CFR Cluj!!!!!!
CFR Cluj!!!!!!
Si nu puteai sa pui topicul asta inutil la discutii libere ? Ce treaba are echipa aia cu Steaua ?!
D-lor moderatori, sesizati-va !
poate la golf.... :roll:
Ca sa evitam banarea voi face 2 lucruri:
-Voi schimba numele topicului in CFR Cluj si
-Il voi muta la discutii liber
bravo !!! o decizie corecta si utila !!!
iar cat despre ce zice domnu CFR...vorba lui CuStEaUaSiDuPaMoArTe ...la golf...inot...
Eu cred ca ne face la Base-ball si la Fotbal American... Sau poate la Cricket, Snooker sau Tir cu Arcul.
Pentru ca la fotbal, slabe sanse...
Felicitari moderatorilor pentru promptitudine !
Lasati mai omul sa viseze in continuare. Din partea mea sa fiti locul 2 dupa Steaua. Nu ma deranjeaza. :wink:
Pentru ca la fotbal, slabe sanse...Felicitari moderatorilor pentru promptitudine !
Atata timp cat este civilizat(chiar daca sunt sigur ca e sub influenta amicului Bachus) nu avem de ce sa il penalizam...Fiecare cu parerea lui...sa aduca si argumente!
da' mai dar el zice ca mai buna decat Steaua ...nu locul doi...asa ca fiind exagerat de optimist nu o sa i se inteplineasca visul !!! :lol: :lol: :lol: :twisted:
Fiecare cu parerea lui...sa aduca si argumente!
Astept cu nerabdare sa vina cu argumente. Chiar vreau sa vad cum reuseste el sa demonstreze ca CFR e peste Steaua !!!
se pare ca nu are !!! :lol: :lol: :lol:
eu cred ca e un ratacit pe internet... Cred ca a gresit site-ul sau ca nu a gasit decat Steaua... Suporterii CFR-ului nu au un forum? :o :o :o
si daca au cu ce ii ajuta forumul lor ??? :lol: :lol: :lol:
NU AU!
Atunci se explica...
of saracii ... ce sa le faci ??? ... l-ati dat afara ??? sau doar un cartonas ceva ???
nu l-a dat nimeni afara!
DAr amicul Bachus l-a parasit !
cine a fost Bachus ???tot unul cu CFR ???
Nu. E un prieten intim a lui Mircea Sandu !
:lol: :lol: :lol:
Inchideti forumul asta cu CFR. Site-ul asta parca se chema www.fcsteaua.ro, nu ? Inteleg libera exprimare, da nici chiar asa.
ai si putina dreptate...dar Sub titlul discutii libere scrie ca puteti discuta orice nu neaparat Steaua...
Numai ca in cazul de fata nu discutam nimic. :twisted: :twisted: :twisted:
:lol: :lol: :lol:
gandeste-te ce-ar fi daca ar veni de la fiecare echipa cate un suporter si ar deshide topic despre echipa lui !!! :lol: :lol: :lol: