Ok, am citit 10 pagini si am ramas la aceeasi parere, probabil din cauza sau datorita preconceptiilor mele. Cred ca se bate apa in piua, esentiaulul s-a reptat de cateva ori, ce nu s-a spus probabil nici nu s-a intamplat inca.
Tot nu s-a reusit a se raspunde clar si concis la intrebari banale. Din start precizez ca urmatoarele interogatii sa fie tratate ca fiind retorice. Nu astept niciun raspuns, pentru ca inafara de faptele ce vor veni nu exista ceva care sa-mi schimbe opinia. Unele raspunsuri sau tentative de raspuns sunt atat de evazive si/sau fara temei logic incat mi se pare ca mi/ni se jigneste inteligenta prin pretentia de a fi luate de bune si de a fi respectate.
De ce ciobanul stia de atatea luni de infiintarea acestei ligi a suporterilor? Tot mama omida si alinierea planetelor o fi de vina?!
De ce alta denumire mai putin asemanatoare cu AISS nu s-a gasit? Hazardul, intamplarea, ce sa fi fost la mijloc?
De ce prostia cu nspe mii de asociatii e propovaduita pe un ton atat de superior, indubitabil fara echivoc? Divide et Impera a iesit din termenul de validitate sau nu mai e la moda? In cazul asta ar trebui sa aiba si zabrautenii o Liga a lor, ca si ei se pretind a fi suporteri stelisti, si deci trebuie sa fie si ei reprezentati juridic, nu? Dar daca vin cainii si-si fac si ei Liga suporteriloir stelisti nu e bine, ca ar fi cu una in plus?
Daca ALSS dezminte din start acceptarea lui Becali de ce nu s-a incercat colaborarea cu AISS (tinand cont de notorietatea crescanda a asociatiei, si neuitand ca e nevoie de mediatizare pentru a spera si la rezultate concrete), sub aceeasi deviza actuala: renasterea Stelei, posibila DOAR prin indepartarea lui Becali prin orice mijloc? Frustrarile personale sau dorinta egosita a unor persoane de a-si demonstra ceva sa fi invins stelismul?; notiune care nu este compatibila cu acceptarea prostiei, marlaniei, sfidarii, grobianismului, grotescului, prostului gust? Disperarea ca nu vor mai fi ocazii pentru unii sa-si etaleze telentele ultra´? Ca ce ne facem noi, cei care vopsim toate mesajele si facem toate deplasarile, daca trebuie sa mai asteptam 10 ani pentru a sustine adevarata Steaua? Sunt convins ca sunt destui pentru care dependenta de fenomenul ultra´, o dependenta egoista si foarte personala, a invins neclintirea in fata ciobanului, a invins speranta ca Steaua va respira candva fara cancer.
Cum se reuseste delimitarea dintre echipa alaturi de care cu siguranta ca trebuie sa fim mereu alaturi si toate celelelalte aspecte de mai sus care si-au gasit casa in templul fotbalului romanesc? Flacara violet, spiritism?
De ce se marseaza pe ideea nesimtita in opinia mea, conform careia multi daca nu toti dintre cei care nu vad cale de compromis cu Becali sub niciun fel sunt doar niste rebeli ai varstei, de conjunctura, de moda? Sa se fi uitat asa usor ca motivatia o reprezinta doar renasterea Stelei, renastere sinonima cu plecarea ciobanului?
Nu inteleg de ce se militeaza atat pentru acceptarea/tolerarea, ba chuar respectarea unor aspecte nedemne. Daca un lucru mise pare a fi de kkt atunci e normal sa zic ca e de kkt si ca pute. Sper ca libera exprimare, sub pecetea careia s-au postat atatea mizerii de articole in viziunea mea, sa nu-si piarda brusc din conotatii. Deja cred ca acest ALSS a primit prea multa publicitate pe acest site, mai ales daca nu exista vreo colaborare concreta cu fcsteaua.ro si AISS.
E normal, logic, legitim si cum mai vreti sa ne indoim de infiintarea acum acestui ALSS, de care se leaga atatea intrebari fara raspuns. Nu suntem toti idioti, emo sau paranoici. In cazul acesta, ALSS poate da mostre de bun simt doar tacand si facand. Numai prin fapte vor putea risipi noianul de indoilei justificate.