FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gloria Bistrita - Steaua Bucuresti 1-2 (0-1)

«134567»
sabin130707.04.2010 18:06

@Maldini

Si cand inscrie Steaua ce faci? Strigi numele marcatorului sau strigi impotriva ciobanului? Retoric. Nu e nevoie sa mai raspunzi.

Tocmai mi-ai demonstrat ca esti prea **** ca sa-mi pun mintea cu tine si deja imi pare rau ca am inceput ¨discutia¨ asta.

De unde dracu´ ma cunosti tu pe mine sa-ti permiti sa-ti dai cu parerea la modul ala? Tot retoric. Si cu plua´n dos si cu sufletu´n rai tot inainte! Noapte buna!

PS: Mi-e rusine sa fiu ¨coleg de AISS¨ cu unul cu mentalitate ca asta pe care o etalezi aici.

Bogdan07.04.2010 18:07

@Sabin, Maldini pe privat!

MALDINI07.04.2010 18:08

Vorbeste bai frumos ... nu ma cobor la vocabularul tau de 2 lei...sunt prea domn in comparatie cu tine

P.S : Ca tot ma intrebai cum reactionez la golurile Stelei ... cand ne-au batut javrele urlai de bucurie la golurile lor nu ? ca doar ia Steaua bataie...

ss lucki07.04.2010 18:08
Sa te auda bunul Dumnezeu :)

Naspa rezultate, Unirea, Vaslui si Timisoara au cedat 2puncte, sansa mare pentru javre sa se apropie... de fapt asta e singurul meu obiectiv: sa nu ia cainii titlul, in rest apocalipsa sa fie...

si daca se poate sa pice Craiova

Multumesc anticipat!

Itss.07.04.2010 18:10

Voi vedeti ca Ciobanul ! face tot sa ne enerveze pe noi !

El nu o sa plece ! Pentru ca Steaua nu are cumparator !. E criza si el profita . Vrea tot !

Iar noi nu il vrem pe el ! Jos cu el mai !

sabin130707.04.2010 18:14

@Maldini

Iti aduc aminte ca eu am vorbit doar despr ce s-a scris aici, nu am apelat la eschive si tentative de lovituri sub centura ¨discutiei in contradictoriu¨. Demonstrezi ca nu ai sesizat asta, deci confirmi ce am spus si mai sus. Mai trivial si mai dezgustator mi se pare modul tau de gandire si de a reactiona decat cuvntele ¨dobitoc¨, ¨plua¨, daca aceste cuvinte te-au scandalizat; dar asta tine de fiecare..

Sper sa nu creasca in numar domnii ca tine.

Nu, cu javrele am sperat la un meci egal, de compromis in situatia aia, care e aceeasi si acum. Probabil notiunea ¨sacrificiu¨ pentru tine este doar in dictionar. E lunga discutia si n-o mai reiau aici. Imi pare rau, am plecat de la o premisa gresita, gandidu-ma ca ai inteles intregul context, singura problema a Stelei, singurul lucru care este important etc. Deci discutia nu avea cum sa mearga spre un punct comun, mai ales ca percepem unele lucruri cam diferit. Sa fii sanatos!

rLz07.04.2010 18:16
Voi vedeti ca Ciobanul ! face tot sa ne enerveze pe noi !

El nu o sa plece ! Pentru ca Steaua nu are cumparator !. E criza si el profita . Vrea tot !

