FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gloria Bistrita - Steaua Bucuresti 1-2 (0-1)

«14567»
liviuiuliana07.04.2010 19:03

Forza Steaua

nu ma intereseaza razboiul vostru cu Becali . Chiar daca ziceti ca mai bine sa pierdem 2 titluri de campioana si sa plece Becali va garantez eu ca Becali nu o sa plece nici daca pierde 10 titluri asa ca mai bine decat sa ma fac de cacao ca si voi mai bine imi doresc sa castige Steaua mea titlul . In primul rand sunt stelist si apoi sunt anti Becali . Multi dintre voi ati uitat sa mai fiti stelisti . sunteti mai mult anti Becali si cand va aduceti aminte sunteti stelisti ( doar de fular ) . M-am abtinut mult timp sa scriu aici dar nu mai se poate . Ca un stelist adevarat ce ma consider ma intristeaza sa vad ca adversarele Stelei in lupta pt titlu se impiedica si voi va intristati . O mare prostie . Forza Steaua . Spre titlul 24 cu sau fara asa zisi suporteri

Cu stima pentru cei care inca nu au uitat sa fie stelisti

Liviu - Timisoara (anti fulgeru bragadiru)

ss lucki07.04.2010 19:06

domnisoara, bine ai facut ca te-ai abtinut pana acum, prosti sa-i faci pe parintii tai, domnita, ca au lasat ca gena lor defecta sa mearga mai departe...

Stanici07.04.2010 19:06
Liviu - Timisoara (anti fulgeru bragadiru)

Pai nu? Cum altfel sa te mai dai tu baiat acolo, in fata pisoilor de la pooli? Ai fi in stare sa-ti iei limba in gura cu borcica doar ca sa te falesti cu un titlu, a?

liviuiuliana07.04.2010 19:19

forta Poli Iasi & Pandurii ca saptamana sa fie cu adevarat fericita

SteauaToronto07.04.2010 19:19

Ma socheaza ce citesc aici. Nu aveti pic de rusine in voi ? cum sa va doriti sa nu castige Steaua ca sa plece gunoiul de Becali. Pai voi puneti pe Steaua pe planul secund si razboiul cu Becali pe primul loc. Majoritate de aici se vede clar ca nu au mentalitate sunteti niste copii care va uitati la aia de la sud si gata e cool sa fiu anti-becalist, v-ati pierdut identitatea sa fiti stelisti, sa va fie rusine.

Ontopic: Steaua a castigat, Steaua va lua campionatul, si voi frustratilor o sa turbati in nebunia voastra.

liviuiuliana07.04.2010 19:23

bravo steauatoronto sa moara ofticatii de suparare ca Steaua e pe locul 2 . La mai mare

Marius07.04.2010 19:24

Joaca Steaua, zici ca-i Barcelona, Stoichita, parca-i Guardiola

fara numar pentru toronto

SteauaToronto07.04.2010 19:25
bravo steauatoronto sa moara ofticatii de suparare ca Steaua e pe locul 2 . La mai mare

Fetitita Steaua nu e de locul 2 , asta e mentalitate de 12 ani. Intotdeauna ne dorim locul 1 si asta vom obtine chiar daca multi frustrati nu vor asta in frunte cu marele Adrian care acuma scrie un articol cu ochii injectati de ura.

ss lucki07.04.2010 19:25
Ma socheaza ce citesc aici. Nu aveti pic de rusine in voi ? cum sa va doriti sa nu castige Steaua ca sa plece gunoiul de Becali. Pai voi puneti pe Steaua pe planul secund si razboiul cu Becali pe primul loc. Majoritate de aici se vede clar ca nu au mentalitate sunteti niste copii care va uitati la aia de la sud si gata e cool sa fiu anti-becalist, v-ati pierdut identitatea sa fiti stelisti, sa va fie rusine.

