FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Alexandru Pacurar

«12»
y-jam31.08.2010 08:24

Stau si ma intreb cum Mister poate tolera un astfel de comportament al conducerii. Mi se pare inadmisibil sa tratezi in halul asta un jucator, care, vrei nu vrei, ti-a adus un punct ce te-a propulsat pe locul 1. Nu mai spun ca Pacurar este un foarte bun mijlocas, de care Steaua are foarte mare nevoie. De rahat tot ce se intampla la club.

Respect Piturca.

ebonyc31.08.2010 10:55

"Apropo de gol, exersezi la antrenamente astfel de executii?

În concluzie, pleci la Universitatea Cluj sau la Universitatea Craiova?"

Alte intrebari stupide...

Lari01.09.2010 08:19

Mijlocasul Alex Pacurar, de la Steaua Bucuresti, a semnat marti un contract pe trei sezoane cu clubul Universitatea Cluj, anunță site-ul oficial al ardelenilor.

"Mă bucur că am revenit după atâția ani acasa la echipa care m-a crescut si m-a format ca fotbalist. Sper si sunt sigur că voi avea rezultate bune impreună cu noii mei colegi, cu conducerea si intreg staff-ul tehnic", a declarat Pacurar.

În varstă de 28 de ani, Pacurar este un produs al Universității Cluj, la care a jucat un singur sezon la seniori, 2003-2004, după care s-a transferat la Dinamo. În cariera sa a mai jucat la Gloria Bistrita, Pandurii Targu Jiu si Steaua.

David01.09.2010 10:47

Vai si amar de conducerea pe care o avem!

Lari02.09.2010 12:51

Ce a zis baiatu' la prezentarea sa oficiala la Universitatea Cluj:

Simt o mare bucurie in suflet că m-am intors acasa Această revenire e de bun augur si sper ca, impreună cu staful tehnic, să ne indeplinim obiectivele. M-am intors la echipa de suflet, la U. Cluj, deci nu e un pas inapoi chiar dacă am plecat de la Steaua, principala candidată la titlu, in opinia mea. Noi, cei care am fost adusi la Steaua de catre domnul Piturca am simtit că nu mai suntem doriti acolo. Steaua e un capitol inchis pentru mine, nu mă mai interesează ce se intamplă acolo. Domnul Ilie Dumitrescu nu a purtat nicio discutie cu mine după ce a venit la Steaua. Nu stiu dacă e un om arogant, depinde cum il percepe fiecare.

Nu stiu dacă am fost dorit de CFR Cluj. Cu mine personal n-a purtat nimeni vreo discutie de la CFR, or fi fost negocieri intre cluburi. Nu am declarat niciodată că aș vrea să joc la CFR, au fost doar speculatii ale presei. Cred că fanii Universității Cluj mă vor primi bine pentru că tot timpul am avut o relatie foarte bună cu ei.

Cu George Florescu am vorbit acum cateva zile si, din cate am inteles, nu va incepe din primul minut meciul cu Albania. Nu au dreptate cei care-l critică pe Florescu. El e un jucator foarte bun si a demonstrat lucrul acesta oriunde a fost. M-aș bucura ca, intr-o zi, să jucam iar impreună aici, la Universitatea Cluj, asa cum s-a intamplat pană acum sapte ani. Chiar am discutat cu ei despre asta si stiu că si-ar dori. Universitatea Cluj le-a ramas in suflet.

Tehnicianul Marian Pană s-a declarat extrem de multumit de venirea lui Pacurar, in opinia sa "un jucator de mare valoare".

"Sper să se integreze cat mai repede in sistemul nostru de joc. Un aspect extrem de important in aducerea sa e faptul că e clujean si e foarte atasat de acest club. Ramane de vazut dacă vor mai pleca si alti jucatori. Fotbalul e un joc, iar dacă-l tratezi cum se cuvine vin si rezultatele. Dacă vom ajunge pe un loc de cupe europene in retur, vom trage si mai tare să ne mentinem acolo, dar nu mă gandesc acum la Europa. Cupa Romaniei are un farmec aparte. Vreau să ajungem in finală si apoi, inainte de ultimul act, să ne propunem să-l câștigam. Vom trata fiecare meci din Cupă la victorie", a afirmat Pana

blindica02.09.2010 13:00

Era un jucator ce ne-ar fi putut ajuta. Suporterii (unii),presa (scrisa si televiziunea) l-au transformat pe Ilie Dumitrescu asa,astfel incat sa nu foloseasca unii jucatori din pachetul lui Piturca decat daca era realmente necesar.

Insa,oricum,ce-a fost adus,e peste Pacurar.

Succes la ''U'' !

MoWeed02.09.2010 14:34

Profesionalism tipic Stelei lui Becali: aduci o serie de jucatori in vara, faci pregatirea de vara cu ei, inchegi un lot ca apoi sa ii dai afara dupa inceputul campionatului.

Pacurar a plecat pentru ca l-a adus Piturca. La fel s-a intamplat si cand a plecat Hagi...

Lari07.12.2010 02:52

În minutul 23 al partidei Steaua-U Cluj, Novak Martinovic a marcat primul sau gol in tricoul Stelei, după un sut deviat, de la aproximativ 20 de metri, care l-a pacalit pe portarul Sebastian Hutan. Cel care a atins mingea după sutul sarbului a fost chiar fostul stelist Alexandru Pacurar, care a intrat la sacrificiu pentru a bloca lovitura stelistului.

Fotbalistul Universității Cluj si-a ajutat astfel involuntar fosta formatie, deviind decisiv in aceeasi poartă in care marcase in urmă cu 3 luni primul si ultimul sau gol pentru Steaua, in meciul cu Poli Timisoara, disputat pe 29.08.2010 si incheiat cu scorul de 1-1.

psp

«12»