FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Jiji - conturi blocate

«123»
kla200531.05.2010 09:14

naiv...

posibil

insa la fel de bine stiu ca orice contract daca nu se respecta se poate incheia de drept

daca Jiji pleaca din Ghencea (ceea ce nu cred) e in stare sa isi ia tot ce a cumparat

si atunci sa vad ce face ministerul apararii nationale cu terenul

din cate am inteles eu Steaua nu foloseste toata baza si plus de asta s-au investit sume enorme. a fost cativa ani la rand singurul stadion de Champions League din Romania.

nimeni nu are habar cum este facut contractul si care sunt sumele reale pentru ca aceste contracte de obicei sunt oarecum confidentiale, iar eu nu ii cred pe generali si ministri sub nicio forma.

in ceea ce priveste respectarea legii, esti nevinovat pana cand o instanta spune ca ai incalcat legea si te condamna.

apucaturile de mafiot ale lui Jiji trebuie OBLIGATORIU rezolvate pe cale legala si nu cu injuraturi din partea spectatorilor, nu cu balacareli la TV si nici cu articole prin presa.

intotdeauna Jiji din afaceri nu a pierdut, asa ca imi vine greu sa cred ca a facut un contract prost cu MAPN-ul...asa cred eu

de obicei adevarul este la mijloc

si sa fereasca D-zeu sa ajunga Jiji la inchisoare inainte de a vinde sau de a lasa lucrurile in ordine la Steaua.

@kla2005

esti cam naiv, trebuie sa intelegi un lucru... un contract SEMNAT DE COMUN ACORD trebuie RESPECTAT, nu il schimbi cand ai tu chef... iar MAPN-ul nu este nici jucatorul nici antrenorul caruia ciobanu ii micsoara salariul cum avea chef.

Cand va invata sa RESPECTE valorile, jucatorii, antrenorii, suporterii, dar in primul rand sa RESPECTE LEGEA, atunci poate va avea o sansa sa revina printre oameni... pana atunci el traieste in lumea lui, e un cioban infect.

Nu-i inteleg pe unii care ii plang de mila ciobanului, ca atunci cand era acolo unde ii statea cel mai bine, la racoare.

Du-te ciobane acolo unde iti este locul... se strange latul disperatule

Bogdan31.05.2010 09:40

ahahhahah, Jiji n-a pierdut din afaceri?:))))))

de acceea are toate afacerile falimentare, mai putin Steaua pe care o indreapta usor usor spre faliment.

El refuza sa plateasca impozitul, nu chiria.

Sumele enorme sunt investite din gura lui. Ai vazut vreun act care sa demonstreze asta?

Stadionul Ghencea a fost doar un an singurul stadion capabil sa sustina un meci de CL. Apoi a aparut piatra neam si apoi clujul.

PS: du-te la fotolii sa vezi ce frumos e. Mucegai si igrasie pe pereti pe scarile de acces. Sau toaletele de la toate tribunele sau peluze. Niste spitale la cat de curate sunt..

nemilosul31.05.2010 09:57

http://tinyurl.com/Becali-A-PIERDUT-IN-AFACERI

numai prostii vorbesti,cica ciobanu nu a pierdut in afaceri.

Peste 3 sferturi din milionarii in euro a Romaniei s-au imbogatit din afaceri cu statu si imobiliare.E greu sa reusesti cand trebuie sa respecti un contract,un deadline,sa platesti un impozit,sa platesti la pretul pietei,cand nu merge cu jmecherii si ciordeli.

Daca Becali se nastea oriunde numai nu in Romania el si cu tot clanu` inca curatau oile la cur.

David31.05.2010 10:42

Inca nu am inteles cum vine in termeni legali faptul ca el are de primit inapoi bani de la Steaua si Avicola Iasi.Cum poate proprietatea ta sa iti datoreze ceva??

kla200531.05.2010 12:02

piatra neamt nu corespunde UCL

iar daca uitam cum arata stadionul inainte si cum arata acum...imi pare rau

plus ca licentierea de la UEFA pentru CL nu e facuta de nea' Duru de la Bucuresti...

singurul stadion din tara licentiat UCL timp de mai multi ani a fost Ghencea

acum mai e asta din Cluj, da' e foarte mic

ma rog

or sa mai fie: nationalul (daca il termina) si cel al lui U Cluj

Clujul va avea doua stadioane de UCL inainted bucurestiului...

apoi io nu am avut bani de fotolii, insa la toalete nu am vazut problemele pe care le enumerai matale..., iar in peluze si la trib a II a...totul mi s-a parut foarte ok

ahahhahah, Jiji n-a pierdut din afaceri? :)) ))))

de acceea are toate afacerile falimentare, mai putin Steaua pe care o indreapta usor usor spre faliment.

El refuza sa plateasca impozitul, nu chiria.

Sumele enorme sunt investite din gura lui. Ai vazut vreun act care sa demonstreze asta?

Stadionul Ghencea a fost doar un an singurul stadion capabil sa sustina un meci de CL. Apoi a aparut piatra neam si apoi clujul.

