FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Octavian Abrudan

«12»
Alex88pl17.09.2010 10:10

care a dat ma vina pe trac la greseala lui abrudan? :)) prietene juca fotbal nu ruleta ruseasca. daca nu stii sa dai o pasa inapoi cand adversarul este la 3 metri de tine nu ai ce cauta la nivelul asta. cand joci intr-o catedrala a fotbalului trebuie sa fii concentrat 100% si sa dai tot si ceva in plus pe teren. aia este o greseala de amator.

Daniel-Ionut17.09.2010 10:21

Eu cand zic ca trebuie folosit Gardos, nuuuuu...

Ro.OBert17.09.2010 10:28
Eu cand zic ca trebuie folosit Gardos, nuuuuu...

Si eu zic la fel dar tare mi-e teama ca-l va baga pe Galamaz...

Daniel-Ionut17.09.2010 10:31
Si eu zic la fel dar tare mi-e teama ca-l va baga pe Galamaz...

Pai si ce daca?

Gardos - Galamaz

pytycrys17.09.2010 14:13

Gardos- Alves mai bine. Cel putin la cum a jucat Alves aseara..

razvan2817.09.2010 20:19

Gardos - Galamaz sau Gardos - Alves ar fi cel mai bine.Sa i se acorde incredere lui Gardos si asta va ajunge mare , dar nuu trebuie Iliuta sa-l bage pe Abrudan care s-a vazut ca e si lent , si foarte atehnic si cam prost de fire..

red&blue_boy17.09.2010 20:46

Gardos-Alves...

mountytoma18.09.2010 16:39
care a dat ma vina pe trac la greseala lui abrudan? :)) prietene juca fotbal nu ruleta ruseasca. daca nu stii sa dai o pasa inapoi cand adversarul este la 3 metri de tine nu ai ce cauta la nivelul asta. cand joci intr-o catedrala a fotbalului trebuie sa fii concentrat 100% si sa dai tot si ceva in plus pe teren. aia este o greseala de amator.

pai cam asa sta treaba: era secunda 26, si noi dadeam a doua pasa la portar. iar pasa de la bicfalvi a fost mai mult decat incomoda si nepotrivita.

un sfat pentru Abrudan: invata de la Ghionea! la semifinala de Cupa UEFA cu rapid, a vrut sa scoata elegant mingea din aparare desi era foarte simplu sa respinga in aut, si am luat gol... omul s-a invatat minte de atunci: toate mingile le respingea direct in aut! din aut nu prea luam goluri, dar din pasele spre propriul portar am luat atatea goluri in ultimii ani, incat eu unul le-as pedepsi cu 10.000 euro! intreaba-l pe Zapata!

BlaZoNs18.09.2010 17:19

De cand a inceput meciul Livepool a inceput sa preseze.Abrudan s-a pierdut cu firea...E o greseala care oricui i se poate intampla.Este foarte adevarat ca el nu trebuia sa intre cu frica in teren.Adica daca intri cu "melodia" sa nu ma faca de ras, de preferat adversarii sa dea gol pe alte parti si daca e sa atace pe pozitia lui sa se impiedice adversarul,sau nocturna sa-i intre in ochi.Abrudan trebuie lasat sa creasca. Oricum mie mi se pare Gardos peste Abrudan per total. Dar cred ca il va prefera pe Galamaz,in meciul cu Liverpool a jucat bine si Alves, acum ramane de vazut daca doar numele echipei adverse a dus la jocul sau bun.

Om' trai si om' vedea..

Lari07.01.2011 17:33

Octavian Abrudan va juca din retur pentru Universitatea Cluj. Fostul aparator al Brasovului si al Stelei a semnat pe 3 ani cu formatia finantată de Florian Walter.

Abrudan va avea la Cluj un salariu de aproximativ 100.000 de euro anual.

pavel_rad07.01.2011 18:07
Octavian Abrudan va juca din retur pentru Universitatea Cluj. Fostul aparator al Brasovului si al Stelei a semnat pe 3 ani cu formatia finantată de Florian Walter.

Abrudan va avea la Cluj un salariu de aproximativ 100.000 de euro anual.

Bon, Abrudan nu era de Steaua, a plecat. Sper să nu se facă greseală să-l vandă si pe Geraldo. În plus, Galamaz nu stă nici el bine in crampoane la Steaua.

Lari10.01.2011 16:41

"Cuvantul acasă a contat enorm in decizia mea de a veni la «U». Eu m-am inteles cu cei din conducerea clubului incă dinainte de Sarbatori, practic a ramas doar o simplă formalitate: semnatura pe contractul de joc. Sunt convins că aici va fi mult mai multă liniste decat la Steaua. E bine să ne stabilim obiective cat mai indraznete si să avem o ascensiune cat mai rapida Nu credeam că voi sta doar sase luni la Steaua, am mers acolo să câștig trofee. Vreau să stau la Universitatea atat cat va fi nevoie de mine", a spus Abrudan.

«12»