Ontopic: Steaua a castigat, Steaua va lua campionatul, si voi frustratilor o sa turbati in nebunia voastra.

copil mucos cred ca esti tu, laolalta cu domnisoara iuliana de dedesubt... Hint: cand auzi de la cineva o formula de genul: "sa moara ofticatii" sa stii ca e ori copil, ori cioara manelista, ori amandoua...

red&blue_boy07.04.2010 19:25

Ieeeee,am invins la Bistrita!Sa vina Sampion Lig! :D

ros-albastru4ever07.04.2010 19:27

nene,daca tie iti place ca Becali sa se p**e pe simbolurile Stelei,daca tie iti place cum joaca echipa asta in momentul de fata,daca tie iti place modalitatea in care a fost condusa echipa asta in ultimii 4-5 ani cand au fost pusi pe liber niste jucatori cu care am fi realizat infinit mai multe performante decat aceea de a ne face de cacao prin europa unde am ajuns dupa ce acelasi cioban a reusit sa duca echipa prin valize,pachete,sacose si ce mama dracului a mai dus el cu lovele si etc etc etc,atunci amice,tu ai o problema serioasa.. asta nu este Steaua mea cum nu este nici a altor sute de mii poate,care sufera cu adevarat pentru echipa asta,mult mai mult decat o face infectul din fruntea turmei si toate neamurile lui la un loc..

liviuiuliana07.04.2010 19:41

Steaua va fi de 1 , dar momentan nu avea cum sa ajunga pe 1 doar dupa etapa viitoare , dupa meciul cu mucosii de la rapid . Sunt de acord ca nu joaca nimic Steaua sau aproape nimic pentru ca in meciul cu Bistrita a mai miscat ceva , dar sper sa traga astea 8 etape cu sufletul de rezultate , si apropo nu sunt fetita cum ziceti voi , liviu din cate stiu e nume de baiat si iuliana e pentru ca tin la sotia mea , dar pe voi celor din fundul tarii nu va duce capu la asta . Veniti in ardeal sa vedeti adevarata dragoste fata de Steaua nu o dragoste doar de rezultate . Cand unul zice sa il huiduim pe Becali noi ca oile mergem si strigam sa plece Becali . Plecati voi din Ghencea si lasa-ti sa castigam campionatul indiferent ca e sau nu e Becali in Ghencea . Mai presus de toate e Steaua apoi restul

red&blue_boy07.04.2010 19:48
Steaua va fi de 1 , dar momentan nu avea cum sa ajunga pe 1 doar dupa etapa viitoare , dupa meciul cu mucosii de la rapid . ...............Plecati voi din Ghencea si lasa-ti sa castigam campionatul indiferent ca e sau nu e Becali in Ghencea . Mai presus de toate e Steaua apoi restul

Ce bine era sa primim sase puncte la victorie....Eram pe primul loc! :P

Pai poate si pentru noi astialalti Steaua e mai presus de toate,de aceea conteaza daca e sau nu Becali in Ghencea...

Vlad Bogdan07.04.2010 19:52

V-ati tampit de tot. Steaua nu mai e Steaua si punct. Asta e FC oierul. Uitativa si voi cum s-a umflat in pene la gesepe. In ritmul asta nu mai scapam de el veci.

MORI CIOBANE!

Stanici07.04.2010 19:55
Steaua va fi de 1 , dar momentan nu avea cum sa ajunga pe 1 doar dupa etapa viitoare , dupa meciul cu mucosii de la rapid . Sunt de acord ca nu joaca nimic Steaua sau aproape nimic pentru ca in meciul cu Bistrita a mai miscat ceva , dar sper sa traga astea 8 etape cu sufletul de rezultate , si apropo nu sunt fetita cum ziceti voi , liviu din cate stiu e nume de baiat si iuliana e pentru ca tin la sotia mea , dar pe voi celor din fundul tarii nu va duce capu la asta . Veniti in ardeal sa vedeti adevarata dragoste fata de Steaua nu o dragoste doar de rezultate . Cand unul zice sa il huiduim pe Becali noi ca oile mergem si strigam sa plece Becali . Plecati voi din Ghencea si lasa-ti sa castigam campionatul indiferent ca e sau nu e Becali in Ghencea . Mai presus de toate e Steaua apoi restul

1. Usor cu impresiile de "frunce" .

2.

