FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Formula 1

«12»
Marius18.04.2010 09:09

cat ghinion are vettel...

Maye18.04.2010 09:54

Clasamente generale :

Piloti

1 Jenson Button McLaren-Mercedes 60p

2 Nico Rosberg Mercedes GP 50

3 Fernando Alonso Ferrari 49

4 Lewis Hamilton McLaren-Mercedes 49

5 Sebastian Vettel RBR-Renault 45

6 Felipe Massa Ferrari 41

7 Robert Kubica Renault 40

8 Mark Webber RBR-Renault 28

9 Adrian Sutil Force India-Mercedes 10

10 Michael Schumacher Mercedes GP 10

Echipe:

1 McLaren-Mercedes 109

2 Ferrari 90

3 RBR-Renault 73

4 Mercedes GP 60

5 Renault 46

6 Force India-Mercedes 18

7 Williams-Cosworth 6

8 STR-Ferrari 2

9 BMW Sauber-Ferrari 0

10 Lotus-Cosworth 0

11 HRT-Cosworth 0

12 Virgin-Cosworth 0

olfgob17.05.2010 04:11

Desi nu i se vor acorda punctele(cel mai probabil),Schumi i-a dat o mare palma lui alonso....marele campion facut de renault...Ferrari nu a avut asa o garnitura slaba de piloti de pe vremea lui Alesi si Berger,dar macar aia nu aveau cu ce concura,ca le exploda motorul aproape la fiecare cursa,asa ca aveau o scuza.Sper ca ce zice boul ala de Alexandrescu sa nu fie doar un zvon si sa vina kubica.Sa pot sa tin si cu un pilot Ferrari,nu doar cu echipa.Pina atunci,o calduroasa m u i e lui hamilton :finger:

Maye17.05.2010 08:23
Pina atunci,o calduroasa m u i e lui hamilton :finger:

Te deranjeaza ca nu tace?

olfgob17.05.2010 12:31

Ma deranjeaza prezenta sa in sine pe circuitele de F1...e la fel de pupat in cur ca si Montoya,iar talent in el cit intr-o galeata cu apa...campion si asta din cauza masinii.sunt piloti mult mai buni,dar care nu au avut sansa sa prinda o masina competitiva ca era necesar ca din pamint din piatra seaca sa apara si un campion negru,ca asa e "PC"....Hamilton e doar un pilot de pluton,care nici macar impins de la spate pe fata de echipa,in detrimentul colegilor nu face mare brinza.In F1 la ora asta sunt 4 piloti nascuti cu talent:Kubica,Schumi,Vettel.hmmm...da'parca am zis 4..ia sa ma gindesc...aaaa,da:al patrulea alearga pe coclaurile WRC ca n-a mai avut loc la Ferrari din cauza celuilalt umflat cu pompa.

Maye17.05.2010 12:42

Cred ca l-ai uitat pe Button.

Cu masini slabe demonstra cate ceva. (aici sunt subiectiv , tinand cu el de cand era la BAR)

blindica17.05.2010 14:24

Olfgob,te deranjeaza ca Hamilton i-a dat papucii lui Nicole Scherzinger,iar tu nu? Pai Schumacher de ce nu mai castiga acum cursa de cursa,ca nu mai are masina,in ciuda experientei sale. Eram mare fan F1,dar de vreo 4 ani nu mai ma uit.N-am tinut vreodata cu Ferrari,implicit cu Schumacher,dar cand s-a retras am simtit dezamagire si respect pt un mare pilot si tehnician. Am fost fan al sagetilor argintii de la Mika Hakinen.

olfgob17.05.2010 14:37

Maye...Button a avut sclipire cind a debutat,si mie mi-a placut si m-am bucurat pt el ca a cistigat anul trecut,cred ca merita.dupa parerea mea el s-a plafonat mult la echipe de duzina,si-a pierdut ceea ce avea nativ,dar compenseaza prin munca si ambitie si costanta.e un pilot OK si de bun simt. Blindica....exact grija asta o am eu ca este el cu Nicole sau nu.Iar referitor la Schumacher,nu uita ca au trecut ani de cind a concurat,nici nu ma asteptam sa se lupte la campionat...am si precizat ca daca termina sezonul in primii 3-4,va fi ca o victorie.Mai asteapta jumatatea a doua de campionat,sa-si rodeze reflexele ca lumea

si pot paria cu oricine ca va cistiga cel putin o cursa.

red&blue_boy17.05.2010 19:31

Nu stiu daca Alonso e chiar slab,doar un campion facut de Renault.Ca a fost buna masina,competitiva....Asa cat ai fi de mare pilot,ce faci daca nu ai masina competitiva???In schimb,referitor la Hamilton am unele dubii ca ar fi mare pilot...Pacat ca Raikkonen n-a mai avut loc in F1...

