FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Alexandru Pacurar

«12»
Virgil17.06.2010 10:22

thumb_11_pacurar_2010.jpg

Nume si prenume: Păcurar Alexandru

Inaltimea: 176 cm

Data nasterii: 20 ianuarie 1982

Nascut in: Cluj-Napoca

Numar pe tricou: 11

Ultimul club: Pandurii Targu Jiu

Alexandru Păcurar, produs al centrului de juniori al U Cluj, a fost transferat de la Pandurii Târgu Jiu la Steaua București.

Eu m-am format ca jucător la U Cluj și acolo am jucat și la echipa mare. Nu puteam să mă transfer la CFR Cluj dată fiind rivalitatea știută intre clubul feroviar și Universitatea. Nu cred că trecutul meu dinamovist va afecta primirea mea la Steaua. Eram și eu tânăr și am făcut acel pas la Dinamo pentru că reprezenta o oportunitate pentru mine, a declarat Păcurar.

Acesta a menționat că ieri s-a intâlnit cu managerul general al Stelei, Victor Pițurcă, pentru a negocia venirea sa in Ghencea. Păcurar are 28 de ani și evoluează pe postul de mijlocaș.

Ne-am ințeles cu Steaua pentru imprumutul lui Stanca pentru un an, cu drept de cumpărare, și pentru transferul definitiv al lui Păcurar. Sunt doi jucători care pot ajunge la echipa națională fiindcă sunt fotbaliști valoroși", a precizat Marin Condescu, patronul echipei Pandurii Târgu-Jiu, citat de Antena1.ro.

De mijlocașul născut la Cluj s-a interesat toamna trecută și CFR. Un alt produs al lui "U", Janos Szekely, dar și Romeo Surdu, lansat in fotbalul mare de CFR, joacă in prezent la Steaua.

Bine ai venit Alexandru Pacurar!

Daniel-Ionut17.06.2010 10:38
Eu m-am format ca jucator la U Cluj si acolo am jucat si la echipa mare. Nu puteam să mă transfer la CFR Cluj dată fiind rivalitatea stiută intre clubul feroviar si Universitatea. Nu cred că trecutul meu dinamovist va afecta primirea mea la Steaua. Eram si eu tanar si am facut acel pas la Dinamo pentru că reprezenta o oportunitate pentru mine, a declarat Pacurar.

Felicitari, mi-a placut declaratia.

Bine ai venit!

cristian01417.06.2010 11:44

9 Oct. 2009

Alex Pacurar a confirmat pentru ProSport oferta de la CFR Cluj. " Mai am contract cu Pandurii pană in vara anului 2010. Cei de la CFR Cluj s-au interesat de mine in urmă cu trei saptamani si si-au manifestat intentia unui transfer. Aș vrea să joc in Gruia, dar transferul depinde de cele două cluburi, ele trebuie să se inteleagă mai intai. În cel mai scurt timp voi afla dacă voi pleca sau nu la CFR", a declarat Pacurar.

*Alecs*17.06.2010 16:23
Mai am contract cu Pandurii pană in vara anului 2010.

Bun. Deci si asta gratis.

red&blue_boy17.06.2010 18:12

Normal ca e gratis,daca nu cine-l aducea?...Nu stiu daca e un jucator de care aveam nevoie...

MoWeed17.06.2010 21:03

Nu e mare lucru de capul lui. Cel putin la Pandurii nu era cine stie ce...

Kristy_Cj17.06.2010 23:19

Oricum mult mai bun decat Toja sau Dodel...eu il stiu si e serios si cred ca e ceea ce cauta Piturca,pe stilul lui Radoi si daca se va acomoda cred ca va ajunge om de baza....la Pandurii ca si la orice echipa mica lipseste motivatia...sa vina Mesi la Dinamo si veti vedea ce praf o sa joace :crazy:

udaradu18.06.2010 05:42

Lasati antrenorul sa-si faca treaba,stie el ce face.Pacurar va rupe gura tirgului,,,sinteti cam multi antrenori , selectioneri , bagatori de seama,nu ala ca ala,dar dece nu alalalt,ala nu-i stelist(va fi).ala sa facut pe el cind era mic.celalalt are

paduchi......na ca ma-ti inervat rau.LASATI-L IN PACE.....va pleca si asta .Avem si noi

(sustinatorii)o mare parte de vina .Tineri pe care vrea sa-i aduca sunt valorosi.Planul lui e cu bataie lunga.Dece nu intelegeti?.Acum chear se vede ca exista interes.Nu

credeti ca ar trebui sa punem si noi umarul? Hai si noi la treaba,ajunge cu cleveteala si zmiorcaitul.AIS-ul sa inceapa o campanie de incurajare si de sustinere a echipei si a noii echipe tehnice. Rafuiala cu ciobanu sa inceteze in interiorul stadionului si in apropierea echipei.....TREBUIEEEE,ESTE ABSOLUT NECESAR. Eu unul m-am saturat de tiganie si de pus capul in pamint.Vreau sa fiu MINDRU CA sunt STELIST.

