FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Jiji - conturi blocate

«123»
Stanici20.05.2010 06:37

Aloo, ba. Chiria a fost negociata si stabilita DE COMUN ACORD. La fel, babuinul stia ca tot el, in calitate de chirias, trebuie sa plateasca darile. Asta e o manevra ca nu mai are bani si, daca se duce la fund, vrea sa ia si Steaua dupa el. Dar tie, probabil, nu iti pasa, ca esti tu suporter adevarat, freegigistule.

nemilosul20.05.2010 06:41
Eu cred ca a planuit mai demult sa plece din Ghencea pt ca nu le-a mai achitat chiria celor din Min Apararii

Insa voua nu vi se pare ca Jiji platea cam mult chirie sau ce drac platea pentru stadion plus ca asa cum arata Ghencea acum eu nu stiu stadion in Romania

si si asta inseamna niste banuti (dupa presa vreo 8 milioane)

de asta zic ca e ciudata toata situatia

surse din presa zic ceva de genul infintarii unei noi echipe de fotbal a ministerului care sa se numeasca iar CCA

Steaua e una singura. Ce se intampla acum e orchestrat.

Poate ca va veti trezi candva, insa atunci va fi prea tarziu...

deja colegii imi canta tot felu' de melodii cu buzaul si mi-au promis ca o sa imi faca sigla cu FC Steaua de Buzau...

Mie mi se rupe sufletul cand ma gandesc ca nu o sa mai jucam pe Ghencea...

Voua vi se rupe si nu cred (parere personala) ca sunteti suporteri adevarati.

ba **** tu te-ai uitat macar o data pe un site de imobiliare sa vezi cu cat se inchiriaza spatii?

complexul are 90000 mp stii ce inseamna asta?? cam cat satul unde te-a **** ***** de **** becalizata

Republica - Republica

Spatiu industrial

SU: 13000 mp

SC: 14000 mp

58.500 EU/luna

4.5 EU/mp/luna

Spatiu industrial in Berceni

Berceni - Metalurgiei

Spatiu industrial

constr. 1970 - 1977

SU: 15000 mp

SC: 15000 mp

Teren: 40000 mp

37.500 EU/luna

2.5 EU/mp/luna

Spatiu industrial in Ciorogarla

Ciorogarla - AUTOSTRADA A1

Spatiu industrial

SU: 9700 mp

SC: 10000 mp

Teren: 100000 mp

36.000 EU/luna

4.5 EU/mp/luna

vezi ma cap de suzeta cat costa o chirie in ciorogarla cu o suprafata de 10 ori mai mica??auzi la oaia asta noi suntem de vina ca ciobanul nu mai are bani,noi suntem de vina ca i s-a pus o chirie nu normala, mult sub pretul pietei(25000e) si el tot nu e in stare sa o plateasca. Nu il vaneaza nimeni, e o lege cand semnezi un contract te achiti de ce scrie in contract si acum vine o intrebare retorica: "sau Gigi Becali e un copil minor retardat care s-a dus saracutu naiv cum e si l-au fraierii laii de la mapn sa semneze cu o acadea?"

Probabil colegii de orfelinat daca nu te tachinau pe seama Stelei gaseau ei alt motiv foarte usor la cat de ***** esti.

(sper sa nu se modereze sau stearga postul pentru ca nesimtirea oii astea imputite a depasit orice imaginatie)

MoWeed20.05.2010 07:12

Bai kla2005, contractul respectiv a fost semnat de Jiji, prin urmare el trebuia sa plateasca exact cat scria in contractul respectiv.

El nu inchiriaza numai stadionul Steaua, ci tot complexul sportiv(in afara de terenul de rugby daca nu ma insel). Este normal sa plateasca mult, asta se intampla peste tot in lumea asta.

