FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Octavian Abrudan

«12»
Virgil18.06.2010 14:59

thumb_04_abrudan_2010.jpg

Nume si prenume: Abrudan Octavian

Data nasterii: 16 martie 1984

Locul nasterii: Cluj-Napoca

Înaltime: 191 cm

Greutate: 79 kg

Numar pe tricou: 4

Prima sa echipa a fost U Cluj, pentru care a jucat din 1999 pana in 2005(66/1). Apoi a trecut la Bistrita pentru care a jucat pana in 2008(62/3), iar din 2008 si pana in momentul transferului la Steaua a fost jucatorul Brasovului(57/7).

Intre paranteze sunt trecute numarul de aparitii in echipele respective si numarul golurile marcate.

Octavian Abrudan a semnat deja contractul cu Steaua si s-a pregatit pentru prima data vineri alaturi de noii sai colegi, urmand sa plece maine in primul cantonament al Stelei.

Octavian Abrudan este a saptea achizitie a Stelei din aceasta vara.

Fostul antrenor al lui Octavian Abrudan de la FC Brasov, Viorel Moldovan, vorbeste in termeni laudativi la adresa noului jucator al Stelei, despre care spune ca se va impune.

"Abrudan este un jucator inteligent, sta bine in teren, este echilibrat. Joaca simplu, isi face treaba si e fundas inainte de toate. Cu siguranta va aduce un plus in apararea Stelei, pentru ca ei aveau probleme. Sunt normale aceste schimbari de la Steaua, o echipa se construieste mai intai in defensiva", a spus Viorel Moldovan.

Ii uram bun venit si succes cu noua lui echipa!

pcsbb22.06.2010 16:32

Un alt jucator din categoria - multi da..... sa fie acolo la numar.

Toata lumea stie, toata lumea vrea, Jiji campion. :bananadance:

Alexandru H.22.06.2010 20:58

Voi chiar nu urmariti meciurile din campionat?

RobYnho22.06.2010 21:57

Ce vrei sa spui ? Ca e de Steaua ?

f234567k22.06.2010 22:00

Din ce am vazut in ultimele 2 sezoane la Brasov mi se pare un fundas mai bun decat Zhelev, dar nu mai bun decat Rada.

bobbyREDblue22.06.2010 22:04
Din ce am vazut in ultimele 2 sezoane la Brasov mi se pare un fundas mai bun decat Zhelev, dar nu mai bun decat Rada.

+1

RobYnho22.06.2010 22:05

Deci nu e de Steaua, parerea mea.

MoWeed23.06.2010 18:55

E bunicel, in mod normal nu ar trebui sa fie de Steaua, dar e mai bun decat majoritatea celorlalti fundasi centrali din lot

red&blue_boy23.06.2010 19:15

In mod normal,la o echipa ca Steaua,ar trebui sa fie cel mult rezerva...

RobYnho24.06.2010 13:03
Noua achizitie a Stelei, Octavian Abrudan a vorbit despre primele sale zile petrecute in tricoul echipei din Ghencea.

Luni 21 Iun 2010 17:23

Tavi, cum ti s-au parut primele antrenamente la Steaua?

Imi place la Steaua. In aceasta perioada antrenamentele sunt mai grele, este normal, dar pentru mine totul este in regula.

Cum ti se pare domnul Victor Piturca?

Este foarte bine cu dansul. Este prima data cand lucrez cu domnul Piturca si sunt convins ca voi avea multe de invatat. Este foarte apropiat de jucatori si sper sa castigam tiltul impreuna .

Cum ai fost primit de noii colegi la Steaua?

Foarte bine, fara nicio problema. In acest moment suntem foarte multi fotbalisti noi si incercam sa ne obisnuim unii cu ceilalti.

Vremea nu prea a tinut cu voi?

Da, nu se asteptam sa fie asa de frig , dar este important ca avem terenuri bune de antrenament.

De ce ai ales sa vii la Steaua?

In primul rand pentru ca aici am fost dorit si normal ca domnul Piturca m-a determinat sa aleg echipa din Ghencea.

S-a ales noul capitan?

Inca nu s-a ales capitanul, dar eu cred ca Nicolita este un candidat serios.

Cine crezi ca are prima sansa la tiltu in noul sezon?

