu cred ca va pleca.Lui Jiji nu-i plac cheliosii,nu stii?

David03.12.2010 13:17

El si Geraldo au contribuit mult la punctul scos ieri.O dovada ca cu bani investiti se scot rezultate.Daca nu te cheama Real Madrid,bineinteles. :D

red&blue_boy03.12.2010 15:24
Baiatul asta n-ar trebui lasat sa plece,ar fi o mare pierdere,e foarte necesar echipei la mijloc.

Sa-i spuna asta cineva si lui Oierul...

Ar fi pacat sa plece,dar cred ca asa se va intampla...

mountytoma03.12.2010 15:57

cu angelov si Andrei ionescu la mijloc, Steaua ar juca cu siguranta altceva

cand a intrat aseara cu Liverpool, parca s-a aprins lumina in jocul Stelei!

insa cum la noi toate merg pe dos in era behali, va fi nevoit sa plece, are salariu prea mare, zice boul baltii...

Kellerman03.12.2010 16:31

Respect Anghelov. Super jucator.

«12»