Veniti in ardeal sa vedeti adevarata dragoste fata de Steaua nu o dragoste doar de rezultate .
- Pai, mai baiatule, tu te auzi? Adica, cel mai important pentru tine e titlul, adica rezultatul si ne hulesti tot pe noi, pe astia care protesteaza din considerente morale impotriva ciobanului apoi ai tupeul nemaipomenit sa ne zici tot noua ca suntem fani de rezultate?!!!

In fine, pentru tine, haidi Steaua, cicalacacichiceaaaa! Sa moara dujmanii, ca noi suntem jm3k3ry!

Crangasi_boy07.04.2010 19:57

din pacate, cei ce nu tin nici cu Becali, nici cu suporterii, nu inteleg unele lucruri. si nici eu.

De exemplu, de ce nu ati luat atitudine cand Hagi a fost facut cu ou si otet? sau dupa ce Lacatus a fost umilit? (desi la ce lucruri i se spuneau pe stadion de catre suporteri...)

spuneti ca Steaua nu mai exista din 2003. totusi, a luat 2 titluri de atunci, a jucat semifinala de UEFA si de 3 ori in UCL (de 2 ori Steaua a fost penibila). Sa nu-mi spuneti ca nu v-ati bucurat atunci pentru "succesurile" Stelei.

apoi, pe vremea lui Paunescu era mai bine?..............eu zic ca nu..........

si, sincer, eu nu inteleg chestia cu "prostestul ultrasilor"......adica, eu unul, ma asteptam la ceva.. mai violent..mai amplu..mai..spectaculos...din PARTEA UNOR ULTRASI.....

e foarte trist ce se intampla la Steaua, e deplorabil, nu avem oameni de valoare in conducere, nu avem oameni de valoare in teren...eu unul nu vad o iesire din asta prea curand....SI FAVORABILA PENTRU Steaua!

SI sa nu-mi spuneti ca nu ati tipat la golurile contra chefereului, sau ca nu v-ati fi bucurat daca bateam javrele...sau ca nu o sa va bucurati daca batem ciorile....

in fine, probabil o sa-mi iau portia de injuraturi si luat la misto ca nu prea postez pe forumuri etc.... dar accept orice opinie...

Anti-Gigi dar cu Steaua!

Roger07.04.2010 20:03
Ce-a mai plonjat Albut la gol!

Si ce-a mai cazut Goian in fund la primul gol al lui Maccarone, iar Carlos a plonjat "de sanchi".

Si Zapata a dar intentionat pe langa minge sa lase golul lui Dinamo.

Terminati cu prostiile.

Vis-a-vis de disputa zilei, am mai incercat sa ma bucur impotriva Stelei dar nu pot. Dupa 30 de ani de "suferinta" PUR SI SIMPLU NU POT, intelegeti. In fine, jos ciobanul.

f234567k07.04.2010 20:13

Moraes asta e mai bun ca Tanase desi n-a bagat efedrina..

red&blue_boy07.04.2010 20:20
Moraes asta e mai bun ca Tanase desi n-a bagat efedrina..

Si nici n-a costat cat Tanase.Aproape moca,cum-i place lui Jiji...

Bogdan07.04.2010 20:25

ce fotbal, ce spectacol, ce pase, ce triunghiuri. Un meci mai frumos ca cel de aseara din CL. N-am putut sa ma despart de TV-u. Sa castigam campioatul, sa vina echipele mari sa ne bata si sa ne laudam in fata rivalilor. Nu conteaza cat de curat e clubul, conteaza sa vina Real. Am dreptate Iuliana-ule?

@Toronto iar ai ce ai cu membrii sudului? Unde plm erai dupa meciul cu Dinamo?