Iar noi nu il vrem pe el ! Jos cu el mai !

ba ***** daca Steaua o sa aibe numai rezultate negative , sponsorii nu o sa mai platasca , spectatorii nu o sa mai vina la stadion

de unde are cacatu ala atatia bani incat sa tina o echipa de calibrul Stelei? de unde are bani de salarii? de unde are bani de chiria stadionului? tu ai tine o afacere daca iesi mereu pe minus? ca sa fim seriosi... Steaua pentru el e decat o afacere

SI CUM SA ITI PERMITI SA ZICI CA Steaua NU ARE CUMPARATOR CA E CRIZA! vai de capu tau... dati delete la cont

MALDINI07.04.2010 18:16
@Maldini

Iti aduc aminte ca eu am vorbit doar despr ce s-a scris aici, nu am apelat la eschive si tentative de lovituri sub centura ¨discutiei in contradictoriu¨. Demonstrezi ca nu ai sesizat asta, deci confirmi ce am spus si mai sus. Mai trivial si mai dezgustator mi se pare modul tau de gandire si de a reactiona decat cuvntele ¨dobitoc¨, ¨plua¨; dar asta tine de fiecare.

Sper sa nu creasca in numar domnii ca tine.

Da mai bine am ineles...Paste Fericit si sa iti dea Dumnezeu sanatate...atat iti doresc

S.Mariuss07.04.2010 18:22
Fratilor certati-va si voi pe privat.aici vb de meciul din seara asta :P
Itss.07.04.2010 18:25

Dragul meu !. Da-ti tie !

Si gata ! Nu am de gand sa ma cert.

Steaua conduce la pauza :-ss !

MALDINI07.04.2010 18:31

Nu ... amandoi vrem acelasi lucru .. ca sa scapam de Becali ... daca ar fi sa joace Steaua in divizia B as fi deacord , dar intelege ca nici nu ma pot "supara" daca Steaua da gol , sau castiga un meci...in rest ai dreptate

alexmk1707.04.2010 18:32

Daca nu il scoate pe Banel cred ca iar o sa jucam in 10! Pun pariu ca Banel ia rosu in meciul asta dupa galbenul din prima repriza si dupa ce impiedicat este! Plus ca nu trebuie sa uitam ca e Balaj, e la Bistrita, e aproape de orasul CFR, nu de Cluj, si a mai tras si cu javrele la meciul de la Galati!

Deci, vom juca in inferioritate si va fi greu sa rezistam! Si s-au mai impiedicat si fraierii aialalti, iar cum javrosii si-au aranjat niste chestiuni, e clar ca e GROASA! Oricine sa ia campionatul in afara de potaile puricoase! Liga Campionilor interzisa javrelor.

PS: Rooney e titular cu Bayern! Se pare ca berica e buna la vindecat!

axl07.04.2010 18:34

Ce-a mai plonjat Albut la gol!

Ete plua, si Tatarusanu la fel!

MALDINI07.04.2010 18:37

1-2 :)))

alexmk1707.04.2010 18:37

GOOOOOOOOL Stancu!

2-1! Dupa ce ne-au egalat astia!

S.Mariuss07.04.2010 18:38

2-1 pacat :(

ss lucki07.04.2010 18:38

1-1, parpas ala e fundas adevarat, Parpas uno di noi

Maye07.04.2010 18:39
Ce-a mai plonjat Albut la gol!

Atat am remarcat in prima repriza.

rLz07.04.2010 18:42

BAAAAAA CAT NOROC SA AIBE ZDREANTA BA???????????

@TVR1 unde e fotbalul adevarat!

Itss.07.04.2010 18:42

2-1 pentru Steaua.

Deja e ceva dubios ;;) . Sa vedem ce face

ss lucki07.04.2010 18:44

Oare nu i-a zis nimeni lui Moraes ca-i blat? Poate nu stie omul...

intra Toja, iese Golanski

MALDINI07.04.2010 18:54

Dati pe TVR 1 .. acolo e meci adevarat ... nu gloria-Steaua :))

alexmk1707.04.2010 18:57

Nu mai dati pe TVR ca s-a terminat meciul, s-a calificat United! Aici vad ca arbitrul incepe sa cam bage lovituri libere la greu din preajma careului! Ii cam impinge pe aia!

sabin130707.04.2010 18:57

@axl, Maye, ss lucki

Blaturi in campionatul Romaniei?! Sunteti paranoici.

Sunt si televizoare split screen.

ss lucki07.04.2010 19:02

impresionant jocul lui toja

«134567»