Virgil18.06.2010 07:46

Sigur ca nu, doar era capitanul echipei. Pacurar e un jucator de viteza, care le stie si cu mingea. Te vei convinge.

MoWeed18.06.2010 08:14

Faptul ca era capitanul unei echipe care a retrogradat nu imi spune multe

Vreau sa fiu MINDRU CA sunt STELIST.

Si intr-adevar, tinand cont de tot ceea ce a facut cancerul pana acum, ignorarea si chiar incurajarea lui ar fi un motiv de mandrie extrema.

Virgil18.06.2010 08:25

Dar faptul ca nu s-a dus cu echipa in B si ca a ajuns la Steaua, nu-ti spune nimic? :D

Vlad Bogdan18.06.2010 09:00
Lasati antrenorul sa-si faca treaba,stie el ce face.Pacurar va rupe gura tirgului,,,sinteti cam multi antrenori , selectioneri , bagatori de seama,nu ala ca ala,dar dece nu alalalt,ala nu-i stelist(va fi).ala sa facut pe el cind era mic.celalalt are

paduchi......na ca ma-ti inervat rau.LASATI-L IN PACE.....va pleca si asta .Avem si noi

(sustinatorii)o mare parte de vina .Tineri pe care vrea sa-i aduca sunt valorosi.Planul lui e cu bataie lunga.Dece nu intelegeti?.Acum chear se vede ca exista interes.Nu

credeti ca ar trebui sa punem si noi umarul? Hai si noi la treaba,ajunge cu cleveteala si zmiorcaitul.AIS-ul sa inceapa o campanie de incurajare si de sustinere a echipei si a noii echipe tehnice. Rafuiala cu ciobanu sa inceteze in interiorul stadionului si in apropierea echipei.....TREBUIEEEE,ESTE ABSOLUT NECESAR. Eu unul m-am saturat de tiganie si de pus capul in pamint.Vreau sa fiu MINDRU CA sunt STELIST.

Vezi ca mirosi a telemea. A, si te bate limba romana foarte tare. Ar trebui sa o iei mai din scurt (consulta o carte de gramatica).

udaradu18.06.2010 10:07

d-le vlad Bogdan cind toti suporterii vor fii profesori de limba romana cu atestat,atunci ma las si eu de scris,pina atunci lasatii si pe cei cu carte mai putina sa-si spuna parerea.S-ar putea ca in domeniu in care lucrez eu ,tu sa fi fleasca.In ceace

priveste mirosul de brinza(telemea)te informez ca ma pricep sa fac la nevoie si asa ceva.Tare ma tem ca nu ai nimic de-a face cu tg-muresul,ori esti VRIUN p....t din BALA

MoWeed18.06.2010 11:28

Domnule udaradu, consider ca a-ti cunoaste limba este foarte important. Este inadmisibil ca in mileniul 3 sa nu stii sa folosesti reguli de baza a gramaticii limbii tale native.

Regulile astea de gramatica se invata pana in clasa a 8-a. Ma indoiesc ca ai mai putine clase, astfel incat sa ai o scuza pentru limbajul tau.

BAF-kimi19.06.2010 21:45
d-le vlad Bogdan cind toti suporterii vor fii profesori de limba romana cu atestat,atunci ma las si eu de scris,pina atunci lasatii si pe cei cu carte mai putina sa-si spuna parerea.S-ar putea ca in domeniu in care lucrez eu ,tu sa fi fleasca.In ceace

Pai da, tu ai dreptate. Ce iti trebuie atata gramatica pe santier sau ca pandar? :))

Carolina17.07.2010 19:35

din cate am observat, asta e subiectul Alexandru PACURAR..nu gramatica..sunt de acord cu cele 8 clase, doar ca nu dezbatem aici.

Pacurar este un fotbalist bun, dar se stie ca il strica bautura si femeile.

RobYnho17.07.2010 19:54
Pacurar este un fotbalist bun, dar se stie ca il strica bautura si femeile.

De unde stii tu, nebuno ?

