FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Pe voi nu va enerveaza Emil Gradinescu?

«12»
meshteroo30.11.2005 17:46

Pe voi nu va enerveaza Emil Gradinescu? Pe mine foarte mult...lui Banel i-a spus nu o data ci de mai multe ori Banica...lui Dica...chiar in meciul de astazi i-a spus Emil Dica...ba Gradinescule asta joaca la Rapid!!! :evil: Si inca ceva..."rateaza si...GOOOOOOOL!!!" de Emil Gradinescu :evil: :x

In rest...Bogdan Cosmescu...eu cred ca comenteaza foarte frumos...

Motanu D30.11.2005 17:54

Pai la cat de jalnic jucam n-am de ce critica prestatia lui Gradinescu !

Cel putin nu in meciul asta. Si nu se compara cu Enachescu care-i javra pana la moarte...

I.N.Money30.11.2005 20:33

Gradinescu e cam singurul comentator stelist....la ora actuala....e baiat destept....si din cate am inteles in meciurile din UEFA ale echipelor noastra transmise de tvr...comentatorii sunt alesi sa comenteze echipa lor favorita(vezi Gradinescu si Cosmescu la meciurile Stelei)..

armanovici01.12.2005 20:01

Gradinescu ramane in memoria mea cu multe meciuri ale Stelei comentate,meciuri frumoase,meciuri de referinta...A ajuns poate la batranete,dar este peste comentatorii de la Rapid-Paok,penibili de-a dreptul,nici nu are rost sa le aflu numele...la Dinamo-Cska nici nu retin comentariul asa repede am mutat...

Virgil02.12.2005 12:27

Ti-ai pierdut timp pretios uitandu-te la meciul din Giulesti ? Eu nu as face-o decat intr-o singura situatie.Atunci cand lectia de fotbal le este predata de campioni.

jaap02.12.2005 14:06

Gradinescu s-a plafonat, imi place din ce in ce mai mult comentariul profesionist al lui Bogdan Cosmescu(si el tot stelist pur-sange)

I.N.Money02.12.2005 15:05

Bine...primu e Safta....cand il puneau astia de la TV Sport sa comenteze,,,, :wink:

DB-50-RIN02.12.2005 16:17

Tre sa va informez ca la cronica carcotasilor gradinescu a recunoscut ca e dinamovist sau cel putin a ales Stefan cel mare iar enachescu a ales Steaua asa ca e exact invers

cristianotopeanu03.12.2005 05:32
Gradinescu s-a plafonat, imi place din ce in ce mai mult comentariul profesionist al lui Bogdan Cosmescu(si el tot stelist pur-sange)

Cosmescu are un mod jalnic de a tipa, precum Enachescu. Timbrul vocii lui Cosmescu este dezastruos, iar modul in care pune accentul pe pirma (?!) silaba, exact ca tiganii (fara ofensa) este de-a dreptul enervant. Si urmariti-i ticul verbal: "uluitor". Luati ca exemplu Steaua-Valencia (2005), cand Cosmescu a pronuntat "uluitor" de 17 ori (?!) intr-un singur meci.

Gradinescu este singurul comentator care imbina ironia cu un timbru placut, iar un meci de referinta comentat de el, este Steaua-Glasgow 1-0 (1995). Daca ascultati comentariul, veti ramane impresionati. De asemenea, Romania-Columbia 1-0 (1998), este alt meci de referinta, comentat de el. Are in jur de 43 de ani, deci nu e "batran" cum zicea cineva. In plus, e stelist 1000%. Va spun eu.

cristianotopeanu03.12.2005 05:34
Tre sa va informez ca la cronica carcotasilor gradinescu a recunoscut ca e dinamovist sau cel putin a ales Stefan cel mare iar enachescu a ales Steaua asa ca e exact invers

Gradinescu NU e dinamovist. El nu putea sa recunoasca

o minciuna, asta este o dezinformare. El e stelist.

cristianotopeanu03.12.2005 05:35
Ti-ai pierdut timp pretios uitandu-te la meciul din Giulesti ? Eu nu as face-o decat intr-o singura situatie.Atunci cand lectia de fotbal le este predata de campioni.

