FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Olympiakos Pireu 1-0 (1-0)

«12»
Virgil02.07.2010 08:23

In al doilea meci din al doilea turneu de pregatire din Austria, vineri 9 iulie 2010:

Steaua - Olympiakos Pireu

Se observa clar ca Steaua va avea un adversar mai puternic decat ceilalti trei intalniti pana acum si asta subliniaza ca partenerii sunt alesi in functie de gradul de pregatire atins de ros albastri si nu haotic. Consemnam un prim lucru pozitiv.

Olympiakos, care nu a retrogradat niciodata din Superliga greaca, este actuala vicecampioana a Greciei, locul intai si titlul de campioana apartinand vesnicei rivale din Atena, Panathinaikos.

Infiintata in 1925, "Legenda", cum este supranumita echipa alb-rosie din Pireu, a cucerit numeroase titluri de campioana si Cupe ale Greciei, numerosi jucatori ai ei fiind internationali.

Aflata si ea in pregatiri, Olympiakos a remizat joi 1 iulie, 1-1, in fata puternicei Dinamo Zagreb, campioana Croatiei.

Speram ca pana la ora meciului Steaua sa aiba valid intregul lot de jucatori.

Iata cum putea arata primul 11 la ora de incepere a meciului

Tătărușanu - Todorov, Abrudan, Gardoș, Emeghara - D. Stoica - Nicoliță, Răduț, Toja, Tănase - Stancu

Rezerve: Stanca, Mustata, Martinovici, Alexandru Iacob, L. Filip, Nastasie, Pacurar, Kapetanos si Surdu.

Dupa acel 4-1 de ieri, in fata polonezilor de la Zaglebie, asteptam un nou scor concludent.

The Game03.07.2010 12:20

Ne calca grecii pe cap...chiar si in amicale....

Alex88pl03.07.2010 13:55

pe prima pagina scrie ca e pe 7 si aici ca e pe 9. cand e pana la urma?

eu zic ca bate Steaua si in amicalul asta.

Daniel-Ionut03.07.2010 14:55
Ne calca grecii pe cap...chiar si in amicale....

Greci in sus greci in jos, echipele grecesti, suporterii greci...

Cine-i Olympiakos? :blink:

Ii batem!!!

:oleole:

TURKU03.07.2010 17:34

steagro rupem tot in amicale :rolleyes::D

red&blue_boy03.07.2010 19:56
steagro rupem tot in amicale :rolleyes::D

Si in oficiale ne rup altii... :dry:

Virgil08.07.2010 06:32

Dupa meciul cu Zaglebie, Tatarusanu a spus ca Steaua joaca un fotbal mult mai bun decat cel din sezonul trecut. Ceea ce imi da un sentiment de siguranta. Uite ca Piti cu 10 jucatori noi, in care foarte multi nu au incredere, reuseste sa se ridice dupa foarte putin timp la un nivel neatins de Stoichita intr-un an aproape intreg.

Khalid08.07.2010 07:48

Ehh sa asteptam amicalul cu Olympiakos si primele etape ale campionatului ca sa ne edificam asupra jocului echipei, totusi sa castigi toate meciurile amicale cu 5-6 jucatori noi in primul 11 este promitator. Interesant e ca Radut a dat randament la mijloc si cred ca va fi titular sezonul urmator, spre deosebire de Pacurar(despre care s-ar fi crezut ca e mai experimentat) care nu cred ca l-a multumit pe Piturca in totalitate.

LUPANU08.07.2010 08:03

sunt neincrezator in sansele Stelei din acest meci(meciurile din amicale nu se compara cu meciurile oficiale)[Tatarusanu vb-este din postura de titular- dece nu i s-a auzit gura si cand statea pe banca - We love you RUFAY]...si din campionatul ce va urma ! dece ? Stim cu totii dece! Steaua la primul meci pierdut sau la 2-3 meciuri jucate mai prost... Ciobanul va exploda cu critici aduse jucatorilor! Si ce vom face ? Ceea ce am facut pana acuma ! :))

Virgil08.07.2010 08:28

Ai imaginatie bogata Lupane De ce te grabesti? De ce nu astepti sa se intample si apoi sa opinezi? Care e problema ta? Eu ca stelist ma bucur pentru fiecare victorie a Stelei. Meciurile din pregatire le prefigureaza pe cele din campionat si din Europa.

