FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Iordan Todorov

«12»
bobbyREDblue12.06.2010 00:57
Nu ma lasa yahoo-ul.

Mi-l imprumuti pe al tau?

Si ca sa nu fiu off topic : Oare astuia ii place mamaliga?

Sau castravetii murati :)) (tot marca Stoichkov) - in caz ca la el bateai apropo-ul.

In rest, mi se pare destul de bine ca poate juca si ca mijlocas, inseamna ca le are cu mingea, nu o bubuie de cum o prinde.

Vlad Bogdan12.06.2010 08:57
welcom si sper sa faci treaba buna.. in locul lui golansky

Da-ti delete la cont ba distrusule!

Tanaru` Young13.06.2010 17:53
Da-ti delete la cont ba distrusule!

Ce-aveti ma cu el ? :ce_oameni:

P.S.:Nu stiam nici eu ce sa-i propun si cand am citit ce-ai spus,zic , uite dom`le,omu` asta merita nota 10 pentru un comentariu pertinent.Felicitarile mele domnule Vlad Bogdan !

stelist si dupa moarte14.06.2010 16:35

Mai bine ii transmitem:WELCOME IN THE HELL OF Becali :hypocrite:

RobYnho09.07.2010 07:26
Cel mai slab dintre cei 11 nou-veniti e Iordan Todorov. Victor Piturcă l-a imprumutat pe bulgar de la ȚSKA Sofia ca să-l inlocuiască pe Golanski, dar postul de fundaș dreapta tot a ramas descoperit, fiindcă prestatiile lui Todorov in amicale au fost dezastruoase. El a iesit in evidență in sens negativ chiar dacă echipa a cîștigat pe linie, 2-0 cu APOEL, 1-0 cu Plzen si 4-1 cu Zaglebie.

În primul si in al treilea joc, Iordan a fost printre cei mai slabi de pe teren. Adversarii si-au creat majoritatea oportunităților pe partea pe care el trebuia s-o acopere, l-au depășit constant. Bulgarul are o tehnică destul de buna e activ, numai că atuurile lui l-ar recomanda mai degrabă ca mijlocaș decit ca aparator.

Piturcă s-a convins că Todorov (28 de ani) nu e fotbalistul care spera să fie si a inceput să caute si fundaș dreapta pe piata transferurilor. La momentul actual, antrenorul nu mai are nici o altă variantă in lot pentru acest post. Ar putea să-l aducă pe Emeghara de pe partea stinga dar in cazul asta si-ar descoperi acea banda unde Latovlevici a fost adus de la Timisoara doar ca rezerva

gesepe

«12»