FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Al patrulea mandat al antrenorului Piturca la Steaua

«12»
Adrian15.07.2010 08:59

Bravo lui. Trebuia sa il ia de la inceput, ca de aia era liber.

kla200515.07.2010 11:15

nu stiu cat de on topic e...oarecum e legat de sezonul asta care cel putin la inceput este pastorit de V. Piturca:

Andone: "Cind joci in Ghencea si stadionul e plin, Steaua are 1-0 din start!"

Revenirea lui Piturcă si transformarile care i-au urmat l-au infricosat pe Ioan Andone. Antrenorul rivalei Dinamo e ingrijorat de semnele bune aratate de Steaua in meciurile amicale:

"A avut un parcurs extraordinar in amicale, o vad să inceapă bine campionatul. Și mai e o problemă: cind joci in Ghencea si stadionul e plin, e deja 1-0 pentru roș-albastri!".

sursa: http://www.gsp.ro/fotbal/Liga-1/Andone-cin...art-198504.html

bine, e scris in stilul gsp, insa am auzit cu urechile mele declaratia la TV a lui Andone care recunoaste onest cat de mult conteaza publicul din Ghencea pentru echipa.

Alex88pl15.07.2010 20:01

asteptam meciul sa ii demonstram ca are dreptate

y-jam09.08.2010 20:15

Ce sa mai zic... imi este si rusine sa mai comentez ceva. Personal imi cer scuze pentru toate cuvintele urate pe care i le-am adus domnului Piturca la venirea acestuia in paginile acestui forum. Atunci am considerat acest lucru ca fiind o mare infrangere la adresa suporterilor, si ca s-a folosit de domnul Jenei ca paravan intre el si suporteri (desi, s-a demonstrat ca nu era cazul de nici un paravan). Acum in schimb, pentru tot ce a facut Piturca la Steaua, de la primele antrenamente, transferuri, pana la aceasta ultima conferinta de presa, consider ca este o mare victorie pentru imaginea lui, atat ca antrenor, cat mai ales ca mare glorie Stelista (cu toate ca la acest ultim punct, nu cred ca mai era nevoie de vreun comentariu, deoarece nimeni nu poate sterge cu buretele istoria)... iar cel mai important, cred ca acest mandat a lui Piturca este o mare victorie pentru toti suporterii Stelisti, pentru toti oamenii cu caracter ce nu se lasa injositi de nimeni, si pentru toti cei ce cred in eliberarea Stelei.

Imi cer scuze, dar in acelasi timp va multumesc domnule Piturca!!!

adrian0719.09.2010 21:58

Mergeti sa-l sustineti pe Pti la Craiova poate asa mai castiga el un meci,ca este mare antrenor si nu are noroc si din pacate nici Dorel nu face fata cum nu a facut nici la Steaua

adrian0719.09.2010 22:03

Dar la Craiova nu este un CIOBAN sa-i faca toate mofturile .Sau nu are bani dar ramane cu ipotecile. Asa este in viata cineva trebuuie sacastige pentyru ca asta antreneaza in Romania si nu afara

mountytoma21.09.2010 14:19
Mergeti sa-l sustineti pe Pti la Craiova poate asa mai castiga el un meci,ca este mare antrenor si nu are noroc si din pacate nici Dorel nu face fata cum nu a facut nici la Steaua

daca ai avea ceva in cap, ceea ce ma indoiesc avand in vedere felul cum scrii, ai intelege ceva din faptul ca la Craiova cu ciorile au fost 20.000 oameni in tribune.

pentru ceea ce a facut Piturca la Steaua in vara asta, eu tin cu Craiova acum, in toate meciurile, mai putin contra Stelei, evident. desi am facut Armata la Craiova si ii urasc pe olteni...

«12»