N-am inteles de ce trebuie eu, ca un simplu contribuabil sa imi platesc toate taxele si impozitele integral si Jiji, care se considera cel mai bogat om din Romania, sa plateasca o chirie mult sub pretul pietei pentru un bun apartinand statului roman.

kla200520.05.2010 08:07

las' ca acum o sa plateasca altii care isi permit

poate Jiji nu'si mai permite

poate vinde jucatorii si palmaresul...

poate nu mai vinde nimic in afara de jucatori si desfinteaza echipa

is multi de poate

insa eu cred ca era cam mult pentru un spatiu care nu producea nimic decat in ultimii ani

parca vad ca o sa taie nocturna (pt ca e a lui), o sa are terenurile de antrenament (l-am auzit nervos la sport.ro parca-tot se scuipa pe piept ca o sa are cu tractorul toate terenurile) si o sa rupa toate scaunele si tot ce a achizitionat el

tata (Dzeu sa-l ierte) avea o vorba:

"NU-i da la prost bata, ca asta stie unde sa dea cu ea"

sa dea Domnul sa vanda si sa se linsiteasca treburile pentru ca altfel...nu e a buna

in fine, javrele au in St cel Mare niste conditii de iti sta mintea in loc. mai ca nu ii plateste Ministerul de Interne sa stea acolo si is cam in buricul targului (aproape de Dorobanti si de Victoriei si de Obor), Giulestiul la fel, nu mai zic de echipele din tara (Cluj, Iasi, Vaslui) care sunt ajutate fie de autoritatile locale si de alte entitati.

de cand e Jiji la Steaua, pentru Ghencea se platesc sume enorme.

trebuie inteles ca nu suntem Real sau Barca sa ne intindem mai mult decat ne e plapuma

pe timp de criza in Ghencea se mareste chiria, in timp ce Jiji a taiat toate fondurile, inclusiv la copii si juniori.

sa vedem daca nu o sa o mai foloseasca nimeni, cum or sa intretina Ministerul Apararii baza.

astia nu's in stare sa-si ingrijeasca cladiri in care au corpuri de Armata incartruite si or sa tina o baza sportiva...yeah right

Bai kla2005, contractul respectiv a fost semnat de Jiji, prin urmare el trebuia sa plateasca exact cat scria in contractul respectiv.

El nu inchiriaza numai stadionul Steaua, ci tot complexul sportiv(in afara de terenul de rugby daca nu ma insel). Este normal sa plateasca mult, asta se intampla peste tot in lumea asta.

N-am inteles de ce trebuie eu, ca un simplu contribuabil sa imi platesc toate taxele si impozitele integral si Jiji, care se considera cel mai bogat om din Romania, sa plateasca o chirie mult sub pretul pietei pentru un bun apartinand statului roman.

Bogdan20.05.2010 08:37

@kla deci Armata e vinovata ca babuinul a semnat un contract pe care nu-l onoreaza?

1on20.05.2010 09:20
las' ca acum o sa plateasca altii care isi permit

poate Jiji nu'si mai permite

poate vinde jucatorii si palmaresul...

poate nu mai vinde nimic in afara de jucatori si desfinteaza echipa

is multi de poate

insa eu cred ca era cam mult pentru un spatiu care nu producea nimic decat in ultimii ani

parca vad ca o sa taie nocturna (pt ca e a lui), o sa are terenurile de antrenament (l-am auzit nervos la sport.ro parca-tot se scuipa pe piept ca o sa are cu tractorul toate terenurile) si o sa rupa toate scaunele si tot ce a achizitionat el

tata (Dzeu sa-l ierte) avea o vorba:

"NU-i da la prost bata, ca asta stie unde sa dea cu ea"

sa dea Domnul sa vanda si sa se linsiteasca treburile pentru ca altfel...nu e a buna

in fine, javrele au in St cel Mare niste conditii de iti sta mintea in loc. mai ca nu ii plateste Ministerul de Interne sa stea acolo si is cam in buricul targului (aproape de Dorobanti si de Victoriei si de Obor), Giulestiul la fel, nu mai zic de echipele din tara (Cluj, Iasi, Vaslui) care sunt ajutate fie de autoritatile locale si de alte entitati.

trebuie inteles ca nu suntem Real sau Barca sa ne intindem mai mult decat ne e plapuma

pe timp de criza in Ghencea se mareste chiria, in timp ce Jiji a taiat toate fondurile, inclusiv la copii si juniori.

sa vedem daca nu o sa o mai foloseasca nimeni, cum or sa intretina Ministerul Apararii baza.

astia nu's in stare sa-si ingrijeasca cladiri in care au corpuri de Armata incartruite si or sa tina o baza sportiva...yeah right

Doua^za˘s¸i di pierni mari

Va˘leleu, va˘leleu

ta˘ti plini cu t¸a^nt¸ari

Valeu, valeu, valeleu

Astristul20.05.2010 09:44
David o sa fie injurat si la Buzau

Eu sunt din Buzau !

Am facut si noi aici protest cand a jucat Gloria Buzau - Steaua II ..

AM fost doar vro 50 de baietii ...

Dar o sa vedeti ca si Suporterii Stelei de la Buzau o sa deschida ochii si o sa vada cu adevarat cine e CIOBANU !

Normal ar trebui sa fie injurat pe orice stadion pe care joaca Steaua. Trebuie sa vindecam Steaua de cancerul Becali!

Aloo, ba. Chiria a fost negociata si stabilita DE COMUN ACORD. La fel, babuinul stia ca tot el, in calitate de chirias, trebuie sa plateasca darile. Asta e o manevra ca nu mai are bani si, daca se duce la fund, vrea sa ia si Steaua dupa el. Dar tie, probabil, nu iti pasa, ca esti tu suporter adevarat, freegigistule.

Exact! Atunci a fost de acord cu suma platita, ca nu-i pasa, habar n-avea ca investitiile lui in terenuri vor intra la apa, dar acum, face gura, ca nu-si mai permite. A taiat toate costurile pe unde a putut. Centrul de copii si juniori e cel mai bun exemplu!

Catta20.05.2010 10:35

@kla2005 esti tare naiv,mai bine ai tine pt tine comentariile astea ;))

cristian01420.05.2010 10:42

Dupa toate intamplarile astea cu mutatul echipei si contracte reziliate, amenintari si alte afirmatii fara absolut nici o acoperire, izvorate in principal din nebunia si lipsa de judecata a ciobanului, gasesc loc si unei afirmatii magistrale, rostite de mana dreapta a descreieratului, o afirmatie de-un penibil nemaivazut, de o nesimtire crasa si de o prostie irefutabila : "Dacă cei de la Ministerul Apararii vor veni să ne evacueze cu forta, vom pune ciinii pe ei!", declaratie apartinand sclavului etern Valeriu Argaseala. Nu inteleg puterea de a rosti asemenea vorbe, din postura de presedinte al Stelei, echipa infiintata si sustinuta de Armata, chiar si in ciuda transformarii odioase din ultima perioada ca si societate comerciala si sub patronatul acelui jeg suprem. Dupa parerea mea asta e una din cele mai grave declaratii din ultimii ani si care ilustreaza in mod perfect gandirea din interiorul acestui club.

As fi chiar curios sa vad cum acest imbecil asmute cainii asupra angajatilor MApN. Astia nici omorati nu merita. Mai degraba schingiuiti ca ultimele scursuri.

kla200520.05.2010 11:11

asa deci, io's naiv....

buuuun, ia citeste aici:

L-a plesnit pe Becali

20 May, 2010 | 80 comentarii

Statul cîștiga 250.000 de euro pe an inchiriind stadionul Stelei. Jumatate din bani ajungeau la buget si jumatate la CSA Steaua, fost club de elită al sportului romanesc, astazi in cadere liberă inclusiv din cauza lipsei de finantare. Plus ca pentru că gazonul si baza erau ingrijite, acolo puteau juca nationala si alte echipe de club.

Din acest moment, Armata nu numai că nu mai incaseaza dar va trebui să platească pentru intretinerea complexului, asta dacă nu vrea să transforme baza sportivă in decor de filme postapocaliptice. I Am Legend cu ministrul Oprea tirindu-l in lesă pe Gigi Netoiu, imaginati-vă scena!

Pină la urma Steaua nu inseamnă doar Gigi Becali. Ce vor face cei 200 de copii si juniori care se antrenau zilnic acolo? Vor lua trenul pină la Buzau?

Bucurestiul are două stadioane cu mare capacitate. Unul e in constructie si celalalt intră in deconstructie. Pe primul nu stim cind il vom termina, cu al doilea nu stim ce să facem. Stralucită viziune natională asupra sportului!

