Imi place Gardos,e sigur,are incredere in el,paseaza bine,nu ma asteptam la asa ceva de la un jucator tanar venit din Liga 2... Sper sa aibe in continuuare evolutii la fel de bune.
Imi place Gardos,e sigur,are incredere in el,paseaza bine,nu ma asteptam la asa ceva de la un jucator tanar venit din Liga 2... Sper sa aibe in continuuare evolutii la fel de bune.
Mi se pare ca echipa joaca mult peste ultimele sezoane. Vad viteza, ceea ce nu am mai vazut de prin 2004, 2005.
Faptul ca Piturca joaca cu 5 jucatori la mijloc a a dus mult mai multa stabilitate echipei decat in sezonul trecut.Nu mai am impresia ca adversarii ar putea sa ne inscrie la fiecare faza de atac.Poate ma pronunt prea repede,dar Dorel Stoica mi se pare cu o clasa peste ce a aratat Ovidiu Petre sezonul trecut.Pentru o echipa formata din jucatori adusi de la echipe retrogradate si jucatori adusi gratis,Steaua nu arata rau.Nu vreau sa-mi fac sperante,dar s-ar putea ca lucrurile sa se schimbe fata de ultimele 4 sezoane.Ramane insa vesnica necunoscuta:Jiji!
Se vede ca i-a pus Piti la respect...Pana si Banel a jucat binisor azi...Daca mai era acu Dayro Moreno ar fi fost perfect,baiatul ala avea nevoie de putina disciplina
Totul despre acest meci.
min 90 - Final de meci
min 88 - Surdu sutează in blocaj din coltul careului
min 74 - Lovitură liberă executată in zid de stelisti
min 74 - Surdu se resimte după ce a fost lovit cu cotul de Melberg si are nevoie de ingrijiri medicale
min 72 - Stanca retine o pasă in adincime a grecilor
min 60 - La Steaua intră Martinovici, Surdu sI Toja
min 58 - Nicoliță trimite la Bogdan Stancu, dar stelistul este deposedat pe linia de 16 metri
min 57 - Stanca retine o lovitură de cap a unui adversar
min 56 - Emeghara opreste o actiune periculoasă a grecilor, care scapaseră pe contraatac
min 55 - Stancu sutează de la marginea careului, resping grecii in corner
min 46 - Meciul de reia
min 45 - Pauza 1-0
min 43 - Tanase pasează pentru Stancu, dar atacantul stelist nu ajunge la minge
min 43 - Diogo faultează din nou dur, de data aceasta pe Raduț
min 42 - Grecii joacă foarte dur, Diogo are o intrare de "rosu" la Latovlevici, fară nici o intentie de a atinge mingea, dar arbitrul nu il taxează
min 40 - Valerianos il faultează pe Emeghara, care se loveste destul de dur de un panou aflat pe marginea terenului. Fundasul stelist se ridică si continuă jocul
min 37 - Zairi centrează periculos, Emghara respinge in aut
min 33 - Lovitura de cap a lui Pacurar este retinută de Nikopolidis
min 28 - Raul Bravo sutează din unghi, retine Stanca
min 25 - Tanase il lansează pe Nicoliță, iese Nikopolidis si retine
min 22 - Mare ratare pentru Gardos care din 10 metri trimite peste poartă
min 22 - Un nou corner pentru Steaua, care domină meciul, resping adversarii
min 18 - Centrare bună din corner, a lui Radut resping grecii
min 17 - Nicoliță recuperează un balon si centreaza dar un fundaș advers ii suflă mingea lui Tanase
min 16 - Șut bun al lui Silva de Souza, apară Stanca
min 14 - Nicoliță sutează putin pe lingă poartă
1-0, min 13 - B. Stancu inscrie cu un lob spectaculos
min 10 - Centrarea lui Latovlevici nu este urmarită de nici un stelist
min 6 - Șutul periculos al lui Tanase este scos de lingă bară de unul dintre fundasii adversi
min 5 - Corner pentru Steaua, resping fundasii lui Olympiakos. Din nou corner pentru romani, ramas fară rezultat pe tabelă
Stelistii pasează in propria jumatate in acest debut de partida obligati de presingul agresiv al grecilor
19:32 / A inceput meciul
Steaua: Stanca - Emeghara, Gardos Abrudan, Latovlevici - D. Stoica - Nicoliță (cpt), Radut Pacurar, Cr. Tanase - B. Stancu
Rezerve: Tatarusanu, Todorov, Toja, Al. Lazar, Nastasie, Martinovici, Surdu
Kapetanos, Alves si Vlad Rusu nu sunt in lot pentru meciul de azi.
OLYMPIAKOS: Nikopolidis - Galitsios, Luis Santo, Zairi, Mirallas - Castillo, Raul Bravo, Fetfatzidis, Silva de Souza, Maresca, Valerianos
La meci asistă 50 de suporteri greci care iși incurajează echipa cu vuvuzele si tobe. Fanii elenilor fac poze cu internationalul Stelei, Pantelis Kapetanos.
Noua achizitie, Iasmin Latovlevici, poartă numarul 27.
gesepe
Final,1-0,golul marcat de Stancu.Mi-a placut Steaua,s-a miscat binisor si au avut in fata un Raul Bravo,un Maresca,un Melberg,un Nikopolidis.Sa tinem cont si ca Olympiakos nu este la inceputul pregatirilor,din contra,ei saptamana viitoare vor juca in Europa League.
E o diferenta fata de anul trecut,jucatorii adusi la prima impresie par fotbalisti fata de alti ani cand aduceam Tininho si Bibiskov.Iar Gardos m-a surprins placut,s-a miscat uimitor de bine pentru un jucator tanar,venit din Liga 2,in prima repriza nimeni nu a miscat in fata lui,e sigur,are incredere in el,paseaza bine,sper sa demonstreze si in meciurile cu miza.
Pare ok deocamdata daca ne gandim ca au venit 12 jucatori,sper ca si in campionat sau in meciurile din Europa sa avem evolutii bune.
Un rezultat bun,cu un adversar bun.Ma bucur ca Gardos confirma pana acum,ca iarasi Stancu a marcat...
Evolutia noilor achizitii
Stanca - a fost impecabil intre buturi, joc de picior foarte bun
Abrudan - calm in aparare, nu a fost depășit de atacantii adversi
Gardoș - foarte bun pe faza defensiva a ratat si două ocazii de gol
Latovlevici - cel mai activ dintre fundasii Stelei, a urcat in dese rinduri in atac
D. Stoica - sigur la mijlocul terenului, a jucat simplu, din maximum două atingeri
Raduț - dispozitie la efort, a iesit usor prin dribling din situatii dificile
Pacurar - se vede că a jucat foarte putin in ultima perioadă
Martinovici - a fost depășit de citeva ori de atacantii lui Olympiakos
gesepe
urmeaza sa rupem si la inceput de campionat cu aia de la Cluj-Napoca (se joaca la Alba-Iulia)
25 iulie ora 18:00 Digisport
tot n-am scapat de k.ti astia de la digisport ?! ![]()
Primele trei meciuri ale Stelei sunt parca pe Digi Sport...
tot n-am scapat de k.ti astia de la digisport ?!![]()
Sa speram ca vom scapa. Dupa ce se va termina campionatul 2010/2011 va avea loc licitatia pentru urmatoarele 3 sezoane si orice se poate intampla, mai ales ca se spune ca astia nu mai au bani nici macar ca sa-si onoreze actualul contract. ![]()