Poate se astepta lumea sa castigam Cupa UEFA anul trecut si i-am dezamagit !!!
sau poate se astepta la Champions League anul asta...
Poate se astepta lumea sa castigam Cupa UEFA anul trecut si i-am dezamagit !!!
sau poate se astepta la Champions League anul asta...
Pai la jucatorul anului in gsp parca Radoi conducea detasat...cum de a iesit Mutu???
Exact cum e si cu sondajele la presedintie. Una votezi si alta iese. Cu Radoi nu au avut nimic, dar altii au influenta mai mare (nu uita de legatura Gheara-Mutu, evidenta mai ales la ultima nunta a "briliantului" - aici este cheia sondajului
)
Pai la jucatorul anului in gsp parca Radoi conducea detasat...cum de a iesit Mutu???
In acele sondaje, parerea exprimata pe site reprezenta 20% din scorul final. Degeaba l-am votat noi pe Radoi daca antrenorii romani, presedintii de cluburi, capitanii de echipa si redactorii au avut alte pareri. De altfel, si redactorii au optat pentru Radoi(parca la egalitate cu Mutu). Diferenta au facut-o restul. Acolo s-a desprins Mutu(cunoastem interesele).
Important este ca in opinia suporterilor(nu numai cei Stelisti), Radoi a ocupat primul loc. Restul nu mai conteaza. :wink:
topurile astea sunt foarte distractive, sincer!
chestia cu Steaua deceptie e delicioasa cel putin :lol: :lol: :lol: ma intreb de unde le scot? ce criterii au aplicat tehniecienii respectivi astfel incat au eludat nationala, vasluiul, pe Claudiu Raducanu si cate si mai cate...si au ajuns la Steaua...
pe bune ca sunt curios sa vad cum au facut!
probabil ca noi am fost campioni iar acum ne mai fiind ne zic deceptie...
heeeeeei..noi suntem campioni pana in vara, indiferent cine e pe primul loc...bine ar fi tare sa ne pastram titlul dar oricum suntem campioni!
nu uita de legatura Gheara-Mutu, evidenta mai ales la ultima nunta a "briliantului" - aici este cheia sondajului)
Eu as indrazni sa spun ca nu avea cum la o gala organizata de Nicu Gheara sa fie un alt castigator,cu toate ca intr-un moment de slabiciune Nicu Gheara a declarat ca nu vrea sa mai aiba de-a face cu Mutu :twisted:
h3h3h3