FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

noi santem cei mai buni!

«12»
horse3701.12.2005 16:52

nu stiu ce vor juca milogii peste un sfert de ora dar am vazut ce joaca cateii! santem de departe cei mai buni din tara. avem clasa, avem stil avem tot ce vrem noi iar ei vise taica. cine a vazut ce a jucat Dinamo in seara asta poate concluziona. santem net superiori in toate compartimentele. aparare de vis noi ei visatoare, mijloc de gladiatori noi, ei de croitorese, un killer atac noi, ei vai mama lor.

si nu uitati un super antrenor avem noi iar ei...

hai Steluta!!!

armanovici01.12.2005 17:00

Ma gandeam sa concepem un articol in care sa explicam tutuoror celor care ne acceseaza siteul indiferent ce echipa sustin ca:"Am fost suntem si vom fi cei mai buni din Romania"

Veniti cu sugestii/motive de ce considerati ca suntem cei mai buni.

Incep cu a enumera unele aspecte care ne distanteaza fata de restul plutonului(ma scuzati daca uit ceva,astept ca voi sa ma completati)

-Suntem cea mai titrata echipa de Club din Romania,unica echipa romaneasca de fotbal cu un trofeu major in fotbalul mare.CCE 1986.

-Suntem cea mai iubita echipa din tara

-Suntem cea mai spectaculoasa echipa din tara si intotdeauana am avut cel mai frumos fotbal!

I.N.Money01.12.2005 17:03

Din pacate cineva ne trage in jos....domnul patron... :cry:

armanovici01.12.2005 19:44

Indiferent cine a fost sau va fi in fruntea conducerii filozofia,istoria,palmaresul Stelei va fi acelasi si lucrurile astea nu ni le poate lua nimeni...Bucuriile pe care le-am trait alaturi de tot ce inseamna echipa Steaua Bucuresti sunt inegalabile!!

reddog05.12.2005 19:17
Ma gandeam sa concepem un articol in care sa explicam tutuoror celor care ne acceseaza siteul indiferent ce echipa sustin ca:"Am fost suntem si vom fi cei mai buni din Romania"

Veniti cu sugestii/motive de ce considerati ca suntem cei mai buni.

Incep cu a enumera unele aspecte care ne distanteaza fata de restul plutonului(ma scuzati daca uit ceva,astept ca voi sa ma completati)

-Suntem cea mai titrata echipa de Club din Romania,unica echipa romaneasca de fotbal cu un trofeu major in fotbalul mare.CCE 1986.

-Suntem cea mai iubita echipa din tara

-Suntem cea mai spectaculoasa echipa din tara si intotdeauana am avut cel mai frumos fotbal!

1. Sunteti detinatorii acelui trofeu suprem pentru ca ati avut un traseu mult mai accesibil decat noi;

2. Credeti ca sunteti cea mai iubita echipa sau poate asa e, dar majoritatea tin cu voi tocmai datorita acelui trofeu din 1986. Ma intreb cati ar mai tine cu voi in cazul unui esec de proportii.

3. Ati fost intr-adevar "echipa momentului" mai ales in ultimii 5 ani, exceptie anul trecut cand Poli a decis, dar nu mai are rost sa scotocesc trecutul. Apropo, a fost spectaculos si derby-ul cu Vaslui.

armanovici05.12.2005 19:32

Tin sa iti fac legatura cu articolul intotdeauna superiori de pe prima pagina a siteului,citeste-l cu atentie si ai sa descoperi mult mai multe motive coplesitoare de ce suntem superiori si majoritatea adversarilor nostri au mai multa ura pe noi decat dragoste pentru culorile clubului a caror suporteri sunt...

Reprezinti o mare dezamagire pentru mine din 2 motive...

Ai promis ca nu mai intri 3 sapt pe forum daca pierdeti cu Nationalul...nu te-ai tinut de cuvant..

Ai promis ca nu revii decat dupa sabatori..din nou m-ai dezamagit...

reddog05.12.2005 19:35

Sincer chiar nu prea imi pasa acum de dezamagirea ta. Intr-adevar am spus ca nu mai intru pana dupa sarbatori, doar ca acum am mai avut ocazia. Si, nu imi amintesc sa fi spus ca in cazul unui esec cu Nationalul nu mai intru. se poate sa fi spus, dar nu imi amintesc. de obicei nu ma fofilez daca o mai luam in freza, doar asta e fotbalul.

FanSteaua4Life05.12.2005 20:45

Tot Steaua

Lucian Ioniță

Ca de fiecare dată, audiențele meciurilor Stelei din acest tur de campionat confirmă faptul că echipa roș-albastră este cea mai urmărită din România. Dintre cele 10 meciuri ale campioanei din acest sezon transmise de televiziunile monitorizate de TNS-AGB Internațional, 7 se află in Top 10. Vîrful de audiență a fost atins de derbyul Steaua-Dinamo (2-2), care a făcut un rating mediu măsurat pe populația din orașe de 19,2%, adică a fost urmărit de peste două milioane de telespectatori. La capătul celălalt al clasamentului se află meciul Jiul Petroșani - Sportul (1-3), care a făcut 0,8% rating, adică doar 85.000 de telespectatori. De altfel, cele două echipe au cele mai multe prezențe in topul celor mai slabe audiențe din acest tur.