Corect e ca la victorie sa vii cu felicitarile.

sabin130708.07.2010 09:51
Dupa meciul cu Zaglebie, Tatarusanu a spus ca Steaua joaca un fotbal mult mai bun decat cel din sezonul trecut. Ceea ce imi da un sentiment de siguranta. Uite ca Piti cu 10 jucatori noi, in care foarte multi nu au incredere, reuseste sa se ridice dupa foarte putin timp la un nivel neatins de Stoichita intr-un an aproape intreg.

Doar nu era sa spuna Tatarusanu ca sezonul trecut Steaua juca un fotbal mai bun decat cel de acum.

Virgil08.07.2010 11:03
Doar nu era sa spuna Tatarusanu ca sezonul trecut Steaua juca un fotbal mai bun decat cel de acum.

Probabil. Dar ce rost avea sa spuna ca se joaca mai bine, cand ar fi putut sa taca daca nu era asa?

sabin130708.07.2010 12:29
Probabil. Dar ce rost avea sa spuna ca se joaca mai bine, cand ar fi putut sa taca daca nu era asa?

Pai toate declaratiile astea sunt menite sa smulga increderea publicului in noul proiect, incredere sinonima cu ignorarea sau negarea problemei principale. Ii compatimesc pe jucatori, pe cei profesionisti care chiar vor sa faca performanta. Nu vreau sa divagez pe topicul asta.

Virgil09.07.2010 05:18

Imi pare rau dar problema a cam disparut de cand Piti e efectiv la conducerea Stelei. Eu cre in Steaua si sper sa o vad pe cel mai inalt pisc al campionatului 2010/2011. Hai sa incercam sa ignoram problema, care a inceput sa faca eforturi sa taca dracului.

Sper ca astazi Steaua sa faca un meci bun si sa bata Olympiakos-ul.

Iubesc Steaua si asta imi ocupa tot timpul.

RobYnho09.07.2010 07:29

Meciul se va disputa de la ora 19.30

Virgil09.07.2010 08:25

Multumim, RobYnho.

shikaziruki09.07.2010 10:32
Meciul se va disputa de la ora 19.30

e transmis pe ceva???

RobYnho09.07.2010 10:33

Nu.

ebonyc09.07.2010 13:23
Nu.

Este transmis. Cautati pe net. Nu la noi,dar o televiziune din Grecia,probabil, transmite.

Stryker09.07.2010 13:24

meciul asta chiar mi se pare o tampenie sa nu fie transmis, e primul test adevarat al echipei tinand cont de numele adversarei si la ora la care este ar fi facut cu siguranta audienta, insa se pare ca nu se poate ...

ca pronostic cred ca e de X2, au un lot mai valoros si mai omogen ca al nostru

@ebonyc

buna idee, am gasit postul care-l transmite cel putin, este vorba de NovaSports1 ...

ΟλυμπιαÎșός - Στεάουα ΒουÎșουρεστίου

Corneliu9009.07.2010 13:55

Se pare ca este transmis in Grecia,de la 19:30,ora Romaniei

Link-uri aici http://free-TV.go.ro/menus/football.html

Corneliu9009.07.2010 15:49

Si primul 11 :

Steaua 4-1-4-1: Stanca - Emeghara, Gardos Abrudan, Latovlevici - Dorel Stoica - Nicoliță, Radut Pacurar, Tanase - Stancu

danimarcu09.07.2010 16:43
Se pare ca este transmis in Grecia,de la 19:30,ora Romaniei

Link-uri aici http://free-TV.go.ro/menus/football.html

Mie nu-mi merge acest link.

Il vad totusi aici:

http://www.iraqgoals.TV/ch2.html

Khalid09.07.2010 16:46

http://livesport1.us/tv2.html

Conducem cu 1-0, gol clasic, pasa in spatele fundasilor pentru Stancu care il lobeaza pe portar. Gardos e impunator in defensiva si joaca bine.

Ro.OBert09.07.2010 17:21

Prima repriza s-a terminat 1-0 pentru Steaua :D...Ce pot sa zic am jucat perfect pana in min 25-30 cand au inceput faulturile asupra grecilor si nu prea am mai sutat :( ramane de vazut cum ne descurcam in repriza a 2-a :steag_sah_mic:

«12»