Haideti sa mai povestim si noi ce am mai facut prin copilarie... Eu am fost in clasele 1-4 cel mai bun elev. La zece ani am mers pentru prima oara in Ghencea. ![]()
Haideti sa mai povestim si noi ce am mai facut prin copilarie... Eu am fost in clasele 1-4 cel mai bun elev. La zece ani am mers pentru prima oara in Ghencea. ![]()
Si ce treaba are asta cu Steaua sau cu suporterii ei ? Ma tem ca deschizi topicuri doar ca sa te aflii in treaba !
Nu cred ca asta e scopul forumului !
Daca vrei sa sti asta e sectorul discutilor libere. "Se poate discuta orice, nu neaparat fotbal sau Steaua." asa ca scuteste-ma!Si ce treaba are asta cu Steaua sau cu suporterii ei ? Ma tem ca deschizi topicuri doar ca sa te aflii in treaba !Nu cred ca asta e scopul forumului !
Are dreptate...fiecare isi poate spune parerea aici,indiferent ca e legata de sport/fotbal/Steaua sau nu!
Bafta la scris!
Cand a jucat Steaua cu Olimpia in SM stateam langa galeria Olimpiei cu tata si strigam "Hai Steaua!"...toti din galerie se uitau la mine si zambeau fiindca eram in cls. a III-a.
Citez din regulament:
"Nu creati threaduri pe banda rulanta, unele sub altele, doar pentru a va vedea numele scris pe Forum."
Ma tem ca scopul acestui thread este cel mentionat mai sus. In rest e dreptul fiecaruia sa se exprime liber !
Citez din regulament:"Nu creati threaduri pe banda rulanta, unele sub altele, doar pentru a va vedea numele scris pe Forum."
Ma tem ca scopul acestui thread este cel mentionat mai sus. In rest e dreptul fiecaruia sa se exprime liber !
Aici are dreptate !
cred ca ai dreptate dar nu te poti impune ci doar iti dai cu parerea nu?Citez din regulament:"Nu creati threaduri pe banda rulanta, unele sub altele, doar pentru a va vedea numele scris pe Forum."
Evident ca imi dau cu parerea. Totul ramane la latitudinea moderatorilor. Eu doar am exprimat o parere. Atata tot !
Ce zarva am creat... Scuze dar ce are acest topic?
Nimic, doar ca nu-i vad rostul. Atata tot !
singurul motiv de discutie e zarva pe care spui ca ai creat-o in rest nici unul.
Propun pe Motanul D ...MODERATOR sau ADMIN !!! ![]()
![]()
![]()
De la un timp a inceput sa fie mai rau decat moderatorii si adminii :? :? :? :lol: :lol: :lol:
de ce oare ??? :roll:
Pai avem si moderatori rai, si moderatori buni... nu cred ca este nevoie de mine !
Si in plus sunt si eu moderator pe un forum...
nu e rau ci cred ca are dreptate
ok...glumeam...deci esti moderator pe undeva nu ???
d'aia de comporti asa :wink:
Nu de aia. Pur si simplu mi-am exprimat o parere...
ok...apropo de topicul asta ...pai ce amintiri sa am daca sunt inca ( , ) copil !? :lol: :lol: :lol:
Mdaaaa si eu cand eram mic nu-mi placea sa ma joc in nisip, in clasa 1 am venit pe jos de la scoala din prima zi, in clasa a 4a ma uitam dupa fiica invatatoarei care era a 8a, prima data m-am imbatat la 12 ani, si la mine acasa aveam "doi motocei de blana de crapau matzele jucandu-se cu ei", primul pachet de tigari pe care l-am fumat a fost unu' furat, prima data cand am intrat pe forum pe fcsteaua cred ca am dat "new topic" in loc de "post replay", din cand in cand mai joc texas poker si sunt bun, afara s-a oprit din nins...
Na belea ce-am scris.
Mesajul nu este o ofensa asupra nimanui.
Insa este o replica pe masura !
Frumoasa copilarie si vezi,ai gasit si un topic unde s-o expui.Mdaaaa si eu cand eram mic nu-mi placea sa ma joc in nisip, in clasa 1 am venit pe jos de la scoala din prima zi, in clasa a 4a ma uitam dupa fiica invatatoarei care era a 8a, prima data m-am imbatat la 12 ani, si la mine acasa aveam "doi motocei de blana de crapau matzele jucandu-se cu ei", primul pachet de tigari pe care l-am fumat a fost unu' furat, prima data cand am intrat pe forum pe fcsteaua cred ca am dat "new topic" in loc de "post replay", din cand in cand mai joc texas poker si sunt bun, afara s-a oprit din nins...Na belea ce-am scris.
Mesajul nu este o ofensa asupra nimanui.
Vedeti ca sunt si eu bun la ceva... Daca vreti mai deschid un topic pentru propuneri de moderatori (ca am vazut ca asta faceti pe topicul meu.)
:evil: Mai bine NU!!!!!! :twisted:
pai ..cand eram ami mik...am mers intr-o padure cu cineva si o baba a zis "copii aveti grija"..apoi ne a alergat o satra de caini .....minunat nu?...