Parerea mea e ca de fapt Cristi Otopeanu e moderatorul bun cu adevarat.De fapt da,acum observ,"bun" la onor domnul armanovici e in ghilimele.Ceea ce inseamna ca am tras o concluzie justa.Asa,de Kiki.
Parerea mea e ca de fapt Cristi Otopeanu e moderatorul bun cu adevarat.De fapt da,acum observ,"bun" la onor domnul armanovici e in ghilimele.Ceea ce inseamna ca am tras o concluzie justa.Asa,de Kiki.
Parerea mea e ca de fapt Cristi Otopeanu e moderatorul bun.
Parerea mea este ca unii sunt prea cumsecade ca sa scrie asa ceva ...
E foarte posibil.Dar concluzia mea e justa.Stiu ca nu valoreaza decat ceea ce simte fiecare dintre voi in momentul in care o cititi.
Pai in acest caz, eu ma duc sa imi iau umbrela, presimt o furtuna ...
Dinspre UK ? De ce?A fost o remarca normala.Aproape ca ma pacalise mister A,cand citindu-i vreo doua posturi,mi-a picat una din numeroasele fise pe care le posed.
Nu,nu am facut o constatare rautacioasa.A fost pur si simplu o revelatie.
Nu, in UK e liniste si sper sa fie asa si mai departe, ca saracii au patimit destul pana acum.
Mai devreme sau mai tarziu fiecare isi plateste pacatele...
si,de ce ma rog,sunt eu "bestia nera"?
Mie imi place sa zambesc,sa ma simt bine...chiar si cand aplic pedepse..si dupa cum vedeti o fac foarte rar
:evil:
Mai devreme sau mai tarziu fiecare isi plateste pacatele...
Is it a threat or a promise??
Un adevar.
On topic please...nu e bine sa continuam discutiile aici...
Se incadreaza perfect in topic.Noi suntem cei mai buni.
iar un topic aiurea ( parerea mea )
dar ce avea cineva DUBII ca nu suntem cei mai buni ???
Trebuie sa reamintim din cand in cand DE CE SUNTEM CEI MAI BUNI!!:
de N M Tut Stelist de cand ma stiu, am avut de fiecare data un sentiment de mandrie, de superioritate cand se pomenea numele echipei mele iubite, Steaua Bucuresti..Pentru mine Steaua a inceput sa fie prezentâ in viata de zi cu zi odata cu generatia '88, generatia care pierdea fara drept de apel finala contra lui AC Milan, intr-o finala de neuitat, simteam ca totul se prabusise peste mine, dar peste ani aveam sa inteleg ca a fost o performanta uriasa,de neinchipuit in ziua de azi apoi a venit Mondialul din Italia cu acelasi [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] stralucitor..cu Balint senzational cu Hagi magic ca intotdeauna apoi inceputul anilor 90..cu Stangaciu,Dobos,Panait,Dumitrescu, I Stan, .mijlocul anilor 90 cu ani de glorie,fara rival in campionat din nou Filipescu,Adi Ilie,Panduru, Galca,Prodan,Belo..din nou Laca (doamne cat ii iubeam) suporterii minunati care umpleau stadionul Steaua,veneau din toate colturile tarii in Ghencea sa vada Steaua Bucuresti .apoi inevitabil a trebuit sa apara si reversul medaliei,nu am mai putut domina campionatul ca si pana atunci,atat de categoric,dar am ramas sus unde ne este locul in frunte..in top INTOTDEAUNA pentru ca suntem cei mai buni din nenumarate motive..Pentru ca trebuie toti adversarii nostri sa stie, la fel cum suporterii nostri stiu, ca am fost, suntem si vom fi intotdeauna superiori. Si ca sa le readucem aminte enume ceea ce ne diferentiaza de restul plutonului: -Am fost suntem si vom fi intotdeauna cea mai titrata echipa de club din Romania, palmaresul nostru este INDISCUTABIL: -De 22 de ori campioni ai Romaniei -Unici castigatori ai CCE-7mai 1986, data de referinta in istoria fotbalului romanesc, de fapt primul trofeu major castigat de o echipa romaneasca in fotbalul mare! -Tot noi am castigat al doilea trofeu major european si ultimul: Supercupa Europei la Monte Carlo in 24 Februarie 1987 -De 20 de ori am castigat Cupa Romaniei -De 4 ori Supercupa Romaniei -Detinem recordul la cea mai lunga perioada de invincibilitate in Romania 3 ani, 3 luni si 12 zile (28 mai 1986-9 septembrie 1989), ne-am umilit dusmanii de moarte peste 9 ani la rand(mai precis din 6 octombrie 1991 pana in 22 aprilie 2000),si cel mai important,indiferent cine a fost in conducere,am tintit intodeauna sus pe orice plan!!! Anii au trecut, vor trece in continuare cine a fost in conducere a fost intotdeauna efemer..Dar filozofia, spiritul Stelei a fost si va fii intodeauna acelasi...Steaua a jucat fotbal a facut spectacol, a adus bucurie in inimile romanilor .in inima mea aceste lucruri raman pentru eternitate,pentru ca nu poti sa uiti niciodata ce ai simtit cand Steaua Bucuresti domina Europa la sfarsitul anilor '90,jucand 2 finale si o semfinala de CCE intre 85-89,sau cand domina campionatul Romaniei(intre 92-97) castigand 6 titluri consecutive..Fara a minimaliza meritele adversarilor nostri din ziua de azi si nu numai,cand Steaua Bucuresti juca finala,ei se opreau in semifinale,cand noi jucam in primavara europeana,ei jucau in Cupa Romaniei si paraseau rusinos cupele europene..exemplele sunt nesfarsite! Daca intrebi pe orice microbist roman, iti raspunde fara sa clipeasca vizavi de situatia din cupele europene a echipelor romanesti:Steaua nu s-a facut niciodata de rusine in Europa, Steaua joaca bine in cupele europene-Intr-adevar o AXIOMA!! Si in incheiere, ceea ce ne deosebeste definitiv si incanta de fiecare data, este ca suntem peste tot acasa tocmai pentru ca suntem echipa cu cei mai multi sustinatori si suporteri!!CEA MAI IUBITA!!Pentru ca numai noi putem umple un stadion Steaua, de 25000 de locuri pentru renumele Stelei nu pentru renumele echipei vizitatoare,pentru ca numai noi putem sa aducem 25000 de oameni la un amical pe un stadion din tara CAMPIONII SUNTEM NOI, Steaua Bucuresti!! p.s.imi cer scuze pentru numele mari din istoria Stelei pe care le-am omis in acest articol,nici de departe nu consider ca ele nu ar face parte din glorioasa noastra istorie sau nu am stiinta de ele..Am prezentat de ce m-am atasat eu fata de culorile ros-albastre, ce bucurii mi-a adus Steaua de-a lungul anilor si de ce ..toate prin prisma ochiului meu subiectiv,vesnic indragostit de Steaua.