Da,Button sau Kubica sunt piloti care au aratat ceva si cand n-au avut cine stie ce masini...

De cand s-a retras Hakkinen,n-am mai urmarit cu asa interes F1...Acum,dupa dominatia Schumacher,care dupa mine nici n-a avut o concurenta pe masura,s-a mai echilibrat situatia.

Oricum,pentru mine Senna ramane numarul 1!

f234567k18.05.2010 00:32
De cand s-a retras Hakkinen,n-am mai urmarit cu asa interes F1..

Nu esti singurul!

red&blue_boy31.05.2010 19:06

Hamilton a castigat Marele Premiu al Turciei,dupa ce pilotii de la Red Bull,Webber si Vettel,conduceau fara mari probleme,iar Vettel si-a acrosat coechipierul intr-o incercare stupida de a-l depasi,abandonand ulterior...De acest lucru a profitat Hamilton,secondat de Button,Webber terminand totusi pe 3...

olfgob09.06.2010 14:22

Ferrari continua sa-si dea cu stingul in dreptul...dupa ce au circulat zvonuri despre o posibila venire a lui Kubica sau Vettel,contractul l-a semnat tot Massa.pe criza asta,banii de la Santander sunt mana cereasca,asa ca idiotul de Alonso poate sa bata cu pumnul in masa sa nu i se aduca un coleg cu 3 clase peste.pacat...inca doi ani in anonimat pt Ferrari :(

red&blue_boy14.06.2010 04:16

Hamilton a castigat iar...A invins in etapa desfasurata la Montreal...

RobYnho27.06.2010 12:22

Teribil accidentul lui Webber.

red&blue_boy27.06.2010 14:32
Teribil accidentul lui Webber.

Da...Iar Vettel a castigat cursa...

red&blue_boy01.08.2010 19:45

Webber a castigat la Hungaroring si e pe primul loc in clasamentul general !

red&blue_boy27.09.2010 08:17

Cu 4 etape inainte de final,lupta pentru titlu e interesanta:

PILOTI:

1. Webber 202 p

2. Alonso 191

3. Hamilton 182

4. Vettel 181

5. Button 177

CONSTRUCTORI:

1. Red Bull 383

2. McLaren 359

3. Ferrari 317

4. Mercedes 168

5. Renault 133

olfgob15.11.2010 12:26

Vettel campion mondial.Felicitari.Alonso si-a demonstrat inca odata limitarea.Daca nu esti in stare sa treci de Petrov in jumatate de cursa,n-are rost sa ai pretentii de campion mondial.Ferrari e la pamint din punct de vedere a pilotilor.Pt la anul am aceleasi asteptari-Ferrari campioni la constructori si schumi in primii 3

blindica15.11.2010 20:41

Nu credeam ca o sa traiesc vremuri in care Red Bull este campioana la constructori si Vettel la piloti.

f234567k15.11.2010 21:03

Nu am mai urmarit o cursa de Formula 1 de foarte multi ani. Tin minte ca ultimele curse pe care le-am urmarit cu sufletul la gura au fost acelea cand s-au luptat pentru titlu Raikkonen si Schumacher. Adoram sportul asta atunci... eram foarte mic. Eram plecat la mare cu parintii si refuzam chiar si cateva ore de plaja pentru a urmari o cursa de F1 fiind fascinat de lupta dintre un colos si un tanar ce incerca sa il detroneze...era ceva de genul Nadal vs Federer de acum cativa ani. Tineam foarte mult la cei de la McLaren apucand ultimele curse din duelul antologic dintre Hakkinen si Schumacher. Imi aduc aminte si acum o cursa dominata de la cap la coada de finlandezul zburator cand i-a murit motorul cu doar un tur inainte de final. Ce vremuri... Acum mi se pare Formula 1 prea... moderna.

PS Mai comenteaza Miki Alexandrescu ala? :))

«12»