PS: du-te la fotolii sa vezi ce frumos e. Mucegai si igrasie pe pereti pe scarile de acces. Sau toaletele de la toate tribunele sau peluze. Niste spitale la cat de curate sunt..

SuperstaR1831.05.2010 12:35
Inca nu am inteles cum vine in termeni legali faptul ca el are de primit inapoi bani de la Steaua si Avicola Iasi.Cum poate proprietatea ta sa iti datoreze ceva??

Pentru ca este un ciorditor si un tepar de prima clasa.

Steaua si Avicola au devenit societati pe actiuni. La Steaua nici macar nu mai apare ca actionar. Chiar si daca aparea, este destul de simpla metoda: are alte firme, care in acte imprumuta cu bani clubul Steaua si Avicola Iasi. Deci daca Doamne-ajuta, vreodata, se va gandi sa vanda Steaua, cel care va cumpara clubul va ramane cu datorii imense fata de diferite firme detinute de Becali sau alti veri-nepoti din clanul lui. Practic, in situatia asta e si Rapeed Bucuresti, care e datoare fata de AnaHoldings a lui Copos. Astia in loc sa investeasca bani, imprumuta.

Daca si asta e capitalism, eu sunt Mos Craciun. :|

Bogdan31.05.2010 12:38

piatra neamt este licentiat UCL. Inaintea clujului.

Nici eu nu am avut bani de fotolii, noroc cu ordonanta prezidentiala castigata de AISS.

Inseamna ca la t2 si peluze ti-a placut sa faci pipi la faianta sau sa folosesti wc-urile turcesti.

Si hai sa vorbim concret de sumele investite...nu pe vorbele care le arunca el.

kla200531.05.2010 14:02

habar nu ai ce vorbesti

"Stadionul Ceahlaul va gazdui, pe 28 martie, partida oficială dintre nationalele Romaniei si Luxemburgului, contand pentru preliminariile Campionatului European din 2008. Complexul din Piatra Neamț a fost catalogat de UEFA ca fiind de trei stele (a doua categorie, după Elite) si permite disputarea unor meciuri din preliminariile Champions League, a Cupei UEFA sau preliminarii pentru Campionatul European. Complexul dispune de trei instalatii de nocturna pentru fiecare teren, gazon sintetic omologat FIFA II, pistă sintetica tribune cu scaune, spatii destinate jurnalistilor, cu acces la internet dar si modernizari ale cabinelor."

Sursa: http://www.sport365.ro/Stadionul_din_Piatr...ces-n14924.html

are doar dreptul de organiza unele meciuri din preliminarii si atat..

pana la licenta UCL e cale lunga!

cine drac poate sa stie cat a investit sau cat nu a investit

singurul lucru cert e ca Ghencea a fost primul stadion licentiat pentru UCL.

Clujul a primit un pic cam greu licenta (parca ceva legat de caile de evacuare din stadion).

s-ar putea stadionul lui U Cluj sa ajunga sa fie cel mai frumos si mai bun din toata tara.

piatra neamt este licentiat UCL. Inaintea clujului.

Nici eu nu am avut bani de fotolii, noroc cu ordonanta prezidentiala castigata de AISS.

Inseamna ca la t2 si peluze ti-a placut sa faci pipi la faianta sau sa folosesti wc-urile turcesti.

Si hai sa vorbim concret de sumele investite...nu pe vorbele care le arunca el.

red&blue_boy31.05.2010 18:34
Pentru ca este un ciorditor si un tepar de prima clasa.

Steaua si Avicola au devenit societati pe actiuni. La Steaua nici macar nu mai apare ca actionar. Chiar si daca aparea, este destul de simpla metoda: are alte firme, care in acte imprumuta cu bani clubul Steaua si Avicola Iasi. Deci daca Doamne-ajuta, vreodata, se va gandi sa vanda Steaua, cel care va cumpara clubul va ramane cu datorii imense fata de diferite firme detinute de Becali sau alti veri-nepoti din clanul lui. Practic, in situatia asta e si Rapeed Bucuresti, care e datoare fata de AnaHoldings a lui Copos. Astia in loc sa investeasca bani, imprumuta.

Daca si asta e capitalism, eu sunt Mos Craciun. :|

Astia trag banii de la club cat sunt acolo,iar daca ar fi sa-l vanda,mai ramane clubul si dator catre ei...Nu li-e rusine...Si celor care vad in Jiji intruchiparea corectitudinii...

kla200501.06.2010 06:14

absolut

daca Jiji ar vinde ar fi numai in situatia in care si-ar pierde aproape toata averea...

altfel io unu' nu-l vad lasand din mana "gaina cu ouale de aur"...

Astia trag banii de la club cat sunt acolo,iar daca ar fi sa-l vanda,mai ramane clubul si dator catre ei...Nu li-e rusine...Si celor care vad in Jiji intruchiparea corectitudinii...
Lays27.07.2010 23:43

se mai aude ceva? :worthy:

«123»