FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Pe voi nu va enerveaza Emil Gradinescu?

«12»
Recoba12.01.2006 14:46

la tvr sunt comentatori buni exceptand enachescu care e oribil si se vede k au invatat de la scoala lui Topescu :) ca o fi stelist gradinescu si eu cred k e si inca unul infocat :D dar dureri de cap k cele pe pro cand transmiteau divizia a si la Steaua Dinamo 4-1 cu asa o moderatie au tipat cand a dat gol Steaua si la golul lu kiritza au inebunit s-a relnsat meciul nu stiu ce sa ma inbolnavesc de nervi iar cineva a zis de safta si are dreptate safta e un superbun comentator il tin minte de pe prima cand la acuzat aia de la FC National ca a tipat prea tare cand a dat gol bologna :D

cristianotopeanu12.01.2006 15:02
off :  de lene ca sa nu mai scriu la private il intreb pe cristianotopeanu cate poze are el in calc ? si cat spatiu ii ocupa ?

Aproape 4000 cu Steaua si tot cam atatea cu Romania (de la sfarsitul anilor '60).

laca_715.01.2006 13:08

E dinamovist dar e profesionist nu striga la goluri mai mult la o echipa si la cealalta mai putin.Dupa parerea mea e cel mai bun comentator de la ora actuala din Romania.

leonardo15.01.2006 17:11

Cred ca este cel mai bun comentator pe care il avem in acest moment. Este echidistant atunci cand sunt meciuri din campionatul intern si chiar daca este sau nu stelist, lucrul acesta nu se vede in comentariile sale. Din aceasta cauza si parerile sunt impartite, unii spun ca este stelist altii spun ca este dinamovist! Oricum este cel mai bun!

dbd16.01.2006 15:51

adevarul e ca nu prea ma intereseaza acest subiect despre comentatori...

cristianotopeanu16.01.2006 19:34
E dinamovist dar e profesionist nu striga la goluri mai mult la o echipa si la cealalta mai putin.Dupa parerea mea e cel mai bun comentator de la ora actuala din Romania.

Te contrazic cu tarie: Gradinescu este stelist :).

I.N.Money17.01.2006 01:10

S-a mai tinut odata discutia asta despre ce echipa simpatizeaza Gradinescu..parca erau clare lucrurile..

«12»