FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Amintiri din copilarie

«12»
dbd23.12.2005 06:19

1.chiar daca o fi aci sectiunea discutii libere nu cred ca e cazul sa incepem sa postam aiurea...

2.nu mai folositi prescurtari ca pe mirc...

PS : asa imi spuneau si mie !

armanovici23.12.2005 20:59

@grinch si agressivo

NU MAI CITATI MESAJELE ANTERIOARE VA ROG!!!

INCARCATI INUTIL SITEUL!!!

Motanu D23.12.2005 21:02

Cred ca siteul este incarcat inutil cu astfel de topicuri...

armanovici23.12.2005 21:07

Stimate utilizator...am inteles ideea ta si am luat in considerare propunerea ta...insa nu a fost in concordanta cu ideile noastre vizavi de topicul acesta si ca atare topicul a fost lasat deschis...ceea ce nu intelegem e ardoarea cu care dumneata incerci sa ne impui punctul de vedere...

Cred ca era mai mult decat suficient daca postai un singur mesaj..

Multumesc anticipat.

Motanu D23.12.2005 21:11

Am exprimat doar o parere (ok, am gresit ca am facut-o repetat !)dar nu am incercat sa impun un punct de vedere. La urma urmei voi, moderatorii, decideti...

armanovici23.12.2005 21:20

observa si paiul din ochiul tau inainte...si repetarea mesajelor cu acelasi continut contravine regulilor forumului..in fine....in principiu o regula nescrisa a forumului in privinta acestui gen de topic este:"nu iti place topicul,il consideri plictisitor,ignora-l"...avand in vedere ca nu l-ai ignorat consider ca este interesant si l-am lasat deschis...felicitari..paradoxal esti unul din cei care a contribuit la mentinerea pe linia de plutire a acestui topic aberant :D

On topic please :)

«12»