las' ca acum o sa plateasca altii care isi permit
poate Jiji nu'si mai permite
poate vinde jucatorii si palmaresul...
poate nu mai vinde nimic in afara de jucatori si desfinteaza echipa
is multi de poate
insa eu cred ca era cam mult pentru un spatiu care nu producea nimic decat in ultimii ani
parca vad ca o sa taie nocturna (pt ca e a lui), o sa are terenurile de antrenament (l-am auzit nervos la sport.ro parca-tot se scuipa pe piept ca o sa are cu tractorul toate terenurile) si o sa rupa toate scaunele si tot ce a achizitionat el
tata (Dzeu sa-l ierte) avea o vorba:
"NU-i da la prost bata, ca asta stie unde sa dea cu ea"
sa dea Domnul sa vanda si sa se linsiteasca treburile pentru ca altfel...nu e a buna
in fine, javrele au in St cel Mare niste conditii de iti sta mintea in loc. mai ca nu ii plateste Ministerul de Interne sa stea acolo si is cam in buricul targului (aproape de Dorobanti si de Victoriei si de Obor), Giulestiul la fel, nu mai zic de echipele din tara (Cluj, Iasi, Vaslui) care sunt ajutate fie de autoritatile locale si de alte entitati.
de cand e Jiji la Steaua, pentru Ghencea se platesc sume enorme.
trebuie inteles ca nu suntem Real sau Barca sa ne intindem mai mult decat ne e plapuma
pe timp de criza in Ghencea se mareste chiria, in timp ce Jiji a taiat toate fondurile, inclusiv la copii si juniori.
sa vedem daca nu o sa o mai foloseasca nimeni, cum or sa intretina Ministerul Apararii baza.
astia nu's in stare sa-si ingrijeasca cladiri in care au corpuri de Armata incartruite si or sa tina o baza sportiva...yeah right
Bai kla2005, contractul respectiv a fost semnat de Jiji, prin urmare el trebuia sa plateasca exact cat scria in contractul respectiv.
El nu inchiriaza numai stadionul Steaua, ci tot complexul sportiv(in afara de terenul de rugby daca nu ma insel). Este normal sa plateasca mult, asta se intampla peste tot in lumea asta.
N-am inteles de ce trebuie eu, ca un simplu contribuabil sa imi platesc toate taxele si impozitele integral si Jiji, care se considera cel mai bogat om din Romania, sa plateasca o chirie mult sub pretul pietei pentru un bun apartinand statului roman.