FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Olympiakos Pireu 1-0 (1-0)

«12»
Corneliu9009.07.2010 17:42

Imi place Gardos,e sigur,are incredere in el,paseaza bine,nu ma asteptam la asa ceva de la un jucator tanar venit din Liga 2... Sper sa aibe in continuuare evolutii la fel de bune.

Ronnie09.07.2010 17:51

Mi se pare ca echipa joaca mult peste ultimele sezoane. Vad viteza, ceea ce nu am mai vazut de prin 2004, 2005.

ssilviu_1909.07.2010 18:08

Faptul ca Piturca joaca cu 5 jucatori la mijloc a a dus mult mai multa stabilitate echipei decat in sezonul trecut.Nu mai am impresia ca adversarii ar putea sa ne inscrie la fiecare faza de atac.Poate ma pronunt prea repede,dar Dorel Stoica mi se pare cu o clasa peste ce a aratat Ovidiu Petre sezonul trecut.Pentru o echipa formata din jucatori adusi de la echipe retrogradate si jucatori adusi gratis,Steaua nu arata rau.Nu vreau sa-mi fac sperante,dar s-ar putea ca lucrurile sa se schimbe fata de ultimele 4 sezoane.Ramane insa vesnica necunoscuta:Jiji!

mad7909.07.2010 18:18
e transmis pe ceva???

eu il vad aici

http://tv2.livesport1.info/

Ro.OBert09.07.2010 18:25

Se vede ca i-a pus Piti la respect...Pana si Banel a jucat binisor azi...Daca mai era acu Dayro Moreno ar fi fost perfect,baiatul ala avea nevoie de putina disciplina

RobYnho09.07.2010 18:26

Totul despre acest meci.

min 90 - Final de meci

min 88 - Surdu sutează in blocaj din coltul careului

min 74 - Lovitură liberă executată in zid de stelisti

min 74 - Surdu se resimte după ce a fost lovit cu cotul de Melberg si are nevoie de ingrijiri medicale

min 72 - Stanca retine o pasă in adincime a grecilor

min 60 - La Steaua intră Martinovici, Surdu sI Toja

min 58 - Nicoliță trimite la Bogdan Stancu, dar stelistul este deposedat pe linia de 16 metri

min 57 - Stanca retine o lovitură de cap a unui adversar

min 56 - Emeghara opreste o actiune periculoasă a grecilor, care scapaseră pe contraatac

min 55 - Stancu sutează de la marginea careului, resping grecii in corner

min 46 - Meciul de reia

min 45 - Pauza 1-0

min 43 - Tanase pasează pentru Stancu, dar atacantul stelist nu ajunge la minge

min 43 - Diogo faultează din nou dur, de data aceasta pe Raduț

min 42 - Grecii joacă foarte dur, Diogo are o intrare de "rosu" la Latovlevici, fară nici o intentie de a atinge mingea, dar arbitrul nu il taxează

min 40 - Valerianos il faultează pe Emeghara, care se loveste destul de dur de un panou aflat pe marginea terenului. Fundasul stelist se ridică si continuă jocul

min 37 - Zairi centrează periculos, Emghara respinge in aut

min 33 - Lovitura de cap a lui Pacurar este retinută de Nikopolidis

min 28 - Raul Bravo sutează din unghi, retine Stanca

min 25 - Tanase il lansează pe Nicoliță, iese Nikopolidis si retine

min 22 - Mare ratare pentru Gardos care din 10 metri trimite peste poartă

min 22 - Un nou corner pentru Steaua, care domină meciul, resping adversarii

min 18 - Centrare bună din corner, a lui Radut resping grecii

min 17 - Nicoliță recuperează un balon si centreaza dar un fundaș advers ii suflă mingea lui Tanase

min 16 - Șut bun al lui Silva de Souza, apară Stanca

min 14 - Nicoliță sutează putin pe lingă poartă

1-0, min 13 - B. Stancu inscrie cu un lob spectaculos

min 10 - Centrarea lui Latovlevici nu este urmarită de nici un stelist

min 6 - Șutul periculos al lui Tanase este scos de lingă bară de unul dintre fundasii adversi

min 5 - Corner pentru Steaua, resping fundasii lui Olympiakos. Din nou corner pentru romani, ramas fară rezultat pe tabelă

