![]()
Nume complet: Cosmin Gabriel Matei
Data nasterii: 30.09.1991
Locul nasterii: Targoviste
Inaltime: 175 cm
Greutate: 65 kg
Numar pe tricou: 91
Steaua l-a transferat luni pe internationalul Under 19, Cosmin Matei, de la divizionara secunda Farul Constanta.
Poreclit "noul Hagi", mijlocasul in varsta de 18 ani a semnat un contract pe 5 ani cu Steaua, care a platit 250.000 de euro Farului Constanta, informeaza Gazeta Sporturilor.
Considerat una din marile sperante ale fotbalului romanesc, Matei a impresionat in meciurile nationalei Under 19, inscriind de la mijlocul terenului in meciul pierdut cu Portugalia la Turneul de Elita.
Tehnic, nu foarte inalt si foarte creativ, Matei dribleaza cu usurinta si este asemanat cu fostul mare international Gica Hagi . Pustiul poate evolua pe toate posturile de la mijlocul terenului.
"În această seara am semnat pe cinci ani cu Steaua. Sunt foarte incantat. Țin cu Steaua de mic, iar acum mi s-a implinit visul de a purta tricoul acestei echipe. Pentru inceput, imi propun o integrare cat mai rapidă in lot si să ajung să joc. Mi s-a ivit o sansă uriașă in carieră si trebuie să profit de ea. La semnarea actelor au participat Valeriu Argaseală si impresarul meu. Încă nu m-am intalnit cu patronul Gigi Becali si nici cu antrenorul Victor Piturca Oricum, intrucat sunt in urmă cu pregatirea, eu voi ramane la Bucuresti si voi lucra la stadion, cu un preparator fizic, in perioada cat echipa participa de astazi, la al doilea stagiu extern, din Austria, urmand ca apoi să mă integrez formatiei mari", a declarat Cosmin Matei in exclusivitate pentru ziarul "Cuget Liber".
Bine ai venit, Cosmin Matei!