FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

FCSB Catering

«12»
Virgil30.06.2010 08:28

Incepand cu prima etapa a returului editiei de campionat 2009-2010, FC Steaua Bucuresti a lansat FCSB Catering, cel mai modern sistem de catering de pe stadioanele din Romania.

La meciurile disputate pe teren propriu vor fi deschise 11 puncte de vanzare care vor fi plasate doua la Peluza Nord, doua la tribuna a doua, unul la Peluza Sud, unul la peluza oaspetilor - toate pe coronament - , doua la tribuna I, unul la masa presei, unul la loje si unul la fotolii.

Spectatorii prezenti la meciurile echipei noastre pot achizitiona racoritoare, cafea, apa, sandviciuri, fistic, alune, seminte, fructe confiate si deserturi.

Pentru a putea cumpara aceste produse, suporterii stelisti vor trebui sa isi procure chiar de la cele 11 puncte de vanzare carduri pre-paid cu valori prestabilite de 25, 50 sau 100 de lei. Aceste carduri vor putea fi folosite la oricare punct de vanzare, pana la epuizarea creditului.

sursa: site-ul oficial

David30.06.2010 08:39

Interesant ca se pun si la PS.

MoWeed30.06.2010 08:48

In mod normal, as fi perceput aceasta initiativa ca un pas spre normalitate. Dar nimic nu e normal la Steaua, asa ca ma astept sa fie o initiativa cu viata scurta...

dayra30.06.2010 08:49

Parca era interzis accesul cu seminte. :judge: Acum de ce se mai vand?

Virgil30.06.2010 09:05
Parca era interzis accesul cu seminte. :judge: Acum de ce se mai vand?

E un pas mic spre normalizare. Sper ca nu sunteti foarte indignata, stimata utilizatoare Dayra.

Tz3pI30.06.2010 09:25

Erau si in retur, doar ca sunt niste preturi de te doare capul. In plus, nu poti plati cu bani cash. De exemplu daca vrei sa-ti cumperi doar o apa plata, trebuie sa dai 25 de lei pe cel mai ieftin card si apoi cu el iti poti cumpara apa plata. Mai bine beau pe afara inaintea meciului si gata. :D

red&blue_boy30.06.2010 09:27
Erau si in retur, doar ca sunt niste preturi de te doare capul. In plus, nu poti plati cu bani cash. De exemplu daca vrei sa-ti cumperi doar o apa plata, trebuie sa dai 25 de lei pe cel mai ieftin card si apoi cu el iti poti cumpara apa plata. Mai bine beau pe afara inaintea meciului si gata. :D

Da,dar placerea de a bea o apa plata in timp ce-l urmaresti pe Banel e nepretuita! :D

*Alecs*30.06.2010 09:39

"Taci! Sufla-n goarna, consuma.. faci parte din turma"

dayra30.06.2010 09:47
E un pas mic spre normalizare. Sper ca nu sunteti foarte indignata, stimata utilizatoare Dayra.

Indignarea mea are legatura strict cu vanzarea de seminte.Nu mi se pare un pas spre normalizare sa mananci seminte pe un stadion, sa scuipi pe jos si sa-i mai scuipi si pe altii.De ce sa fluturi un steag si sa canti cand poti avea mainile si gura ocupate cu seminte? In rest, sa vanda ce vor...

Fane30.06.2010 09:47
Pentru a putea cumpara aceste produse, suporterii stelisti vor trebui sa isi procure chiar de la cele 11 puncte de vanzare carduri pre-paid cu valori prestabilite de 25, 50 sau 100 de lei. Aceste carduri vor putea fi folosite la oricare punct de vanzare, pana la epuizarea creditului.

@MoWeed

Asta nu-i un pas spre normalitate,din contra este un abuz si o lipsa crasa de respect fata de consumator.

Nu-mi poti impune sa-ti cumpar cardul ala atata timp cat eu nu vreau...de ce sunt obligat ca pentru un pahar de pepsi sau apa sa blochez niste bani intr-un card pe care nu se stie cand il mai folosesc sau daca mai pot sa folosesc data viitoare avand in vedere ca la Steaua regulile se schimba peste noapte iar accesul in stadion se face dupa cum vrea Beliciunea-aia-cu-degete.

Nu mai bine ma folosesc eu de banii aia asa cum vreau ?

The Game30.06.2010 10:06

La Unirea Urziceni-Liverpool am aflat si eu de sistemul de catering de pe Ghencea.....mi se mare o mare prostie treaba asta cu cardul,atata timp cat eu doresc DOAR un suc,de ce sunt nevoit sa cumpar un card pe care nu se stie daca o sa il mai folosesc vreodata?

Concluzia care pot sa o trag din toata aceasta chestie este ca ciobanul are mare nevoie de bani...

Daniel-Ionut30.06.2010 10:38

O tampenie!!!

De ce sa folosesti card fcsb, cand ai putea plati cash sau cu cardul personal.

Si... seminte? :blink: parca erau interzise.

