FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

FCSB Catering

«12»
MoWeed30.06.2010 20:02

Tot a lui Stanici ramane cea mai tare :))

blindica30.06.2010 20:31
Indignarea mea are legatura strict cu vanzarea de seminte.Nu mi se pare un pas spre normalizare sa mananci seminte pe un stadion, sa scuipi pe jos si sa-i mai scuipi si pe altii.De ce sa fluturi un steag si sa canti cand poti avea mainile si gura ocupate cu seminte? In rest, sa vanda ce vor...

Poate le vand fara coaja :yeahh:

dayra30.06.2010 20:58
Poate le vand fara coaja :yeahh:

Chiar si fara coaja, tot iti ocupa o mana, iar pentru fumatorii inraiti :blush: e deranjant. :))

Lasand gluma la o parte, daca s-ar vinde asa, s-ar schimba cu totul datele problemei. :D

blindica30.06.2010 21:04

Fara coaja n-au gust :)),in coaja sta baza,miezul dauneaza!!

rezistenta_ultras30.06.2010 22:43

e de anul trecut stirea.

n-ati mai dat de mult timp pe la stadion.

Virgil01.07.2010 07:25
Virgilee, si mai radeai de Stanici ca i-a raspuns lu` ala dupa 5 ani :D

Acum vad ca stirea este din returul trecut.

Poate sa fie si de acum doi ani. Ati vazut pana acum puncte de vanzare in stadion, in afara de cel de la tribuna 1? :ce_oameni:

MikStelista01.07.2010 07:27
Poate sa fie si de acum doi ani. Ati vazut pana acum puncte de vanzare in stadion, in afara de cel de la tribuna 1? :ce_oameni:

Dap, am vazut... si la T2 si in peluze.

Virgil01.07.2010 07:31

Taci ma din gura, ce te bagi? :kisstogether:

@ all

Intr-adevar stirea e de la inceputul editiei 2009/2010. Mi-a iesit in cale ieri si n-am vrut sa o ratez. Dar va jur ca neatentia nu e din cauza bauturii. Nu beau decat Dom Perignon si cum nu ma mai tine buzunarul, puteti fi siguri ca a fost o greseala nevinovata.

Nu mai are niciun sens sa tinem deschis acest topic, ar fi pierdere de timp.

«12»