Nici o excepție

Avînd opțiunea numărul 1 in fiecare etapă și programînd aproape toate meciurile duminică seară in prime time, TVR 1 a obținut cu derby-ul rundei poziția de lider de piață intre meciurile etapei. De altfel, dintre cele 58 de meciuri monitorizate, primele 14 in topul audiențelor au fost difuzate pe TVR 1. Al 15-lea meci de pe postul public, Steaua-FCM Bacău (4,2% rating), e pe locul 18, fiind intrecut de Dinamo-Farul (Național TV, 6%), Steaua-FC Vaslui (Național TV, 5,8%) și FC Vaslui-Rapid (TVR 2, 4,8%).

88 de meciuri dintr-un total de 119 din acest tur de campionat au fost televizate. Pentru cele 30 difuzate de Telesport nu există date de audiență, acest post nefiind monitorizat de TNS-AGB Internațional

Top meciuri Divizia A

1. Steaua-Dinamo - TVR 1 - 19,2 - 39,1

2. Rapid-Steaua - TVR 1 - 17,0 - 32,8

3. Dinamo-Poli Timișoara - TVR 1 - 14,5 - 27,7

4. Poli Timișoara-Steaua - TVR 1 - 13,0 - 35,3

5. Dinamo-Rapid - TVR 1 - 12,8 - 27,3

6. Farul-Steaua - TVR 1 - 10,8 - 21,3

7. Steaua-Sportul - TVR 1 - 10,7 - 19,9

8. Steaua-FC Național - TVR 1 - 10,2 - 26,2

9. CFR Cluj-Steaua - TVR 1 - 9,8 - 32,1

10. Farul-Rapid - TVR 1 - 8,7 - 23,5

* date furnizate de TNS-AGB internațional

** un punct de rating in mediul urban reprezintă 107.400 persoane

6 decembrie 2005

Nici asta nu te convinge reddog???voi si rapidistii ati fost urmariti in numar mare doar la derby-uri...

reddog05.12.2005 20:50

Mai bine asa, decat sa fim vizionati la meciurile de pomina cu Jiul sau Argesul... Ce audienta ati avut la meciul cu Vasluiul? :lol:

Bogdan4Steaua05.12.2005 21:20

Dincolo de rezultat si de mocirla infernala, meciul cu FC Vaslui a fost unul spectaculos. A avut de toate: rasturnari de scor, eliminari(ma rog, aici nu putem vorbi de frumusetea jocului..), si golul splendid marcat de Bostina.

O alta chestie, care are legatura cu acest topic: la meciul cu ultima clasata am avut mai multi spectatori decat a avut Dinamo la meciul TSKA Moscova(erau vreo 6000, pana la urma presa i-a umflat la 8000, ca apoi sa se ajunga la ametitoarea cifra de 10.000). Si scuze de genul "vremea ploioasa" nu stau in picioare pentru un suporter adevarat: la meciul cu Villareal am umplut stadionul desi ningea abundent si era un frig infernal.

iancu dragosh06.12.2005 05:28

Precizare. Steaua nu a castigat Cupa Campionilor pentru ca a avut un culoar favorabil. Faptul ca nu a fost o performanta de conjunctura o arata traseul din anii urmatori. In decurs de 4 sezoane am jucat 2 finale si o semifinala, dar poate am avut timp de 4 ani numai trasee favorabile. Credeam ca reddog este in stare sa treaca peste starea de subiectivism si mai ales peste cea de frustrare caracteristica tuturor dinamovistilor, insa se pare ca m-am inselat. Atata timp cat nu esti in stare sa recunosti nu una, ci un sir de performante fantastice, doar pentru ca au apartinut echipei rivale, nu poti sa fi catalogat drept un partener de discutie.

iancu dragosh06.12.2005 05:44

Pentru curiosi

Record de audiență

Partida dintre steliști și vasluieni, care a fost transmisă de Național TV, a stabilit mai multe recorduri de audiență ale acestui post. Astfel, s-a inregistrat cel mai mare vârf de audiență pe minut: 1.241.000, cel mai mare vârf de rating: 11%, cel mai mare vârf de share pe target: 24,1%, cea mai mare medie de telespectatori: 653.000, cel mai mare vârf de telespectatori pe target: 557.000, cel mai mare vârf de rating pe target: 9,9%.

