am io ! am cu toti jucatorii Stelei de la A la Z
:D/
am io ! am cu toti jucatorii Stelei de la A la Z
:D/
spre_23 imi dai si mie te rog mult de tot
Mersi si eu de poze!Sunt super misto!
cristianotopeanu daca mai ai poze.....in special cu Banel Nicolita si Dica....pls trimite un mesaj... sau trimite un mail....ca am cautat pe google...da nu sunt poze prea ca lumea...deci....TE ROG eu frumos....pe toti va rog..daca avetzi....astept un mail
mda, ar fi frumos sa aveti niste poze ca lumea cu jucatorii, vreau sa spun destul de mari si de o calitate mai acatari.
cristianotopeanu daca mai ai poze.....in special cu Banel Nicolita si Dica....pls trimite un mesaj... sau trimite un mail....ca am cautat pe google...da nu sunt poze prea ca lumea...deci....TE ROG eu frumos....pe toti va rog..daca avetzi....astept un mail
Omul se ocupa acum de stelisti.ro si lucreaza pentru GSP. Asa ca daca vrei sa-i transmiti un mesaj fa-o pe acel site. Pe aici l-am vazut foarte rar activ.
AM POZE CU Banel, Dica SI Petre Marin....AM POZE CU Banel, Dica SI Petre Marin.....uraaaaaaa
....dimensiuni normale ![]()
Eu vreau cu Ogararu si Banel
Daca are cineva... :?
eu caut de ceva timp poster cu Dica la marme reala..adika la vro 1.80 inaltime..si...intelegeti voi
dau oricat pe el !
AM POZE CU Banel, Dica SI Petre Marin....AM POZE CU Banel, Dica SI Petre Marin.....uraaaaaaa....dimensiuni normale
![]()
Ma bucur ca ti-au placut
. Cat despre MotanuD, afla ca zilnic intru aici, doar ca nu postez asa des. Dar intru, dovada ca am citit acel mesaj si i-am dat fetei pozele dorite.
Ok, e greseala mea ! Nu stau sa monitorizez fiecare user !
Cu atat mai bine ca intrii pe aici ! :wink:
ms Cristi....daca mai are careva poze.....in special cu Banel, Dica si Petre Marin....adresa mea de mail e c***@*** .....ms mult
o idee fff buna,Cristi
cu cat mai multe poze cu echipa, cu atat mai bine
FORZZA Steaua!!!
As omori pentru unul cu Cristocea sau Oprita.
Nu chiar, dar intelegeti voi
.
hello
sunt noua pe aici....dar stelista! :wink:
primesc si eu niste poze cu echipa nr1 :wink:
multumesc
Pe banda de sus a forumului,click pe "club" si pe "download".
ms
Ia uitati-va si la asta...
Mestere, NU posta fotografii de pe site-ul oficial!!
Pozele pe care le pun aici, sunt din sezonul acesta, pentru pozele de arhiva, foloseste o sectiune dedicata.
Deci, repet: NU?? posta poze de pe site-ul oficial, nici de pe gazeta, sau altceva. E vorba de copyright. In plus, acest topic este dedicat STRICT meciurilor din prezent. Daca doresti arhiva, mergi in sectiunea respectiva. Nu confunda topicul si nu il transforma in altceva decat a fost conceput.
Ce ziceti de asta:
?
Dar de astea:

?
Poza cu Fred e urata, foarte urata :evil:
sooperba poza cu echipa nostra de suflet. Vreau si io o poza sooper tare cu ...Nesu sau daca nu Cu Carlos
va roooooooog din suflet
adresa: L***@***
va rooooooog