Că Becali s-a purtat prosteste in multe momente la Steaua e indiscutabil. Dar să fii mai patimaș si mai radical decit el si să ocupi functia de ministru e cam mult. Gabriel Oprea l-a plesnit pe Becali, dar si-a plesnit propriul buget, pe iubitorii de fotbal din Bucuresti si sute de sportivi nevinovati.

nu pot pune linkul pentru ca e cenzurat, da' daca intri pe blog la tolo il gasesti

@kla2005 esti tare naiv,mai bine ai tine pt tine comentariile astea ;) )
kla200520.05.2010 11:15

poate eu gresesc, insa am inteles ca ar fi evaluat abuziv domnii din ministerul apararii anumite cladiri si au marit artificial suma...

si Armata da e vinovata pt ca dupa revolutie le-a permis unor personaje de tip Paunescu, Piturca si, in final, Jiji sa puna mana pe Steaua, iar acum se simt ei vinovati...si incearca sa o desfinteze, sa o alunge, sa o distruga...

@kla deci Armata e vinovata ca babuinul a semnat un contract pe care nu-l onoreaza?
Daniel-Ionut20.05.2010 11:20

Cu ce vrea Armata sa desfiinteze si sa distruga Steaua?

Mai repede, cred ca se simte vinovata ca a stat pana acum cu mainile in san.

*Alecs*20.05.2010 11:27
Insa voua nu vi se pare ca Jiji platea cam mult chirie sau ce drac platea pentru stadion plus ca asa cum arata Ghencea acum eu nu stiu stadion in Romania

Si cine branza masii este responsabil de ingrijirea stadionului ?

Referitor la informatia aparută in presă marti, 18 mai, potrivit careia M.Ap.N. ar fi marit la 65.000 Euro suma pe care o are de platit SC Fotbal Club Steaua Bucuresti SA, precizam foarte clar ca pe timpul derularii contractului, CSA "Steaua" nu a modificat clauzele contractului si nici nu a marit cuantumul chiriei. (extras din comunicatul M.Ap.N.)

Bogdan20.05.2010 11:41

@kla hai sa-ti zic si eu cateva:

-in ultimii doi ani a scos peste 5 mil din conturile clubului

-banii luati pe Ghionea au fost scosi imediat din cont si folositi in scop personal, nu reinvestiti in transferuri

-deplasariile s-au facut cu autocarul nu cu avionul

-toate afacerile lui sunt falimentare.

-a desfintat 6 grupe de juniori de la academie

-a micsorat portile de mancare pentru juniori

-a desfintat echipa Steaua 3 si pe astora de la Steaua 2 nu le-a asigurat o pregatire de iarna afara

-s-a imprumutat la banci pentru a platii salarile

Cum se vede ca nu gandesti? pai daca eu cu tine avem un contract: eu iti dau un spatiu.. tu imi dai niste bani. Cum iti maresc chiria? printr-un alt contract semnat de ambele parti. sau o anexa. Vezi cat de spalat pe creier esti de TV-u si de presa?

MoWeed20.05.2010 11:46

Spatiul ala care nu producea nimic este una din cele mai complete si moderne baze de antrenament din Romania. Ia sa vedem cate echipe de la noi au atatea terenuri si cladiri in baza de antrenament.

Da? Cate terenuri de antrenament au javrele in Stefan cel Mare? Si ma refer la Stefan cel Mare, nu la baza sportiva din Saftica.

Plus ca stadionul din Stefan cel Mare nici nu se compara cu stadionul Ghencea.

De Rapid nici nu mai zic, baza din Giulesti nu exista si Pro Rapid-ul a fost construit de Copos

Dar erai asa de scandalizat cand pretul biletelor era identic cu cel de la Madrid sau de la Barcelona in Ghencea?

Citeste comunicatul de presa al CSA. Nu s-a marit nici o chirie

Catta20.05.2010 11:51

@kla2005 noi vb aici de conturile blocate ale investitorului din Ghencea nu de veniturile noastre,tu gandesti prin buzunarul tau si mare greseala faci,eu stiu ca daca nu mai ai bani sa investesti vinzi si lasi pe altcineva sa investeasca.nu este vina armatei sau a noastra ca Jiji nu a fost capabil sa investeasca la Steaua si nu numai....vizavi de academia de fotbal Steaua vezi k li sau redus fondurile de mult timp si nu ca asta ar fi problema pt ca daca ma gandesc bine cand a venit jijel la Steaua toti juniori Stelei au fost dati afara si li sau cerut bani pe actele de transfer,iti repet abtinete de la comentarii si sa-mi dai copy/paste la articole care nu ma intereseaza.