Bogdan4Steaua06.12.2005 11:36
Precizare. Steaua nu a castigat Cupa Campionilor pentru ca a avut un culoar favorabil. Faptul ca nu a fost o performanta de conjunctura o arata traseul  din anii urmatori. In decurs de 4 sezoane am jucat 2 finale si o semifinala, dar poate am avut timp de 4 ani numai trasee favorabile. Credeam ca reddog este in stare sa treaca peste starea de subiectivism si mai ales peste cea de frustrare caracteristica tuturor dinamovistilor, insa se pare ca m-am inselat. Atata timp cat nu esti in stare sa recunosti  nu una, ci un sir de performante fantastice, doar pentru ca au apartinut echipei rivale, nu poti sa fi catalogat drept un partener de discutie.

Numai cand te gandesti la cealalta finalista, FC Barcelona, te iau fiorii. Culoar favorabil sau nefavorabil, avem meritul de a fi ajuns pana acolo, si mai ales de a castiga in fata unei echipe ca si FC Barcelona. Nimeni si nimic nu va putea umbri vreodata aceste aspecte. Steaua este unica!

dbd06.12.2005 14:47
armanovici a scris :

palmaresul Stelei va fi acelas

scuze dar palmaresul Stelei va evolua...se va modifica in bine...se va umple de cupe... :lol: 8)

armanovici06.12.2005 16:07

@reddog...

mi-am schimbat parerea despre tine...e tot mai greu sa gasesti oameni parolisti in ziua de azi...dar oricine poate fi ajutat sa devina..vom vedea cum.. :twisted:

reddog23.12.2005 20:59

Armanovici, ma crezi cand iti spun ca nu imi pasa deloc de parerea ta sau a altuia despre mine???

reddog23.12.2005 21:04
Precizare. Steaua nu a castigat Cupa Campionilor pentru ca a avut un culoar favorabil. Faptul ca nu a fost o performanta de conjunctura o arata traseul  din anii urmatori. In decurs de 4 sezoane am jucat 2 finale si o semifinala, dar poate am avut timp de 4 ani numai trasee favorabile. Credeam ca reddog este in stare sa treaca peste starea de subiectivism si mai ales peste cea de frustrare caracteristica tuturor dinamovistilor, insa se pare ca m-am inselat. Atata timp cat nu esti in stare sa recunosti  nu una, ci un sir de performante fantastice, doar pentru ca au apartinut echipei rivale, nu poti sa fi catalogat drept un partener de discutie.

Nu m-am referit la semifinala sau finala...cat despre ceea ce crezi tu, nu prea ma incalzeste sau racoreste pe mine. Nu sunt deloc frustrat, recunosc ca ati avut o finala de vis si ca ati meritat sa castigati.

PS: Ca ma cataloghezi sau nu "partener de discutii" asta e treaba ta. Cum crezi tu.

armanovici23.12.2005 21:15
Armanovici, ma crezi cand iti spun ca nu imi pasa deloc de parerea ta sau a altuia despre mine???

Ma crezi ca nu ma intereseaza ceea ce crezi tu despre ce cred eu despre tine?

p.s. la voi in haita nu se glumeste?

AGRESSIVO198+123.12.2005 21:17
ai omis ceva si o a doua FINALA pe care din pacate am pierdut-o

Nu m-am referit la semifinala sau finala...cat despre ceea ce crezi tu, nu prea ma incalzeste sau racoreste pe mine. Nu sunt deloc frustrat, recunosc ca ati avut o finala de vis si ca ati meritat sa castigati.

PS: Ca ma cataloghezi sau nu "partener de discutii" asta e treaba ta. Cum crezi tu.

reddog23.12.2005 21:17

Ba da se glumeste, sorry, doar ca sunt cam nervos zilele astea.

Hai ca nu am nimic, dar tot nu imi pasa in general de parerile celor din jur...

AGRESSIVO198+123.12.2005 21:19

ai uitat de inca o FINALA reddog

reddog23.12.2005 21:20

Ce e cu inca o finala? Nu am uitat deloc, dar m-am facut ca nu vad ce a scris... :lol:

armanovici23.12.2005 21:23

Asta este supraapreciere!

...natura umana este cea care determina omul sa ii pese de ceea ce zic persoanele care il inconjoara...diferenta este ca unii uita mai repede,unii mai usor...dar nu exista om caruia sa nu ii pese ceea ce zic cei din jurul sau!!

AGRESSIVO198+123.12.2005 21:23

o FINALA CASTIGATA si una pierduta

reddog23.12.2005 21:25

Asta este supraapreciere!

...natura umana este cea care determina omul sa ii pese de ceea ce zic persoanele care il inconjoara...diferenta este ca unii uita mai repede,unii mai usor...dar nu exista om care sa nu ii pese ceea ce zic cei din jurul sau!!

Mie imi pasa doar atunci cand e in joc statutul meu profesional sau cand stiu ca dezamagesc persoane la care tin.

Nu e deloc supraapreciere, nu ma mandresc deloc cu persoana mea.

«12»