Daca esti in aria de acoperire a unuia dintre satelitii: Thor, Amos sau Sirius, poate rezolvi cu cineva din tara sa iti trimita un kit pentru satelit.
Daca esti in aria de acoperire a unuia dintre satelitii: Thor, Amos sau Sirius, poate rezolvi cu cineva din tara sa iti trimita un kit pentru satelit.
am inceput sa ocolim topicul...inca nu suntem 100% off...dar nici mult nu mai avem... :lol: :lol: :lol:
oare Zenga o sa aiba mila de noi sau Olaroiu de aia !?
Fara mila draculasblod... crezi mai e loc de amicitii... Zenga trebuie sa isi pastreze scaunul (dupa ce a ratat prezenta in primavara) Oli trebuie sa confirme si sa redea increderea jucatorilor dupa pauza de iarna... Chiar daca e un amical nu e unul oarecare...
exact nu e unul oarecare e ( dupa cum spune titlul ) UN SUPER AMICAL !!!
mai ales ca Oli trebuie sa castige increderea suporterilor care au votat ca nu au incredere in el !!! ( parca pe gsp )
Da, multi suporteri asteapta rezultate de la Oli si apoi se gandesc daca merita sa ii acorde increderea... Intradevar acest SuperAmical l-ar ajuta sa castige o parte dintre suporteri...
Lui Oli, daca vrea sa castige suporterii, ii trebuie nu victoria in fata lui Walter ci 23-ul. Iar eu cred ca e capabil de asa ceva !
de ce sa nu fie ??? si pentru mine unul ar trebui sa castige si unul dintr locurile 1-8 in UEFA...
Lui Oli, daca vrea sa castige suporterii, ii trebuie nu victoria in fata lui Walter ci 23-ul. Iar eu cred ca e capabil de asa ceva !
Adica tu vrei sa spui ca nu ai sa il incurajezi la Stadion dupa ce bate tot in amicale si trece de Herenveen?
Ba da ! Deja sunt de parte lui si am inceredere in el.
Dar ca sa castige TOTI suporterii ii trebuie performante mai mari decat victorii in amicale !
:lol: :lol: :lol:
eu unul nu imi aminte ca un antrenor sa fie incurajat la Stadion asa de dragul lui...numai cand e sa plece ...cu ma fost Protasov...sau cand castida ceva important...
Steaua Rosie Belgrad e o echipa foarte buna si chiar imi place (pacat ca nu au mers mai departe in UEFA)si au un fotbalist fantastic Zigic (nr.9) are 2,02m tehnic si cu un sut superb (vezi golul de 3 1 cu AS ROMA)
si astia de la Steaua Rosie stiu sa faca o coregrafie din torte ....de lesini...
Steaua Rosie Belgrad e o echipa foarte buna si chiar imi place (pacat ca nu au mers mai departe in UEFA)si au un fotbalist fantastic Zigic (nr.9) are 2,02m tehnic si cu un sut superb (vezi golul de 3 1 cu AS ROMA)
in sfarsit si-a gasit si Walter jucatorul de careu mult visat... pacat acum ca nu il ajuta echipa per ansamblu...
O sa fie un meci de pregatire,fara veleitati.Probabil ca se va termina la egalitate.
Steaua Rosie imi era simpatica,mai ales gandind ca era echipa armatei iugoslave si era tiza echipei noastre.Dar de cand ni l-au furat pe Belodedici nu mai pot s-o sufar.
Sarbii pot fi excesiv de rai si de nationalisti."In schimb" pierd la capitolul caracter.Aproape ca nu-l au.
Vorbesc de cei din Serbia.
serios ???dar acu e imposibil...cred eu...e cam greu sa o aduci pe Barcelona aci... :lol: :lol: :lol:
greu nu are de ce sa fie, daca oferi o suma frumushica de bani...Din cate am inteles Poli a perfectat un amical cu Baça in vara, suma totala fiind de 600.000. de euroi...Insa tinand cont ca Baça va fi in plin campionat plus meciurile din CL cred ca va fi imposibil...
Nici un amical cu fosti jucatori ce au jucat finala nu ar fi foarte ushor...majoritatea jucatorilor au devenit antrenori sau conducatori de cluburi...
Daca era in vara era altceva...