nemilosul20.05.2010 12:18
Dupa toate intamplarile astea cu mutatul echipei si contracte reziliate, amenintari si alte afirmatii fara absolut nici o acoperire, izvorate in principal din nebunia si lipsa de judecata a ciobanului, gasesc loc si unei afirmatii magistrale, rostite de mana dreapta a descreieratului, o afirmatie de-un penibil nemaivazut, de o nesimtire crasa si de o prostie irefutabila : "Dacă cei de la Ministerul Apararii vor veni să ne evacueze cu forta, vom pune ciinii pe ei!", declaratie apartinand sclavului etern Valeriu Argaseala. Nu inteleg puterea de a rosti asemenea vorbe, din postura de presedinte al Stelei, echipa infiintata si sustinuta de Armata, chiar si in ciuda transformarii odioase din ultima perioada ca si societate comerciala si sub patronatul acelui jeg suprem. Dupa parerea mea asta e una din cele mai grave declaratii din ultimii ani si care ilustreaza in mod perfect gandirea din interiorul acestui club.

As fi chiar curios sa vad cum acest imbecil asmute cainii asupra angajatilor MApN. Astia nici omorati nu merita. Mai degraba schingiuiti ca ultimele scursuri.

Cat tupeu sa ai cand stii ca esti un chirias,care i-a fost alocata o chirie de 2 lei in comparatie cu pretul real al complexului,sa stii ca nu ai platit si culmea acum mai ii mai da si ultimatum propietarului .Armata nu ar trebui sa vina sa va evacueze cu forta,ar trebui sa vina sa va ia si sa va execute in mijlcul intersectiei la universitate.

weedandweird20.05.2010 12:48

Are cineva informatii despre amenda pe care trebuia s-o plateasca ciobanul pt injuriile adresate militianului mitica?Nu am mai auzit nimic despre asta si acum,cacareaza,cu conturile blocate, ar fi numa' bun de platit amenziicon6.gif.

mountytoma20.05.2010 15:33

21600 euro pe luna pentru toata baza e chiar pret mic. ganditi-va ca unii platesc 300 euro chirie pe o garsoniera! iar un club ca Steaua ar trebui sa castige lunar 21600 euro numai din vanzarea de insigne! cu conditia sa aiba oameni capabili in club, nu Becali handicapati (maimute cu creiere de oaie deghizate in oameni) si argaseli pupincuriste!

toata chestia asta e o manevra a lui Jiji, care crede, in prostia lui nemarginita, ca va mai pacali pe cineva, ca or fi oameni care vor spune "uite cate face Gigi pentru Steaua" si cum au distrus vagabonzii Steaua! va plati restantele si Steaua nu va juca la Buzau. e si chestie de orgoliu. cum sa se spuna ca el, cel mai bogat (Mo, ciobanul este intr-adevar omul cu gura cea mai plina din lume), a ajuns sa joace la buzau? cum sa castige el bani din Champions League jucand la buzau? va trebui sa joace la piatra neamt! sau la Cluj? hai sa fim seriosi.

a vazut boul ca ne-am prins de vrajeala cu transferurile si nu-l mai baga nimenui inseama si atunci a zis sa incerce altceva ca sa mai fie pe prima pagina. sa-i blocheze conturile, dar sa-i lase gura accesibila, sa avem unde-l f..e!

andyro20.05.2010 16:10

Mah, cat de mult le place tuturor sa dea o dea in diverse. Sunt cateva probleme foarte simple aici :

1. Chiria stadionului - a fost stabilita de comun acord la sfarsitul anului 2009, ~20.000 EUR pe luna. La cei 90.000 m.p. cat are complexul Ghencea, e o suma infima, si erau in pagina precedenta exemple de terenuri/structuri prin nu-stiu-ce capat de Bucuresti la preturi de 10 ori mai mari. Probabil s-au facut niste calcule initial, suma respectiva (in conditiile in care NU MAI ARE BANI) a devenit acum prea mare +

2. Impozit pe cladiri - din ce zice gibonus, F.C. Becali nu a platit impozit pe cladiri de prin 2005, fiind vorba de o suma (in prezent) de 250.000 EURO/semestru, respectiv o restanta de ~2 milioane de euro din trecut. Probabil (nu cunosc exact legislatia) intreruperea contractului il exonereaza de plata acelui impozit.