N-aveti pic de demnitate...

saptemai07.04.2010 20:31

moaaa, acum m-am lamurit ca sunt blatuite toate meciurile cu astia fara probleme - Brasov, medias, Otelul, Bistrita iar meciul cu Iasi e ca si rezolvat

s-a riscat oierul cu Ceahlaul si a iesit ce-a iesit.

speranta mai e la astia de se bat la titlu si atat.

albut, coroian si cei doi fundasi centrali au fost blat pe fata. se uita sumudica la aia ai lui si il lua rasul prin min80 cand vedea ce fac aia pe teren.

sper sa bata franarii maine, bragadiru sa-si ia punctele si restul sa bata la Fc Steaua ca la fasole.

oricum, daca mai exista ceva bun si neprihanit in universul asta, nu are cum sa-l tina norocul in brate pana la capat pe animalul asta.

incredere si tot inainte.

iar pentru becaliotii de rezultat....ue, multa ue lor si celor care nu le-au insuflat repere morale si principii de viata.

sabin130707.04.2010 20:32

Tare mi-e teama ca e prea slab campionatul asta pentru ca Steaua 2003 sa iasa din locurile de cupe europene..

Soc! Cum va ajunge jos ciobanul? Punandu-i piedica dupa ce ne prindem cu el in hora bucuriei?

Sa presupunem ca majoritatea stelistilor nu sunt suporteri de rezultat. Atunci e coincidenta faptul ca dupa o victorie pacifistii apar ca ciupercile dupa ploaie?

Inca o data. Steaua 2003 poate redeveni Steaua 1947 (sa fie clar, cand spun asta ma gandesc in primul rand la principiile ce dau identitatea acestui club, nu neaparat la rezultate) numai prin plecarea lui Becali George. Nu poate garanta nimeni ca asa va fi, insa aceasta e singura sansa.

De aici rezulta, desi e dureros, ca ¨Pro Steaua¨ = ¨Anti Becali¨. Nu se pot diferentia cele doua sintagme, nu se poate spune care dintre ele este deasupra celeilalte, deoarece ele sunt sinonime perfecte, in prezent inseamna acelasi lucru. Cand Becali nu va mai exista la club atunci nu ma va interesa absolut deloc acest personaj. Nu pot sa ma mint singur ca Becali nu imi otraveste clubul.

S A R P E07.04.2010 20:33

nu am mai strigat de mult GOOOL!!!! sa zgudui blocul :punk: (la golul 2 bineinteles :P )

:steag_cruce_invers:fularsteaua2:steag_cruce_invers:

andyro07.04.2010 20:45
Majoritate de aici se vede clar ca nu au mentalitate sunteti niste copii care va uitati la aia de la sud si gata e cool sa fiu anti-becalist

Bai Torontino, vezi ca incepi sa ma enervezi si pe mine cu toate suferintele legate de sud, si eu sunt de obicei un om calm si greu de enervat. Iti ajunge ca tot ai dat-o prin comentarii acum ceva timp cu mucosii de la sud, drogatii de la sud, copiii emo de la sud. Retine-te si termina-te, daca ai ceva cu oamenii de pe site, spune-le lor si lasa sudul in pace. Daca ai ceva cu sudul, discuta problema fata in fata cand ajungi aici, nu de la 'nspe mii de km departare.

On-topic, Gloria chiar a jucat azi, cel putin mie asa mi s-a parut. Sau in fine, o mare parte din echipa. 1-2 si mergem mai departe la meciul cu Poli Iasi, reintalnirea cu Onicas, Andrei Ionescu si de ce nu, Vali Badea.

Adrian07.04.2010 20:50
Plecati voi din Ghencea si lasa-ti sa castigam campionatul indiferent ca e sau nu e Becali in Ghencea . Mai presus de toate e Steaua apoi restul

Zici ca esti casatorit? Da' cati ani ai? Ca, daca e sa ne luam dupa gramatica, mai mult de 6 ani nu primesti.

p.s. Ce cool e sa fii anti-Becali.

«14567»