Stelistii pasează in propria jumatate in acest debut de partida obligati de presingul agresiv al grecilor

19:32 / A inceput meciul

Steaua: Stanca - Emeghara, Gardos Abrudan, Latovlevici - D. Stoica - Nicoliță (cpt), Radut Pacurar, Cr. Tanase - B. Stancu

Rezerve: Tatarusanu, Todorov, Toja, Al. Lazar, Nastasie, Martinovici, Surdu

Kapetanos, Alves si Vlad Rusu nu sunt in lot pentru meciul de azi.

OLYMPIAKOS: Nikopolidis - Galitsios, Luis Santo, Zairi, Mirallas - Castillo, Raul Bravo, Fetfatzidis, Silva de Souza, Maresca, Valerianos

La meci asistă 50 de suporteri greci care iși incurajează echipa cu vuvuzele si tobe. Fanii elenilor fac poze cu internationalul Stelei, Pantelis Kapetanos.

Noua achizitie, Iasmin Latovlevici, poartă numarul 27.

gesepe

Corneliu9009.07.2010 18:30

Final,1-0,golul marcat de Stancu.Mi-a placut Steaua,s-a miscat binisor si au avut in fata un Raul Bravo,un Maresca,un Melberg,un Nikopolidis.Sa tinem cont si ca Olympiakos nu este la inceputul pregatirilor,din contra,ei saptamana viitoare vor juca in Europa League.

E o diferenta fata de anul trecut,jucatorii adusi la prima impresie par fotbalisti fata de alti ani cand aduceam Tininho si Bibiskov.Iar Gardos m-a surprins placut,s-a miscat uimitor de bine pentru un jucator tanar,venit din Liga 2,in prima repriza nimeni nu a miscat in fata lui,e sigur,are incredere in el,paseaza bine,sper sa demonstreze si in meciurile cu miza.

Pare ok deocamdata daca ne gandim ca au venit 12 jucatori,sper ca si in campionat sau in meciurile din Europa sa avem evolutii bune.

red&blue_boy09.07.2010 20:40

Un rezultat bun,cu un adversar bun.Ma bucur ca Gardos confirma pana acum,ca iarasi Stancu a marcat...

RobYnho10.07.2010 09:28

Evolutia noilor achizitii

Stanca - a fost impecabil intre buturi, joc de picior foarte bun

Abrudan - calm in aparare, nu a fost depășit de atacantii adversi

Gardoș - foarte bun pe faza defensiva a ratat si două ocazii de gol

Latovlevici - cel mai activ dintre fundasii Stelei, a urcat in dese rinduri in atac

D. Stoica - sigur la mijlocul terenului, a jucat simplu, din maximum două atingeri

Raduț - dispozitie la efort, a iesit usor prin dribling din situatii dificile

Pacurar - se vede că a jucat foarte putin in ultima perioadă

Martinovici - a fost depășit de citeva ori de atacantii lui Olympiakos

gesepe

TURKU10.07.2010 18:16

urmeaza sa rupem si la inceput de campionat cu aia de la Cluj-Napoca (se joaca la Alba-Iulia):steagcruce: 25 iulie ora 18:00 Digisport

Guardian10.07.2010 23:33

tot n-am scapat de k.ti astia de la digisport ?! :(

red&blue_boy11.07.2010 06:59

Primele trei meciuri ale Stelei sunt parca pe Digi Sport...

Astristul14.07.2010 21:27
tot n-am scapat de k.ti astia de la digisport ?! :(

Sa speram ca vom scapa. Dupa ce se va termina campionatul 2010/2011 va avea loc licitatia pentru urmatoarele 3 sezoane si orice se poate intampla, mai ales ca se spune ca astia nu mai au bani nici macar ca sa-si onoreze actualul contract. :rolleyes:

«12»