Iar Gradinesc este stelist 1000% nu a declarat acest lucru insa a specificat la o emisiune TV ca cea mai frumoasa deplasare a sa a fost in Corsica acum cativa ani cand a echipa romaneasca avea 2-0 in deplasare cu una straina la un moment dat(oare cine? :lol: ) si s-a bucurat atat de tare incat spectatorii au inceput sa arunce cu paine veche de o saptamana si intarita spre cabina de comentator din cauza ca urla prea tare.
Atentie: azi, a fost pe TVR o emisiune in care s-a vorbit despre cariera si viata de familie a lui Cornel Dinu. A fost invitat si Enachescu. El a confirmat ceea ce spusesem despre el: ca ESTE STELIST !!!. Dinu a batut un apropo, iar Enachescu nu s-a ascuns si a a firmat ca asta nu il impiedica sa fie obiectiv.
Despre Gradinescu, eu va asigur ca e stelist; ajunge sa spun ca am vorbit cu cineva din anturajul TVR....
P.S. Veti fi surprinsi sa aflati ca cei de la TVR (Anda Banu, Gradinescu si cel care transmite de la marginea terenului reportaje in timpul meciurilor Stelei - vedeti poza) sunt toti stelisti.
Eu l-am auzit pe cel din poza la meciul Steaua-Sportul strigand usor (era langa mine): "Hai Hamu", cand a beneficiat Sportul de penalty.
De asemenea, cel pe care il vedeti in poza (reporter TVR) a strigat "Gooooool" de langa mine (acolo jos, la fotoreporteri), atat la meciul Steaua-Sportul, cat mai ales la Steaua-Halmstads, asa de tare, de era sa-mi scape aparatul din mana
.