Daca este adevarat trebuie batut cu fierul incins si aruncata apa fiarta pe el!![]()
asa se face in rahova
Daca este adevarat trebuie batut cu fierul incins si aruncata apa fiarta pe el!![]()
asa se face in rahova
asa se face in rahova
"Ori suntem golani, ori nu mai suntem?" cum ar zice cineva din Rahova ![]()
E adevarat...100% Era un golan de cartier in Targoviste !
E adevarat...100% Era un golan de cartier in Targoviste !
Si asta il face mai putin fotbalist sau cum?? Lasa ma povestile astea de can can ,daca ai ceva de zis spune ceva de jocul lui, care e mai bun decat al multora care joaca titulari
O avea comportament deviat,dar oameni gen Lacatus sau Jiji nu vor putea sa-l modeleze niciodata. Si de la Sumudica la ce va asteptati, nu l-ati vazut ce crize face? Zici ca-si da duhul saracul. SI asta cu "nu face faza defensiva"... pai da-o dracu de treaba. La noi asta e important, sa faca faza defensiva; nu conteaza ca da centrari prin spatele portii sau ca preia la distanta de ani lumina. Sa faca faza defensviva e important ca fotbal vedem noi daca avem noroc (fanii Banel se regasesc aici).
Iar tu esti total pe dinafara de subiect. Cosmin nu a jucat niciodata pentru FCM Targoviste!
Nu e deloc individualist si ca sa se inteleaga bine va voi relata despre un meci amical al Farului in Germania. Farul a jucat un meci de pregatire cu o echipa de Liga inferioara. Sapaliga a inceput cu Cosmin Matei si Alibec titulari. Meciul s-a incheiat cu 17-0!!! Cosmin a fost coautor la 14 goluri, plus unul marcat de el. Alibec a inscris de 6 ori, toate din pasele lui Cosmin. Celalat varf de atac, Gosic, titularul postului, preferatul lui Sapaliga, a jucat tot meciul si nu a marcat nici un gol! Acum e clar?
Nu il cunosti bine ! Te asigur ca e genul de jucator caruia ii place mingea , il cunosc foarte bine de cand evolua la juniorii lui FCM Targoviste . Acum e la inceput , joaca cu frica , de aceea paseaza imediat , mai are si unele scapari , insa daca va prinde incredere nu va mai da drumul la minge , o sa vezi...
Oricum e destul de talentat , poate o sa-l vedem si pe Florentin Matei , el are doar 17 ani
Sunt sigur ca odata cu venirea lui Meme nu o sa mai prinda echipa.
Cum vorbeste omu'
))
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=138...100001257412499
))
printre ultimele comentarii
)
Cum vorbeste omu'))
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=138...100001257412499
))
printre ultimele comentarii
)
Cosmin Matei buzea faci arfe sa moara tata si venai la constanta cu chiftele la pachet:)))stai cuminte in patratica ta nebunule
January 19 at 10:15pm · 1 person ·
Avand in vedere ca il avem in echipa pe cocalarul sef Dodel, e chiar greu de spus daca Matei bate recordurile de cocalareala. Dar totusi...
Nu cred ca este adevarat, ca l-ar fi facut lapte batut Gigi..
Pai daca Matei si Dodel sunt cok@l@ry(caci asa e corect
), atunci Banel e cult in cap si emana inteligenta prin toti porii...Tineti minte ce a raspuns Geraldo cand a fost intrebat ce asculta=>"Manele from my friend BANELE"
Poftim cultura...
P.S:Nu sunt o persoana rasista...cu negrii din S.U.A nu am nimic ![]()
Desi a evoluat doar 20 de minute in amicalul cîștigat de stelisti cu 4-1 in fata celro de la Sheriff, pustiul Cosmin Matei (19 ani) a reusit să-l scoată din sarite pe Marius Lacatus Iată trei exemple:
1. Chemat de la incalzire, Matei statea pe margine si astepta să intre. "Hai, Tanase, la schimbare, că trebuie să intru!", i-a strigat Cosmin. "Unde să intri, ma Stai aici, eu decid cind intri, nu tu, de capul tau", i-a replicat Laca
2. La o minge iesită in aut, cei de la Sheriff s-au dus să repună balonul, dar arbitrul a dat aut pentru Steaua. "Cumetre, exchange!", i-a strigat Matei jucatorului moldovean. "Bai, ce cumetre, ma Ai chef de caterincă pe teren, că poate iți trag acum una!", i-a zis nervos Marius.
3. Lacatuș catre Matei: "Stai in fata mingii, să nu execute repede!". Sheriff a executat repede, mingea a ajuns in careu si Steaua a luat gol. "Bai, ce ti-am zis eu, ma!". Cosmin: "Pai, ala care a primit mingea era liber", insă "Fiara" a avut ultimul cuvint: "Mă iei la misto? Dacă stateai in fata mingii, nu mai putea ala să execute, nu mai avea cum să dea drumul repede la balon".
gsp
Iti dai seama ca toata schema primirii golului a fost doar din vina lui Matei ,daca el nu ar fi jucat se termina 6-0.
Am zis de la inceput si o sa o mai zic: pacat pentru el ca a ales sa vina aici. O sa ajunga la 25 de ani sa nu aiba deloc experienta...
Lacatuș catre Matei: "Stai in fata mingii, să nu execute repede!". Sheriff a executat repede, mingea a ajuns in careu si Steaua a luat gol. "Bai, ce ti-am zis eu, ma!". Cosmin: "Pai, ala care a primit mingea era liber", insă "Fiara" a avut ultimul cuvint: "Mă iei la misto? Dacă stateai in fata mingii, nu mai putea ala să execute, nu mai avea cum să dea drumul repede la balon"."
Aha, deci el de de vina, ca n-a stat in fata mingii, nu fundasii ca era ala liber. Nu mai zic ca atunci cand e fault pentru adversar nu ai voie sa stai in fata mingii, ci trebuie sa iei distanta. Dar lasa ca Matei e de vina. E mingea pe partea dreapta a terenului si Lacatus tot la Matei pe stanga tipa, desi nu avea nicio treaba cu faza, mingea se pierdea pe dreapta.