![]()
Nume si prenume: Păcurar Alexandru
Inaltimea: 176 cm
Data nasterii: 20 ianuarie 1982
Nascut in: Cluj-Napoca
Numar pe tricou: 11
Ultimul club: Pandurii Targu Jiu
Alexandru Păcurar, produs al centrului de juniori al U Cluj, a fost transferat de la Pandurii Târgu Jiu la Steaua București.
Eu m-am format ca jucător la U Cluj și acolo am jucat și la echipa mare. Nu puteam să mă transfer la CFR Cluj dată fiind rivalitatea știută intre clubul feroviar și Universitatea. Nu cred că trecutul meu dinamovist va afecta primirea mea la Steaua. Eram și eu tânăr și am făcut acel pas la Dinamo pentru că reprezenta o oportunitate pentru mine, a declarat Păcurar.
Acesta a menționat că ieri s-a intâlnit cu managerul general al Stelei, Victor Pițurcă, pentru a negocia venirea sa in Ghencea. Păcurar are 28 de ani și evoluează pe postul de mijlocaș.
Ne-am ințeles cu Steaua pentru imprumutul lui Stanca pentru un an, cu drept de cumpărare, și pentru transferul definitiv al lui Păcurar. Sunt doi jucători care pot ajunge la echipa națională fiindcă sunt fotbaliști valoroși", a precizat Marin Condescu, patronul echipei Pandurii Târgu-Jiu, citat de Antena1.ro.
De mijlocașul născut la Cluj s-a interesat toamna trecută și CFR. Un alt produs al lui "U", Janos Szekely, dar și Romeo Surdu, lansat in fotbalul mare de CFR, joacă in prezent la Steaua.
Bine ai venit Alexandru Pacurar!