Eu sper ca noi sa castigam campionatul.

steauafc.com

Lari26.07.2010 00:02

Ce a scris gsp de el, dupa meciul din deplasarea de la Alba-Iulia, dn meciul cu U. Cluj:

- nu a iesit in evidență in fata unor adversari modesti

- a recuperat 11 baloane

- a pierdut doar 15 mingi din cele 77 jucate

pavel_rad26.07.2010 09:51

@Lari, Niculescu adversar modest? O fi el batran, dar e siret, asta ar trebui sa stie gsp.

S.Mariuss26.07.2010 12:35

a jucat destul de bine cu U

Kristy_Cj28.07.2010 15:48
Un alt jucator din categoria - multi da..... sa fie acolo la numar.

Toata lumea stie, toata lumea vrea, Jiji campion. :bananadance:

Fiecare are parerea lui,dar eu cred ca sezonul trecut daca era fundasii pe care i-a adus acum Piturca eram campioni...asa ca daca nu prinzi gsp TV si :thumbup: nu vezi campionatul atunci nu abera ca e de umplutura

S.Mariuss04.09.2010 09:47

imi aduc aminte de ceea ce a zis mitica la sport.ro.

mironica : domnule Dragomir daca galamaz a venit la Steaua ii va lua locul lui abrudan pentru ca dupa parerea mea este cam lent.

Dragomir : fratilor,ascultati la mine ce va spun.Oricine ar veni la Steaua nu are cum sa ii ia nimeni locul lu Abrudan,Abrudan este jucator de echipa nationala,el PARE LENT DAR E FOARTE RAPID.

pare lent dar e foarte rapid :))) =)))

jucator de nationala =))

blindica04.09.2010 09:50

Cred ca Geraldo va lua o pauza,nu Abrudan :D

Daniel-Ionut04.09.2010 09:52

Mai bine ar juca Galamaz-Gardos!

red&blue_boy04.09.2010 21:27
Mai bine ar juca Galamaz-Gardos!

Da.

bogdinho_AISS05.09.2010 12:32

asa ar fi cel mai bine... Galamaz-Gardos ... sunt amandoi imbatabili in aer si sunt destul de mobili si rapizi...chiar daca au peste 1,90...

Kristy_Cj11.09.2010 20:11

Ce zice-ti de cuplu vostru de "vis" Galamaz-Geraldo Washington Regufe Alves...cu Urziceni,cel putin cat a jucat abrudan in pregatiri si inceputul cu Piturca nu a pierdut nici un meci....abrudan e jucator de nationala si plus a jucat la tineret.

Voua va plac vedetele nu jucatorii care isi vad de treaba si muncesc,o sa vedeti voi mai incolo...asa il desconsiderati si pe Banel care si-a dat sufletul pt echipa asta si acuma trece printr-o pasa neagra si are nevoie de sustinere...dar nu ai ce sa le ceri ultrasilor(a nu se confunda cu suporter).

p.s. abrudan va mai juca pt ca galamaz si washington nu sunt asa fundasi...de preferat gardos-abrudan,si nu trecea Semedo,care e un expirat,ca prin branza prin vedete

asa ar fi cel mai bine... Galamaz-Gardos ... sunt amandoi imbatabili in aer si sunt destul de mobili si rapizi...chiar daca au peste 1,90...

galamaz 187 cm 29 ani blazare,a castigat cat s-a putut pt Romania

abrudan 191 cm 26 ani la ambii pofta de rezultate si afirmare

gardos 194 cm 22 ani

deci abrudan-gardos peste 1.90

blindica16.09.2010 21:42

Cu parere de rau,cred ca dupa gafa asta din meciul cu Liverpool,trebuie sa ia o pauza de 3-4 meciuri ca sa aiba pofta mai mare de fotbal,sa bage frica in el sa fie mai concentrat pe viitor,ca in mod normal nu ai voie sa gresesti asa la nivelul care se doreste a fi atins.

