1.chiar daca o fi aci sectiunea discutii libere nu cred ca e cazul sa incepem sa postam aiurea...
2.nu mai folositi prescurtari ca pe mirc...
PS : asa imi spuneau si mie !
1.chiar daca o fi aci sectiunea discutii libere nu cred ca e cazul sa incepem sa postam aiurea...
2.nu mai folositi prescurtari ca pe mirc...
PS : asa imi spuneau si mie !
@grinch si agressivo
NU MAI CITATI MESAJELE ANTERIOARE VA ROG!!!
INCARCATI INUTIL SITEUL!!!
Cred ca siteul este incarcat inutil cu astfel de topicuri...
Stimate utilizator...am inteles ideea ta si am luat in considerare propunerea ta...insa nu a fost in concordanta cu ideile noastre vizavi de topicul acesta si ca atare topicul a fost lasat deschis...ceea ce nu intelegem e ardoarea cu care dumneata incerci sa ne impui punctul de vedere...
Cred ca era mai mult decat suficient daca postai un singur mesaj..
Multumesc anticipat.
Am exprimat doar o parere (ok, am gresit ca am facut-o repetat !)dar nu am incercat sa impun un punct de vedere. La urma urmei voi, moderatorii, decideti...
observa si paiul din ochiul tau inainte...si repetarea mesajelor cu acelasi continut contravine regulilor forumului..in fine....in principiu o regula nescrisa a forumului in privinta acestui gen de topic este:"nu iti place topicul,il consideri plictisitor,ignora-l"...avand in vedere ca nu l-ai ignorat consider ca este interesant si l-am lasat deschis...felicitari..paradoxal esti unul din cei care a contribuit la mentinerea pe linia de plutire a acestui topic aberant ![]()
On topic please ![]()