Multumesc Meshteroo pentru ca mi-ai spus cum sa fac un sondaj! Iata primul meu sondaj...
Multumesc Meshteroo pentru ca mi-ai spus cum sa fac un sondaj! Iata primul meu sondaj...
Tare frate. Si te mai superi cand zic ca deschizi threaduri ca sa te aflii in treaba...
Uite ce zice regulamentul:
"Nu creati threaduri pe banda rulanta, unele sub altele, doar pentru a va vedea numele scris pe Forum."
poate il intereseaza rating-ul nu?
Eu zic ca-i un thread bun...cu placere StelistUL_1000! :wink:
Sa fie...
Oricum ai omis esentialul: nu ai pus la Optiuni OTV. Pai se poate ?! :twisted: :twisted: :twisted:
Regret, ma cheama stelistul_1000 nu stelist_1000Eu zic ca-i un thread bun...cu placere Stelist_1000!
dar ce spuneti de cea mai scumpa piata Berceni,Obor sau MILITARI?
Regret, ma cheama stelistul_1000 nu stelist_1000
Nu cred ca asa scrie in certificatul de nastere...sau in buletin...dar acum e mai bine? :wink:
dar ce spuneti de cea mai scumpa piata Berceni,Obor sau MILITARI?
Sau cine e mai bun: Dobrin, Balaci sau Hagi ?
eu de aci prind tvr1 ...tvr2 ...si tvri ...
![]()
![]()
![]()
asa ca ...
eu sunt in spania si prind doar tvri prin satelit tu cum prinzi si tvr1 si tvr?si in ce tara locuiesti?eu de aci prind tvr1 ...tvr2 ...si tvri ...
![]()
![]()
![]()
asa ca ...
nu vezi ca sunt la mama naibii...ma rog...in azerbaidjan...prin caucaz...pai tot prin antena satelit...oricum de aci am auzit ca daca iei o antena de aia cu diametru d 3.6 m parca prinzi si antena 1 !!! ![]()
pe ce satelit prinzi tvr1 si tvr2 si ce frecventa?
aaa...ma interesez pana maine seara...si iti spun pe private...ok ??? ![]()
Intrebare: de ce nu va deschideti voi 2 un topic in care sa vorbiti despre sateliti si programele care le prindeti?
Intrebare: de ce nu va deschideti voi 2 un topic in care sa vorbiti despre sateliti si programele care le prindeti?
ei nu sunt ca tine...nu deschid topicuri doar ca sa se "bage in seama" :roll:
ms misha... ![]()
stai linistit stelistul_1000 ca acu vorbim la private...si scuza-ne ca ti-am " invadat " topicul !!! :lol: :lol: :lol:
![]()
Nu-i nimic... Umpic de tot ma suparasem dar nu-i nimic...ms misha...![]()
stai linistit stelistul_1000 ca acu vorbim la private...si scuza-ne ca ti-am " invadat " topicul !!! :lol: :lol: :lol:
mi se pare ca suntem on topic,vorbim de posturi TV nu?Intrebare: de ce nu va deschideti voi 2 un topic in care sa vorbiti despre sateliti si programele care le prindeti?
ai dreptate...cat de cat...
merci Dracula pt frecvente
cu placere si sper sa prinzi si tu tvr1 si tvr2 ca sa poti revenii pe acest topic si sa scrie ca le votez caci nu am alta solutie !!! :lol: :lol: :lol:
On topic please...si pentru orice alte intrebari legate de regulament va rog adresati-va cu incredere stimbilului domn user "Motanu D"
te rog sa nu-l ironizezi
Asadar, domnilor useri, va rog sa-l ascultati pe stimabilul domn moderator armanovici si sa nu mai incalcati regulamentul !