Ba eu chiar am fost pe Giulesti la Rapid-PAOK, asta pentru ca am avut bilet gratis. Si nu imi pare rau ca m-am dus. Nu mai fusesem din 1996 pe Giulesti la un meci intercluburi, cand se juca cu Karlsruhe (in acea tentativa de nocturna). De asemenea, am "prins" si golul Rapidului. E vreo problema?

armanovici03.12.2005 07:43

Nu mi se pare nimic deplasat in a urmari jocul adversarelor mai ales intr-un meci european...Insa la televizor mai mult de 10 minute nu am rabdare sa urmaresc rivalii de moarte,iar la Dinamo limita maxima nu depaseste 5 minute,cu mici exceptii(cand jucau cu Everton in Anglia si ma asteptam sa o ia mai rau sau cu Benfica in deplasare cand chiar aveau echipa frumoasa)..

Meciul contra Glasgow a fost cu adevarat un moment de referinta in cariera lui Gradinescu,la fel si mondialul din 98 unde imi facea mare placere sa il aud!

alinush8903.12.2005 09:37

fratilor..ati avut dreptate cu ceea ce ati scris mai sus....dar..sa nu uitati de urecheatu' ala de comentator de la national TV :x .....nush cum il cheama....nici nu-mi bat capu' cu asta..ma rog..ala e dinamovist pe fatza...tzin minte cand a jucat Steaua cu gloria..in returu' trecut..ca ne scotea ochii ca Radoi trebuia eliminat....etc..iar in legatura cu gradinescu...hmmm mie sincer nu-mi place..parca mai stelist e cosmencu :lol:

I.N.Money03.12.2005 10:49

Cred ca si acum daca s-ar reapuca Cristian Topescu le-ar da clasa.....toti incearca cate putin sa-l copieze...Gradinescu cred ca se apropie cel mai mult la ora actuala de cunostintele si gandirea lui.Cum zicea cineva pe aici astia de la national TV abereaza in prostie si se vede ca nu sunt impartiali,alintandu-si jucatorii de suflet(Dani Coman sau mai stiu eu care).

Iar Gradinesc este stelist 1000% nu a declarat acest lucru insa a specificat la o emisiune TV ca cea mai frumoasa deplasare a sa a fost in Corsica acum cativa ani cand a echipa romaneasca avea 2-0 in deplasare cu una straina la un moment dat(oare cine? :lol: ) si s-a bucurat atat de tare incat spectatorii au inceput sa arunce cu paine veche de o saptamana si intarita spre cabina de comentator din cauza ca urla prea tare.

cristianotopeanu03.12.2005 12:26
Iar Gradinesc este stelist 1000% nu a declarat acest lucru insa a specificat la o emisiune TV ca cea mai frumoasa deplasare a sa a fost in Corsica acum cativa ani cand a echipa romaneasca avea 2-0 in deplasare cu una straina la un moment dat(oare cine? :lol: ) si s-a bucurat atat de tare incat spectatorii au inceput sa arunce cu paine veche de o saptamana si intarita spre cabina de comentator din cauza ca urla prea tare.

Atentie: azi, a fost pe TVR o emisiune in care s-a vorbit despre cariera si viata de familie a lui Cornel Dinu. A fost invitat si Enachescu. El a confirmat ceea ce spusesem despre el: ca ESTE STELIST !!!. Dinu a batut un apropo, iar Enachescu nu s-a ascuns si a a firmat ca asta nu il impiedica sa fie obiectiv.

Despre Gradinescu, eu va asigur ca e stelist; ajunge sa spun ca am vorbit cu cineva din anturajul TVR....

P.S. Veti fi surprinsi sa aflati ca cei de la TVR (Anda Banu, Gradinescu si cel care transmite de la marginea terenului reportaje in timpul meciurilor Stelei - vedeti poza) sunt toti stelisti.

Eu l-am auzit pe cel din poza la meciul Steaua-Sportul strigand usor (era langa mine): "Hai Hamu", cand a beneficiat Sportul de penalty.

De asemenea, cel pe care il vedeti in poza (reporter TVR) a strigat "Gooooool" de langa mine (acolo jos, la fotoreporteri), atat la meciul Steaua-Sportul, cat mai ales la Steaua-Halmstads, asa de tare, de era sa-mi scape aparatul din mana :).

untitled1copy5hd.jpg

meshteroo03.12.2005 12:35

Eu n-am spus ca Gradinescu nu este stelist...dimpotriva...este!!!Eu m-am referit ca greseste la comentariu...incurca jucatorii(cateodata cu jucatori de la rivalele noastre de moarte), etc...

