Dupa fiecare meci al Stelei, voi uploada cateva poze la dimensiunea lor normala (puteti sa le spuneti postere, daca va place asa).
Pentru inceput, 3 fotografii din meciul cu Halmstads.

Dupa fiecare meci al Stelei, voi uploada cateva poze la dimensiunea lor normala (puteti sa le spuneti postere, daca va place asa).
Pentru inceput, 3 fotografii din meciul cu Halmstads.

Super idee, Cristi ! Aici am putea posta cu totii imagini si inregistrari de la meciurile Stelei...
Ia uitati-va si la asta...
Ia uitati-va si la asta...
Mestere, NU posta fotografii de pe site-ul oficial!!
Pozele pe care le pun aici, sunt din sezonul acesta, pentru pozele de arhiva, foloseste o sectiune dedicata.
Deci, repet: NU posta poze de pe site-ul oficial, nici de pe gazeta, sau altceva. E vorba de copyright. In plus, acest topic este dedicat STRICT meciurilor din prezent. Daca doresti arhiva, mergi in sectiunea respectiva. Nu confunda topicul si nu il transforma in altceva decat a fost conceput.
O idee f buna Cristi.
Cei care nu am fost la meiurile Stelei vom putea vedea cateva poze ![]()
O idee f buna Cristi.Cei care nu am fost la meiurile Stelei vom putea vedea cateva poze
Da.....De asemenea, dupa fiecare meci, puteti gasi fotografii din meciul abia incheiat. Aici, in sectiunea asta, gasiti doar "postere". Fotografiile de meci sunt pe prima pagina a site-ului ![]()
O idee f buna Cristi.Cei care nu am fost la meiurile Stelei vom putea vedea cateva poze
Da.....De asemenea, dupa fiecare meci, puteti gasi fotografii din meciul abia incheiat. Aici, in sectiunea asta, gasiti doar "postere". Fotografiile de meci sunt pe prima pagina a site-ului
Multumesc Cristi !!!![]()
Nu stiam;)
E o idee buna Cristi;).Dar ar fi misto dupa fiecare meci sa punem un poster cu cel mai bun jucator de la Steaua la fiecare partida.Exemplu Bostina care a fost cel mai bun pana acum si merita un poster pe masura lui.A alergat si a jucat formidabil si datorita lui Steaua a avut rezultate bune.
in ultima vreme ai numai idei excelente. suger o rubrica ce sa cuprinda poze si articole despre fostii jucatori ai Stelei, neuitati inca. ex. Danciu, neaga, etc. asta fara sa-i ridice in slavi.
in ultima vreme ai numai idei excelente. suger o rubrica ce sa cuprinda poze si articole despre fostii jucatori ai Stelei, neuitati inca. ex. Danciu, Neaga, etc. asta fara sa-i ridice in slavi.
Se mai intampla sa am si idei bune
.
Bine, o sa fac asa ceva in curand. Voi incepe cu anii '80 si voi termina cu 2001.
Bafta !
excelent
Cristi...ai ceva postere de la meciul cu Herta Berlin ? :wink:
stie cineva de unde pot face rost de inregistrarile video a meciurilor internationale ale echipei.. mai ales cele dinainte de 90 ?
multumesc[/b]
Si eu zic ca e o idee super tare
Sincer imi place ideea ...... ![]()
![]()
![]()
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
De unde pot face rost de meciul complet al Stelei din finala ligii campionilor din 86 ?
Va rog spuneti-mi

Ai putea sa precizezi din ce meci sunt pentru cei care nu stiu :wink:
simcer sa fiu la prima este cand a castigat Steaua titlul 22 dar la a doua simcer nu mai tin minte.am 22.365 de poza cu Steaua in calc.
A doua poza este de la meciul Valerenga-Steaua.
Puneti si voi un poster cu echipa de cand a venit Carlos. Va roooooooooooooooog!!!
Multam' mult SteauaToronto
Frumos...Nice Love Steaua
Multumesc pt poster ![]()
shtiu ca sunt noua pe aici si poate cer prea multe, dar nu aveti un poster in care este si Cristea?? va roog ca nu gasesc pe nicaieri :cry: