:evil: Macar vitrina sa o faca si tot este ceva important pt fanii echipei!!!Ar fi frumos sa faca tot de la 0 si stadion si gazon si vitrina si de ce nu si un mini muzeu cu toate leg4endele care au jucat la Steaua si cu tot tacamul!!! :twisted:
:evil: Macar vitrina sa o faca si tot este ceva important pt fanii echipei!!!Ar fi frumos sa faca tot de la 0 si stadion si gazon si vitrina si de ce nu si un mini muzeu cu toate leg4endele care au jucat la Steaua si cu tot tacamul!!! :twisted:
sa faca si un post de televiziune Steaua :lol: :lol: :lol:
fa rost de finala ca o sa ai ce vedea
Eu i-as recomanda semifinala Steaua-Galata 1989 sau meciul Steaua-Goteborg din sferturile de finala (1989). Acelea sunt meciuri in care chiar ar avea ce vedea, pe cand finala '86 nu ai ce vedea decat dupa 120 de minute de joc. De fapt, de cand a intrat tehnicul Iordanescu, mai ai ce vedea. Pana a intrat el, a mai fost un ... [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] haotic si agresiv.
Plus ca i-ar descoperi pe Hagi, [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color], Dumitrescu, Rotariu, adica o echipa de individualitati care juca spectaculos, marcand goluri cu nemiluita, comparativ cu una de "muncitori" ca cea din '86. Ghinionul Stelei '89 a fost Milan si cred ca daca Steaua '86 ar fi jucat contra Milan '89, deznodamantul era cam acelasi. Daca nu ar fi intalnit in finala un Milan de exceptie, lumea stia si de Steaua '89. Asa .... toti aud doar de "Steaua '86".
mersi pentru sfat...o sa caut... ![]()
Mare adevar graiesti Cristian...
Ce mult mi-as dori sa vad un meci intre Steaua 86 si Steaua 89... Daca s-ar putea simula asa ceva pe computer... Probabil ca si Steaua 89 merita si ea un trofeu in vitrina pe care ne-o dorim cu toti... Insa un petic de intrebare am: De ce cand a jucat in 86 am privit increzator si in 89 m-am asezat in fata televizorului dinainte resemnat. poate daca jucam in semifinala cu Milan... Am fi avut un meci pe Ghencea de vis, poate cel mai memorabil din istoria Stelei...
Ce mult mi-as dori sa vad un meci intre Steaua 86 si Steaua 89... Daca s-ar putea simula asa ceva pe computer...
Si eu as dori sa mai vad echipa '88-'89, aceea mi se pare cea mai buna din toate. O combinatie de individualitati si joc in echipa. Insa ma multumesc cu meciurile pe care le am si cand vreau sa vad fotbal adevarat (driblinguri, suturi, pase, etc), mai pun cate un DVD..... Din pacate, e tot ce putem face azi, cand jucatori ca Hagi, [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color], Stoica, Boloni, Dumitrescu, Dan Petrescu, nu mai evolueaza la Steaua. Eu ma gandeam sa ne intalnim intr-o zi sa facem niste vizionari .... (un fan-club, ceva).
daca nu trofeu macar medaliile primiteMare adevar graiesti Cristian...
Ce mult mi-as dori sa vad un meci intre Steaua 86 si Steaua 89... Daca s-ar putea simula asa ceva pe computer... Probabil ca si Steaua 89 merita si ea un trofeu in vitrina pe care ne-o dorim cu toti... Insa un petic de intrebare am: De ce cand a jucat in 86 am privit increzator si in 89 m-am asezat in fata televizorului dinainte resemnat. poate daca jucam in semifinala cu Milan... Am fi avut un meci pe Ghencea de vis, poate cel mai memorabil din istoria Stelei...
medaliile sunt la jucatori...numai daca le dau ei se vor putea pune in virtine
la ei in casa oricum nu le vede nimeni,cred ca vor fii de acord si chiar daca nu vor oricum ceva sa acordat si pt ECHIPA finalista.
si cand vom mai avea si o vitrina de trofee vom avea mai multi suporteri ca au ce vedea nu?
... Insa ma multumesc cu meciurile pe pe care le am si cand vreau sa vad fotbal adevarat (driblinguri, suturi, pase, etc), mai pun cate un DVD..... Din pacate, e tot ce putem face azi, cand jucatori ca Hagi, [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color], Stoica, Boloni, Dumitrescu, Dan Petrescu, nu mai evolueaza la Steaua. Eu ma gandeam sa ne intalnim intr-o zi sa facem niste vizionari .... (un fan-club, ceva).
Ce mai discutii or sa iasa.. Nu e rea ideea... Am mai strange si mai tare relatiile intre suporteri. Si o data la luna daca ne-am strange ar iesii ceva...
ar exista multe chestii care ar fi frumos daca le-am face...dar nu prea se pot :? :? :?
Macar daca ne-am vedea la meciuri in Ghencea, sau pe Lia Manoliu acum si tot ar fi frumos... Eu nu am gasit nici un doritor de astfel de actiuni pana in acest moment...
Ar fi buna o vitrina cu trofee.Si eventual sa poata fi vizionata contra cost,asa cum obisnuiesc echipe ca Real Madrid,etc.Dar din pacate nu ar fi decat doua titluri de campioana,daca nu cumva Gigi a mintit cand a spus ca a renuntat la marca si palmares.
Sunt convins ca 99% din populatia Romaniei nu si-ar dori un patron zgarcit si sacaitor ca George Copos.Care ia 10 piei de pe tine si nu te plateste la timp.
PS Scuze am gresit topicul. :lol: