Eu citesc indeosebi Gazeta Sporturilor, in special pentru calitatea editorialelor, care orice s-ar spune, sunt scrise cu talent (indeosebi de catre cei mai "old school" - Cosasu, Tudor Octavian, dar si TRU sau Paraschivescu).
N-am crezut niciodata in conspiratia vreunui ziar la adresa Stelei si nu cred nici acum. Intepaturi exista, dar ele sunt destul de omogen repartizate, orice-ati spune.
Ingrijoratoare de foarte mult timp este insa goana dupa scandal, titlurile alese doar-doar or provoca o delcaratie mai necugetata, rastalmacirea de multe ori a cuvintelor celor intervievati. Si la drept vorbind - ce este cel mai enervant este ca toate astea se intampla sub stindardul unei obiectivitati pe care GSP nu ezita sa si-o proclame ori de cate ori are ocazia !
In aceasta campanie de iarna, la capitolul "bombe" au fost de-a dreptul jenanti, nu stiau cum sa mai scoata un titlu pe prima pagina sa le cumpere lumea ziarul.
Oricum, per total, calitatea ziarului a scazut simtitor in ultimii ani ! Scandalurile, stirile mondene si publicitatea au inundat paginile. In locul lor, mi-as face probleme. :roll:
Despre celelalte ziare - nu cunosc.