Cand vom avea si noi o vitrina ca trofee sunt destule? sa vada si cainii si senegalezii din giulesti CUPA CAMPIONILOR in realitate ca la TV s-au saturat.
Cand vom avea si noi o vitrina ca trofee sunt destule? sa vada si cainii si senegalezii din giulesti CUPA CAMPIONILOR in realitate ca la TV s-au saturat.
spune-i lui Jiji... :lol: :lol: :lol:
daca el nu se simte eu nu pot sa-l oblig
:lol: :lol: :lol:
spune-i lui Andone sa rada de noi ...ca poate il va afecta pe Jiji...
de ce sa rada Andone ca ei chiar daca ar avea vitrina nu prea vad ce sa puna in ea(mai ales cu ce a castigat Andone)
ma rog...
dar chiar nu avem o vitrina ??? :? 8O
deocamdata nu dar se pare si sper ca va face Jiji una si asta probabil o data cu castigarea CUPEI UEFA anul asta
Doamne Ajuta !!!
totusi ma rog sa fie construita sa fim mandri cand intram inauntru,cum am vazut la barca
ar trebui sa fie pazita de hingheri...ca sa nu fie umpluta cu bele de javre... :lol: :lol: :lol:
:evil: O idee geniala cu vitrina de trofee,avem ce arata si cu ce ne mandri in Romania si in lume.Asa mai intram si noi in randul echipelor mari,nu ca nu am fi,dar din punctul asta de vedere nu suntem pusi la punct,ar mai stadionul...dar in fine sa nu bat campi..BAFTA!!!! :twisted:
cred ca ii e frica lui Jiji sa puna cupele alea in vitrina... :lol: :lol: :lol:
ar trebui sa fie pazita de hingheri...ca sa nu fie umpluta cu bele de dinamovisti... :lol: :lol: :lol:
:evil: Super BASE ar trebui sa pazeasca vitrina ca el a fost cel mai mare luptator impotriva cainilor cand era primar!!!Oricum o sa se sperie si purecii de pe ei cand o sa vada atatea trofee!!!!!De ce ar trebui sa-i fie frica? :twisted:
Amin fiule !!! :lol: :lol: :lol:
da chiar poate cineva sa aduage la acest subiect palmaresul Stelei ???
lasand caterinca deoparte cred ca chiar e nevoie si trebuie facut ceva si asta doar [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] cred ca va face
da chiar [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] a jucat in meciul de finala cu Barcelona ???
Pai cine a transformat primul penalty ?
:evil: Macar se gandeste la chestia asta,si daca nu ,cine o sa-i dea idea?Am scris mai sus ca ar fi GENIAL sa avem o vitrina cu trofee!! :twisted:
daca nu atunci cine a inscris golul victoriei?normal ca a jucat.
ok...mersi..dar eu nu am prins vremurile...si nici nu am vazut videourile toate...
...mai ales ca am fost tot pe drumuri...
Dac zici ca nu stii prea multe despre finala ma simt dator sa precizez cateva elemente:
1. Golurile au fost marcate de [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] si Balint.
2. Ducadam a salvat 4 penaltiuri.
3. T. Stoica a fost suspendat pentru finala.
4. Iordanescu a jucat desi era antrenor secund.
Daca vrei sa vezi finala vb cu moderatorii, parca zicea unul din ei ca o are pe DVD...
fa rost de finala ca o sa ai ce vedea
1. Golurile au fost marcate de [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] si Balint.2. Ducadam a salvat 4 penaltiuri.
3. T. Stoica a fost suspendat pentru finala.
4. Iordanescu a jucat desi era antrenor secund.
ms mult...doar una dintre aceste elemente o stiam... ![]()
Poate ca o data cu refacerea gazonului se va amenaja si o vitrina cu trofee in incinta... Cred ca intradevar [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] poate sa demareze ceva in acest sens...
O lovitura de imagine ar fi crearea unui muzeu special pentru Clubul nostru cum au marile echipe,insa e destul de greu sa existe asa ceva la ora actuala in Romania