Sa bage si bereee!!! la gheretele alea ar fi un pas spre normalitate! :thumbup:

Ro.OBert30.06.2010 10:56

Da ma ce nesimtiti....inainte imi luam si yo un pumn de seminte sa rontai pana incepe meciu si ma puneau maimutele alea sa mi golesc buzunarele O.O...si faza cu sticla de apa...nu ma lasa ca cica o arunc in teren(puteau sa zica din prima ca vor sa cumpar de la ei)si le-am zis "pai si daca iau un suc dala la pahar cu pai nu pot sa-l arunc in teren?" si porma au inceput sa sufere la mine ca ma salta O.O

@Daniel-Ionut ai dreptate...si la campionatul mondial am vazut oameni cu bere pe stadion

Fane30.06.2010 10:56

Poate ne spune si noua FCSB a cui este firma asta acreditata sa faca comert in stadion.

Nu ca ne-ar interesa, dar suntem asa, curiosi.

Virgil30.06.2010 11:05
Indignarea mea are legatura strict cu vanzarea de seminte.Nu mi se pare un pas spre normalizare sa mananci seminte pe un stadion, sa scuipi pe jos si sa-i mai scuipi si pe altii.De ce sa fluturi un steag si sa canti cand poti avea mainile si gura ocupate cu seminte? In rest, sa vanda ce vor...

Corect. Sunt de acord.

Daniel-Ionut30.06.2010 11:07
@Daniel-Ionut ai dreptate...si la campionatul mondial am vazut oameni cu bere pe stadion

Suntem departeee... foarte departe de ziua in care se vor vinde bauturi alcoolice in stadion :D

Virgil30.06.2010 11:09

Eu cred ca initiativa nu e rea, cu conditia sa platesti cu banul jos.

Referitor la bere, eu cred ca ar fi ok daca s-ar vinde chiar bere nealcoolizata. La pahar.

Ro.OBert30.06.2010 11:13

Atunci sa vanda bere fara alcool ca mai strecuram noi un joint pe sub tricou :D

The Game30.06.2010 11:20
O tampenie!!!

De ce sa folosesti card fcsb, cand ai putea plati cash sau cu cardul personal.

Si... seminte? :blink: parca erau interzise.

Sa bage si bereee!!! la gheretele alea ar fi un pas spre normalitate! :thumbup:

La T1 se vinde bere...cel putin la meciul cu Craiova am vazut cativa baieti din SUD cu pahare de bere....:D..dar nu stiu daca era cu alcool sau fara...

razvan2830.06.2010 11:40

E destul de proasta ideea , adica daca vreau sa imi iau doar o apa trebuie sa dau 25 lei pt cardul ala.O idee ar fi fost sa faca si un card mai mic de 10 lei sau sa se ramana la cash ca era mai simplu.Da nuuu...trebuie sa avem carduri , peste tot carduri o sa ajung sa colosesc cardul si ca sa merg pe strada

y-jam30.06.2010 12:32
Poate ne spune si noua FCSB a cui este firma asta acreditata sa faca comert in stadion.

Nu ca ne-ar interesa, dar suntem asa, curiosi.

Cica aia care in sezonul trecut vindeau cola (calda) in stadion, erau machidonii ciobanului.

Si nu mai inteleg un lucru, oare de ce ii pun pe cei care vin cu galeria oaspete sa isi cumpere acel card? Sau pentru ei se pateste cash? Nu de alta, dar oamenii aia abia daca vin odata pe an in Ghencea...

Si mai e ceva... cred ca mancarea ce va fi vanduta la Sud, va fi una "speciala", ca pentru baietii de la Sud :)

*Alecs*30.06.2010 12:39
Si mai e ceva... cred ca mancarea ce va fi vanduta la Sud, va fi una "speciala", ca pentru baietii de la Sud :)

Facuta cu prafuri de la mama-mare :)

P.S. Eu acum am observat ca in stire scrie "incepand cu prima etapa a returului editiei de campionat 2009/2010" si mi-am adus aminte ca am vazut cateva astfel de carduri la unii suporteri, dar nu stiam ce sunt. E posibil nici sa nu mai existe in noul sezon si sa vorbim aici degeaba, dar e inter-sezon si oricum nu sunt subiecte. Virgil a vrut sa vada daca suntem vigilenti si observam :) )

dayra30.06.2010 13:53
P.S. Eu acum am observat ca in stire scrie "incepand cu prima etapa a returului editiei de campionat 2009/2010" si mi-am adus aminte ca am vazut cateva astfel de carduri la unii suporteri, dar nu stiam ce sunt. E posibil nici sa nu mai existe in noul sezon si sa vorbim aici degeaba, dar e inter-sezon si oricum nu sunt subiecte. Virgil a vrut sa vada daca suntem vigilenti si observam :) )

Acum am vazut si eu "prima etapa a returului"...oricum, dupa acea etapa, au ramas doar 10 deschise. :no:

Daniel-Ionut30.06.2010 18:51

Virgilee, si mai radeai de Stanici ca i-a raspuns lu` ala dupa 5 ani :D

Acum vad ca stirea este din returul trecut.

RobYnho30.06.2010 18:53

Victimele alcoolului. :))

«12»