naiv...
posibil
insa la fel de bine stiu ca orice contract daca nu se respecta se poate incheia de drept
daca Jiji pleaca din Ghencea (ceea ce nu cred) e in stare sa isi ia tot ce a cumparat
si atunci sa vad ce face ministerul apararii nationale cu terenul
din cate am inteles eu Steaua nu foloseste toata baza si plus de asta s-au investit sume enorme. a fost cativa ani la rand singurul stadion de Champions League din Romania.
nimeni nu are habar cum este facut contractul si care sunt sumele reale pentru ca aceste contracte de obicei sunt oarecum confidentiale, iar eu nu ii cred pe generali si ministri sub nicio forma.
in ceea ce priveste respectarea legii, esti nevinovat pana cand o instanta spune ca ai incalcat legea si te condamna.
apucaturile de mafiot ale lui Jiji trebuie OBLIGATORIU rezolvate pe cale legala si nu cu injuraturi din partea spectatorilor, nu cu balacareli la TV si nici cu articole prin presa.
intotdeauna Jiji din afaceri nu a pierdut, asa ca imi vine greu sa cred ca a facut un contract prost cu MAPN-ul...asa cred eu
de obicei adevarul este la mijloc
si sa fereasca D-zeu sa ajunga Jiji la inchisoare inainte de a vinde sau de a lasa lucrurile in ordine la Steaua.
@kla2005esti cam naiv, trebuie sa intelegi un lucru... un contract SEMNAT DE COMUN ACORD trebuie RESPECTAT, nu il schimbi cand ai tu chef... iar MAPN-ul nu este nici jucatorul nici antrenorul caruia ciobanu ii micsoara salariul cum avea chef.
Cand va invata sa RESPECTE valorile, jucatorii, antrenorii, suporterii, dar in primul rand sa RESPECTE LEGEA, atunci poate va avea o sansa sa revina printre oameni... pana atunci el traieste in lumea lui, e un cioban infect.
Nu-i inteleg pe unii care ii plang de mila ciobanului, ca atunci cand era acolo unde ii statea cel mai bine, la racoare.
Du-te ciobane acolo unde iti este locul... se strange latul disperatule