3. Datorii - dincolo de cele de mai sus, e vorba de datoriile pentru utilitati/servicii/samd, care constituie (si ele) o suma destul de importanta.

4. Investitii - trecand peste faptul ca suma este MUUULT exagerata (auzisem niste sume...2 milioane de euro in parcari...ce parcari?!, tabela de 2 milioane de euro, samd - v-ati intrebat de ce n-a vazut nimeni niciodata nici o chitanta ?), se uita faptul ca Becali a beneficiat de pe urma acelor investitii (daca le consideram investitii) - de exemplu fara ele nu putea juca in Liga Campionilor si nu putea lua banii pe bilete din LC, samd. Nimeni nu l-a OBLIGAT sa investeasca cat a investit - si aici intram in alta discutie. Dar ar mai fi de mentionat si ceva despre

5. Recuperarea investitiilor - dincolo de aberatiile gen "imi iau scaunele, tabela si nocturna, sa nu uitam ca Ghencea nu era chiar in ultimul stadiu de degradare atunci cand a luat-o Becali. Deci in cel mai rau caz, ar trebui sa o lase in starea in care a preluat-o - cand existau scaune, exista o tabela si exista o nocturna SAU sa i se achite contravaloarea investiilor din care se scade uzura, samd - moment in care ar iesi la suprafata si adevaratul pret platit pe ele. Toata lumea zice ca o sa ramana Ghencea in paragina, dar nimeni nu se intreaba daca lui Becali ii convine sa plece cu scaunele, tabela, gazonul, cimentul si nocturna in spate - si sa faca ce cu ele, sa si le puna la Palat ?

crx20.05.2010 17:07

@kla2005

esti cam naiv, trebuie sa intelegi un lucru... un contract SEMNAT DE COMUN ACORD trebuie RESPECTAT, nu il schimbi cand ai tu chef... iar MAPN-ul nu este nici jucatorul nici antrenorul caruia ciobanu ii micsoara salariul cum avea chef.

Cand va invata sa RESPECTE valorile, jucatorii, antrenorii, suporterii, dar in primul rand sa RESPECTE LEGEA, atunci poate va avea o sansa sa revina printre oameni... pana atunci el traieste in lumea lui, e un cioban infect.

Nu-i inteleg pe unii care ii plang de mila ciobanului, ca atunci cand era acolo unde ii statea cel mai bine, la racoare.

Du-te ciobane acolo unde iti este locul... se strange latul disperatule

Lari21.05.2010 00:14

Din cate stiu eu, Gigi mai are doar 50.000, hai să zicem 60.000 de euro cash. A ajuns in situatia asta pentru ca in anii in care afacerile ii mergeau de minune, le-a imprumutat zeci de milioane de euro rudelor si apropiatilor, bani pe care nu i-a mai vazut inapoi. Cei pe care i-a ajutat cu bani sunt insolvabili acum. Gigi e dus mereu cu zaharelul de respectivii oameni si rugat să-i mai amane cu inapoierea datoriilor, ne-a declarat o persoană din anturajul patronului Stelei.

Libertatea

Virgil21.05.2010 07:35

Foaie verde de dai, n-ai; ia nu da, sa vezi sa vezi cum ai.

Citat din Morometii, de Marin Preda.

damisteauainapoi21.05.2010 08:27

oameni buni,voi nu intelegeti ca Steaua este a noastra,a milioanelor de sustinatori,nu a unui neam de ciobani?sa i-a mana dupa acest club,nu este si nu v-a fi in veci al lui...sa se duca cu pseudosteaua lui la buzau si sa ne lase.vreau o noua echipa in Ghencea,pe care sa o sustinem,echipa cu care sa ne identificam,condusa de oameni care si-au dat viata pentru aceste culori...si ar fi bine ca in consiliul de administratie sa fie cooptati si reprezentanti ai suporterilor,nu credeti?

FORZZA CCA

Floryn198727.05.2010 16:08

ESTI FALIT CIOBANE!

Vinde, Pleaca, Mori, impreuna cu tot clanu' tau de mafioti nenerociti!

«123»