Tot ce scriu acum e strict o parere personala!
Faza asta cu proteste civilizate este exact intorsatura de 180 de grade pe care o voia JJ!De ce?
Abia astept sa vad(la TV-bineinteles,pt ca sunt interzis) cum voi veti striga si veti face coregrafii civilizate si el va dirija frumos de la geam,plescaind frumos zeama marului curatat!
Veti incuraja echipa! OK,sper sa incurajati echipa,sa luam titlul,sa jucam in CL,sa face 0/1 puncte,iar cand va veni vremea sa jucam in cupa,sa ne scoata Avantu Ciorogarla!Sa ne batem sezonul viitor pt locul 2 aducator de CL!
Eu unu' am vazut la JJ disperarea pierderii banilor pe bilete in direct la prost.ro,l-am vazut pe viu inchizand un geam si privind lung la injuraturile de neam si familie! L-am vazut trimitand cheliosi peste oamenii care ii injurau fetele,l-am vazut disperat,cautand pace!
Si acum,hai sa facem proteste civilizate,cum ne spunea el de f mult timp,solicitand sa fie injurat in pauza!
VOI NU VA DATI SEAMA CA EL DACA NU IA CAMPIONATUL,VA PLECA 90%! VOI NU REALIZATI CA BANII SCOSI DIN CLUB SUNT PRINCIPALA LUI TINTA? VOI NU VEDETI CA SCADE SALARII SI CONCEDIAZA ANGAJATI,TAIE RATII DE MANCARE LA JUNIORI SI VINDE TOT CE PRINDE?
Nu vreau sa zic ca ati luat bani sau alte cacaturi,doar ca protestele civilizate sunt un mare pas inapoi!
Intrebare: Nu credeti ca toate telurile asociatiei voastre erau puse in practica sau incercate de mult timp de AISS?