Carolina19.07.2010 14:52

http://www.libertatea.ro/stire/pacurar-cli...luj-292503.html

informatule

De unde stii tu, nebuno ?
RobYnho19.07.2010 16:22

Si eu care aveam dubii ca tu l-ai prostit .. Acum nu mai am. :D

Carolina19.07.2010 19:12

am alte pretentii, nebunule

:))

Si eu care aveam dubii ca tu l-ai prostit .. Acum nu mai am. :D
Lari25.07.2010 23:54

Caracterizarea gsp la meciul cu U. Cluj, din deplasare:

- a fost activ la mijlocul terenului, jucind 71 de baloane

- control bun, a pierdut doar de 9 ori mingea

- a recuperat 13 baloane si a dat 3 pase filtrante

- slab la finalizare: a tras 3 suturi, nici unul pe poartă

RobYnho01.08.2010 10:52

Mijlocasul Alex Pacurar, se numară printre cei sase jucatori roș-albastri care au evoluat pentru prima dată pe Ghencea din postura de fotbalisti ai Stelei. Purtatorul tricoului cu numarul 11 in formatia lui Victor Piturcă laudă clubul din Ghencea pentru profesionalismul pe care l-a simtit incă de la primul contact cu echipa.

"La Steaua e ca la un club mare. Am simtit asta imediat ce am intrat in programul echipei. Totul e profesionist aici, lumea este atentă la detalii care in alte locuri nici nu sunt luate in seama Vorbesc despre programul echipei, cum aparem imbracati la masă sau la interviuri si, evident, despre antrenamente.

Am fost primit excelent de toată lumea. Nea Piti stie cum să lucreze cu noi, nu face deloc diferente intre jucatori, iar restul oamenilor de lingă echipă fac orice pentru ca jucatorilor să nu le lipsească nimic. Sper ca eu să joc din ce in ce mai bine", a spus Pacurar.

gesepe

Adrian01.08.2010 10:55

Normal ca nu face diferente intre jucatorii... lui :D

Acum, e doar un caz nefericit faptul ca, de exemplu, Zapata nu e unul dintre jucatorii lui :D

Lari31.08.2010 06:59

Alex, gata, s-a incheiat cariera ta la Steaua?

De ce mă intrebi acest lucru? Cu mine nu a vorbit nimeni de la club, nu am fost anuntat că nu mai sunt dorit la Steaua sau că trebuie să plec la o altă formatie.

Dar Gigi Becali a spus că pleci la "U" Cluj...

Am auzit si eu ce a spus dansul, dar, vă repet, cu mine nu a discutat nimeni. Totusi, vă spun sincer că aș vrea să se rezolve cat mai repede situatia mea, deoarece eu am venit cu ganduri bune la Steaua. Zvonurile astea nu-mi fac bine deloc. Dacă nu mai este nevoie de mine, atunci asta este. Să mi se zică si plec! Nu mă pot pregati intr-o asemenea atmosfera

Se spune că esti unul dintre "copiii" lui Piturca Cum comentezi?

Asta iar e o chestiune care mă deranjeaza Recunosc că domnul Piturcă m-a ajutat in cariera dar aceste afirmatii, cum că eu aș fi unul dintre fotbalistii preferati ai dansului sau că aș juca bine doar sub comanda domniei-sale, sunt niste prostii.

Ce vrei să spui?

Pai, in primul rand, eu am peste 120 de meciuri in Liga I, iar sub comanda domnului Piturcă am jucat doar trei jocuri. Cum de se pot face astfel de afirmatii despre mine?

Deci poti să joci fară probleme si sub comanda altui antrenor?

Normal! Pot să joc fară probleme si la Steaua, sub comanda domnului Ilie Dumitrescu, si la orice echipă din Liga I. Eu sunt fotbalist profesionist si voi da totul pe terenul de joc, indiferent de numele antrenorului care mă pregateste. După cate ati vazut, asa am procedat si in partida cu Timisoara, cand am fost introdus pe teren. Am intrat si am dat gol.

Revenind la jocul cu Timisoara, cum a fost?

Ati vazut si voi că a fost o partidă foarte grea, mă bucur că am reusit să marchez, dar mă doare că nu am reusit să câștigam toate cele trei puncte.

Apropo de gol, exersezi la antrenamente astfel de executii?

Am avut culoar si am tras, asa am simtit pe moment. Sper să câștigam urmatoarele jocuri, deoarece fanii Stelei merită din plin să-i facem fericiti.

În concluzie, pleci la Universitatea Cluj sau la Universitatea Craiova?

Iar incepem? V-am spus că astept si eu să se clarifice situatia mea, să mi se comunice din partea conducerii dacă mai sunt dorit sau dacă nu mai sunt dorit la Steaua. Pană atunci, aceste discutii sunt inutile.

ProSport

gio_stgloria31.08.2010 07:58

"Deci poti să joci fară probleme si sub comanda altui antrenor?"

Raspsul normal al lui Pacurar ar fi trebuit sa fie : 3 IN PLUA MEA !

Cine e cretinul care a facut interviul ? Dupa ce Pacurar ii explica faptul ca a adunat 120 de meciuri in Liga I , doar 3 sub comanda lui Piturca , cel care realizeaza interviul pune intrebarea de mai sus . Multa mwie prosti.ro, psport si asa mai departe.

«12»