Kristy_Cj16.09.2010 22:00

Chiar a fost greseala,dar se poate intampla oricui,inca nu era intrat in meci...iar situatia in care a fost pus,mijlocasul nu stiu exact de la care a venit pasa trebuia sa o paseze in fata,nu inapoi(problema tipica romaneasca,hai sa pasam inapoi,inclusiv abrudan,daca o suta in fata nu era gol).Greseala si-a recuperat-o in timpul meciului printr-un joc ok.Cred ca problema a fost mijlocul,pt ca nu a construit cat trebuie atacul si pierdea foarte usor mingile.Cornere doar unu singur si ala executat penibil

mountytoma17.09.2010 07:01
Cu parere de rau,cred ca dupa gafa asta din meciul cu Liverpool,trebuie sa ia o pauza de 3-4 meciuri ca sa aiba pofta mai mare de fotbal,sa bage frica in el sa fie mai concentrat pe viitor,ca in mod normal nu ai voie sa gresesti asa la nivelul care se doreste a fi atins.

cu parere de rau, cred ca dupa meciul asta ar trebui sa fie clar ca galamaz nu trebuia sa joace cu Unirea Urziceni. chestia asta cu siguranta l-a afectat pe abrudan, oricum aflat intr-o dilema continua daca ramane sa nu la Steaua fara Piturca. in plus, a debutat intr-o cupa europeana tocmai pe stadionul lui Liverpool si era normal sa aiba trac.

nu trebuie pus la zid. dimpotriva, trebuie sa fie sprijinit. trebuie neaparat sa joace incampionat meciul dinaintea unui meci din europa league. altfel, vom mai vedea gafe din astea si nu vor fi doar din vina lui!

mutulik17.09.2010 07:44
cu parere de rau, cred ca dupa meciul asta ar trebui sa fie clar ca galamaz nu trebuia sa joace cu Unirea Urziceni. chestia asta cu siguranta l-a afectat pe abrudan, oricum aflat intr-o dilema continua daca ramane sa nu la Steaua fara Piturca. in plus, a debutat intr-o cupa europeana tocmai pe stadionul lui Liverpool si era normal sa aiba trac.

nu trebuie pus la zid. dimpotriva, trebuie sa fie sprijinit. trebuie neaparat sa joace incampionat meciul dinaintea unui meci din europa league. altfel, vom mai vedea gafe din astea si nu vor fi doar din vina lui!

In mod normal as fi perfect de acord cu tine. Dar pun problema si altfel. Baiatul asta ia probabil 100000 de euro pe sezon nu? La antrenamente ce face? Nu cumva asta ar trebui sa faca? Nu cumva asta ar trebui sa stie sa faca? Ca sa nu vorbesc de un psiholog care lipseste cu desavarsire echipelor din Romania. Tie cati ani iti trebuie sa castigi 100000 de euro? Sau cate zeci de ani? Despre ce vorbim aici? Daca tu la serviciu nu=ti faci treba te cam da afara iar daca ii aduci prejudicii patronului te mai da si in judecata nu? Nu-l acuz dar credca e si de datoria lui sa stie sa dea o astfel de pasa. Si ca tot veni vorba de pasa..initial nu mi s-a parut ca joe cole o va ajunge, dar vazand reluarea m-am convins ca marele portar tatarusanu ar fi ajuns inaintea englezului atata ca portarul nostru n-a stiut ce sa faca. Priviti reluarea si vezi vedea cum se rerage inainte sa iasa, ca s anu spun de faptul ca trebuia sa anticipeze pasa.

mountytoma17.09.2010 08:57
Daca tu la serviciu nu=ti faci treba te cam da afara iar daca ii aduci prejudicii patronului te mai da si in judecata nu? Nu-l acuz dar credca e si de datoria lui sa stie sa dea o astfel de pasa. Si ca tot veni vorba de pasa..initial nu mi s-a parut ca joe cole o va ajunge, dar vazand reluarea m-am convins ca marele portar tatarusanu ar fi ajuns inaintea englezului atata ca portarul nostru n-a stiut ce sa faca. Priviti reluarea si vezi vedea cum se rerage inainte sa iasa, ca s anu spun de faptul ca trebuia sa anticipeze pasa.

ai jucat vreodata fotbal de competitie?

fiindca intrebi de psiholog... Steaua are nevoie de o Armata de psihologi ca sa contracareze efectele prostiei si diareei verbale ale maimutei de la loja! dar tot degeaba, stii cum e , un prost arunca o piatra in lac si o suta de destepti se chinuie sa o scoata... ce face dobitocul din pipera nu vor repara o suta de indivizi inteligenti in ani de zile!

vina nu este doar a lui abrudan, este si a lui anghelov (later edit: a fost bicfalvi de fapt), si a lui tatarusanu. dar eu cred ca daca abrudan nu era implicat in discutiile astea cu ramanerea lui la Steaua si daca juca in meciul cu Unirea Urziceni, NU CRED ca mai gresea atat de grav cum a facut-o.

«12»