@cristianotopeanu

Enachescu stelist...nu stiu ce sa zik...poate a glumit...poate e adevarat... :?

cristianotopeanu03.12.2005 12:40
Enachescu stelist...nu stiu ce sa zik...poate a glumit...poate e adevarat...  :?

Azi, a fost pe TVR o emisiune in care s-a vorbit despre cariera si viata de familie a lui Cornel Dinu. A fost invitat si Enachescu. El a confirmat ceea ce spusesem despre el: ca ESTE STELIST !!!. Dinu a batut un apropo, iar Enachescu nu s-a ascuns si a a firmat ca asta nu il impiedica sa fie obiectiv.

_LOVEST_03.12.2005 13:54

Eu va spun 100 la 100 ca Enachescu e stelist stiu asta de la un vecin de cartier care e prieten de familie cu el si au fost impreuna si la liceu.Despre Gradinescu stiu ca e dinamovist si asta a declarato de mai multe ori:carcotasi,canalul de stiri de pe antena 1 si inca o emisune de pe tvr.

cristianotopeanu03.12.2005 19:58
Despre Gradinescu stiu ca e dinamovist si asta a declarato de mai multe ori:carcotasi,canalul de stiri de pe antena 1 si inca o emisune de pe tvr.

Pai el a declarat ca e dinamovist (?!?!) tocmai la emisiuni de amuzament, niciodata le cele serioase. Eu iti garantez ca Emil Gradinescu este stelist; stiu de la cei din anturajul sau din TVR.

karas_ultras03.12.2005 20:43

Pare stelist Gradinescu, insa oricum ar fi trebuie sa apreciem competenta, echilibrul, timbrul inconfundabil al comentariului. Daca reascultati trairile de la meciul cu Lens, cred ca o sa-mi dati dreptate. Pe plan intern insa, trebuie pastrata o anumita echidistanta si de aceea si pe mine ma mai enerveaza. Oricum, avem parte la meciurile Stelei de cel mai bun cuplu de comentatori. Desi TVR este in multe privinte, lipsita de profesionalism, ii prefer gastii de dinamovisti de la PRO, nesaratilor de la Antena, sau penibililor de la TS si NTV...

cristianotopeanu07.12.2005 04:53
Tipul din poza nu este Emil Hossu Longin ?

Bravo, el este :). Langa mine fiind, il auzeam cum traia actiunile Stelei si uneori ii scapa o injuratura la cate o ratare a Stelei :D .

Si da, Emil Gradinescu e stelist 100 %, ca si Enachescu (am explicat de ce).

cristianotopeanu07.12.2005 05:07
Cea mai tare faza cu Gradinescu a fost la Bastia...3-2 pt Bastia...Era un corsican care ii dadea cu un cutzit in geamul de la cabina comentatorilor si altii carel tot amenintzau...si purtatoarea de cuvant a francezilor ii zicea sa stea linistit, ca totul e OK..ca spectatorii sunt linistitzi...

Da, tin minte ca se panicase si se oprea la cateva secunde din comentariu si atunci se auzeau pe fundal niste lovituri, iar apoi el revenea cu explicatiile cuvenite :).

Oricum, mie mi se pare cel mai bun comentator din cati avem.

1on09.01.2006 09:50

a comentat prost la Steaua-lens cand a tipat gol gol gooooooooooooooool Steaua/Iacob/Dica/Goian

foarte prosti mi se par aia de la Pro TV

IONUTZ-CIPRIAN09.01.2006 10:15

:evil: >>>>Cu aia de la TVR nu am nimk,nu ma deranjeaza cum comenteza sau cu ce echipa tine unul si altul,ca mai gresesc si ei un nume sau nu tipa cum ar vrea unii la un gol asta e omeneste,insa ma DISPERA aia de la prima sau de la antena 1 si Pro TV...sunt niste comentari de toata jena....cateodata nici nu sti ce comenteaza sau daca comenteaza!>>> :twisted:

dbd09.01.2006 11:40

nu stiu comentatorii pe nume dar stiu ca la tvr se comenteaza destul de bine...( mai ales ca numai pe ala il prind )

off : de lene ca sa nu mai scriu la private il intreb pe cristianotopeanu cate poze are el in calc ? si cat spatiu ii ocupa ?

«12»