Sezonul 2010 e pe cale de a incepe.Astept pareri in legatura cu orice legat de subiect-favoriti,schimbari de regulament,revenirea lui Schumacher mai ales...poate cistiga un nou titlu?
Sezonul 2010 e pe cale de a incepe.Astept pareri in legatura cu orice legat de subiect-favoriti,schimbari de regulament,revenirea lui Schumacher mai ales...poate cistiga un nou titlu?
Ferrari & Alonso ![]()

Ca de obicei, McLaren Mercedes! ![]()
si eu cred ca ferrari castiga sezonul asta.si la piloti si la echipe
Nu m'am mai uitat la Formula 1 dupa ce Schumi s'a retras. Cred ca voi viziona din nou cu mare interes Formula 1.
Sunt cu Button de pe vremea cand umbla cu chilotii rupti in cur la BAR.
Cea mai frumoasa perioada a F1 a fost cand era lupta dintre Mika Hakkinen si Schumacher. M-am mai uitat cand s-au batut la titlu Schumacher si Raikkonen. De atunci... rar
Eu am tinut cu Schumi de la inceput, de cand era la Benetton. Din cauza lui am prins si simpatia pentru Ferrari pentru ca acolo au fost anii lui de glorie. Imi aduc aminte de duelurile cu Villeneuve(mai ales cand a vrut sa-l scoata in decor) sau de cele cu Hakkinen si mai apoi Raikkonen. Dupa ce s-a retras parca mi-a disparut o parte din interes pentru F1. Am ramas alaturi de Ferrari si am simpatizat cu Massa, dar nu pot sa spun ca nu m-am bucurat cand a castigat Raikkonen titlul in dauna rivalilor de la McLaren.
Acum, o sa incep sa urmaresc din nou ca pe vremuri cursele. Pentru mine, Schumi nu mai are nimic de demonstrat. Dar va fi o placere sa-l vad din nou pe maestru in actiune, sa vad ce mai stie si cum se adapteaza in F1 de azi, competitie in care masinile sunt mai apropiate ca valoare, iar tactica alimentarii la boxe nu mai exista.
Io de vreo 5-6 ani nu mă mai uit. Mă plictiseste. Țineam cu Hakkinen pană cand s-a retras, după aia cu Raikkonen si toată lumea in afară de Schumacher. Da' acuma poate o să mă uit iar, tocmai ca să-l vad pe Schumacher.
Ma uit de prin 99 la Formula 1, mereu am tinut cu McLaren. ![]()
![]()
Eu nu pot da un raspuns obiectiv, pentru ca sunt fan Scuderia Ferrari ![]()
Cat despre revenirea lui Schumi... nu stiu... cred ca este o greseala. Avea o imagine de zeu la volan si mi-e teama ca acum isi cam poate distruge imaginea aia... ramane de vazut.
ba, niciodata n-am putut sa-l sustin pe schumacher, sau pe hakkinen, fie vorba intre noi. desi eram mic, m-au entuziasmat villneuve in '96 parca, cand a terminat pe doi, si williams.
Ca de obicei, McLaren Mercedes!![]()
Ma bucur sa vad ca mai sunt fani McLaren! ![]()
Grila de start a MP al Bahrainului este urmatoarea:
1. Sebastian Vettel (Germania/Red Bull) 1:54.101;
2. Felipe Massa (Brazilia/Ferrari) 1:54.242;
3. Fernando Alonso (Spania/Ferrari) 1:54.608;
4. Lewis Hamilton (Marea Britanie/McLaren-Mercedes) 1:55.217;
5. Nico Rosberg (Germania/Mercedes) 1:55.241;
6. Mark Webber (Australia/Red Bull) 1:55.284;
7. Michael Schumacher (Germania/Mercedes) 1:55.524;
8. Jenson Button (Marea Britanie/McLaren-Mercedes) 1:55.672;
9. Robert Kubica (Polonia/Renault) 1:55.885;
10. Adrian Sutil (Germania/Force India) 1:56.309;
11. Rubens Barrichello (Brazilia/Williams) 1:55.330;
12. Vitantonio Liuzzi (Italia/Force India) 1:55.653;
13. Nico Hulkenberg (Germania/Williams) 1:55.857;
14. Pedro de la Rosa (Spania/BMW-Sauber) 1:56.237;
15. Sebastien Buemi (Elvetia/Toro Rosso) 1:56.265;
16. Kamui Kobayashi (Japonia/Williams) 1:56.270;
17. Vitali Petrov (Rusia/Renault) 1:56.619;
18. Jaime Alguersuari (Spania/Toro Rosso) 1:57.071;
19. Timo Glock (Germania/Virgin) 1:59.728;
20. Jarno Trulli (Italia/Lotus) 1:59.852;
21. Heikki Kovalainen (Finlanda/Lotus) 2:00.313;
22. Lucas Di Grassi (Brazilia/Virgin) 2:00.587
23. Bruno Senna (Brazilia/HRT) 2:03.240;
24. Karun Chandhok (India/HRT) 2:04.904.
Prima cursa a sezonului 2010 al CM de Formula 1 se va disputa, duminica, de la ora 14.00, pe circuitul de la Sakhir.
Go, Schumi ! ![]()
Alexandrescu e un mare bou.daca Schumi va intra in primele 3 locuri va fi campionul meu.de ce Ferrari au renuntat la Kimi ca sa-i faca loc jitei de alonso nu am inteles.Sper pentru clasamentul final sa cistige Ferrari si Schumi
Si eu tin cu Schumi evident si cu scuderiile germane Mercedes si BMW, oricum am o ura innascuta fata de renault pur si simplu detest scuderia asta, masinile si tot ce face compania asta inclusiv in "civil" nu doar in sport.
Ca o completare, voi ati vazut cati piloti germani sunt in F1? si acest sport este dominat de nemti, se construieste in jurul Germaniei.
Hai Schumi hai Mercedes hai Germania
de ce Ferrari au renuntat la Kimi ca sa-i faca loc jitei de alonso nu am inteles.
Pe ce loc a terminat azi Alonso? ![]()
Tot mai plictisitoare devine competitia asta...
Da, nu cred ca au fost 10 depasiri, ce dreaq in fiecare an aduc niste reguli... :-j
Pai sa ma frec pe regulile lor ca numai rau fac.
Mai nou nu alimentezi de la boxe.Pai asa ei merg cu rezervorul plin juma de cursa si normal ca masina e grea si nu poti depasi.
Un taran afemeiat Bernnie asta.
Parca erau mai tari cursele cu Prost si Senna.
Cand am inceput sa ma uit la F1 am fost fan schumacher,dar odata cu trecerea lui la Ferrari am devenit fan Ferrari.Si chiar daca a revenit acum Schumi,eu tin in continuarea cu echipa si pilotii Ferrari,indiferent care ar fi acestia.Ca fan Ferrari bineinteles ca nu suport echipa Mclaren Mercedes si mai nou nici echipa de uzina Mercedes.De obicei imi plac nemtii in toate sporturile,dar la F1 nu tin cu echipele germane.Imi e insa foarte simpatic Vettel.Are tot ce-i trebuie ca sa devina un mare campion.Ii lipseste doar o masina Ferrari ![]()
GP Australia:
1.Button - McLaren
2.Kubica - Renault
3.Massa - Ferrari
4.Alonso - Ferrari
5.Rosberg - Mercedes
6.Hamilton - McLaren
7.Liuzzi - Force India
8.Barrichello - Williams
9.Webber - RedBull
10.Schumacher - Mercedes
Clasament general:
1 Fernando Alonso - Ferrari 37
2 Felipe Massa - Ferrari 33
3 Jenson Button - McLaren-Mercedes 31
4 Lewis Hamilton - McLaren-Mercedes 23
5 Nico Rosberg - Mercedes GP 20
6 Robert Kubica - Renault 18
7 Sebastian Vettel - RBR-Renault 12
8 Michael Schumacher - Mercedes GP 9
9 Vitantonio Liuzzi - Force India-Mercedes 8
10 Mark Webber - RBR-Renault 6
Echipe :
1 Ferrari 70
2 McLaren-Mercedes 54
3 Mercedes GP 29
4 Renault 18
5 RBR-Renault 18
6 Force India-Mercedes 8
7 Williams-Cosworth 5
Dubla McLaren. 1. Button 2. Hamilton. ![]()