Au fost egalii lor ca sa fiu mai exact! ![]()
Au fost egalii lor ca sa fiu mai exact! ![]()
cand bati niste anonimi si vrei sa impresionezi "fraierii de acasa" asta declari![]()
Cand vrei sa pari penibil fata de ceilalti useri, trimiti astfel de mesaje.
Stoichita are dreptate. Bate e chiar o echipa f. buna. Nu degeaba au jucat in Liga Campionilor si au facut chiar un 0-0 cu Juventus. In campionatul nostru termina fara probleme in primele 3 locuri.
BATE nu e o echipa anonima????? Pai ce plm performante au ma astia?
Cand esti ignorant, astfel de intrebaru pui. Intra pe site-ul lor si ai sa vezi ca au vreo 9 campionate catigate la ei in tara, prezente in cupele europene si chiar o participare in Liga Campionilor, unde intr-o grupa f. grea au facut mai multe puncte decat am facut noi in ultimele doua participari.
Pentru a vedea ce inseamna performanta pentru un becalist, uitati-va la postarea de mai sus.
Veti vedea cum omul face din tantar armasar si cum pupa in fund o echipa de 3 surcele pe care Steaua a batut-o.
Pe vremuri ne dadeam mari ca am batut Barcelona, acum ne dam mari ca am batut pe BATE.
AH!
Cu alea 9 campionate ale lor castigate in superputernica Liga bielorusa si cu superparticiparea in grupele CL, grupe in care si alte echipe cvasi necunoscute ca Unirea Urziceni si Anorthorsis au impresionat(dar asta nu conteaza), BATE e o echipa de nivel mondial. Ar trebui sa ii ridicam o statuie maestrului Stoichita pentru victoria din amicalul de ieri.
Numai ca noa... noi, ignorantii... noi nu apreciem victoriile cu super puterile fotbalului mondial.
Pentru a vedea ce inseamna performanta pentru un becalist, uitati-va la postarea de mai sus.
Veti vedea cum omul face din tantar armasar si cum pupa in fund o echipa de 3 surcele pe care Steaua a batut-o.
Pe vremuri ne dadeam mari ca am batut Barcelona, acum ne dam mari ca am batut pe BATE.
AH!
Cu alea 9 campionate ale lor castigate in superputernica Liga bielorusa si cu superparticiparea in grupele CL, grupe in care si alte echipe cvasi necunoscute ca Unirea Urziceni si Anorthorsis au impresionat(dar asta nu conteaza), BATE e o echipa de nivel mondial. Ar trebui sa ii ridicam o statuie maestrului Stoichita pentru victoria din amicalul de ieri.
Numai ca noa... noi, ignorantii... noi nu apreciem victoriile cu super puterile fotbalului mondial.
Ca o paranteza... in 1986 nu am batut Barcelona, a fost egal. ![]()
Cand esti ignorant, astfel de intrebaru pui. Intra pe site-ul lor si ai sa vezi ca au vreo 9 campionate catigate la ei in tara, prezente in cupele europene si chiar o participare in Liga Campionilor, unde intr-o grupa f. grea au facut mai multe puncte decat am facut noi in ultimele doua participari.
Unirea Urziceni a facut mai multe puncte (8) intr-o participare decat noi (7) in 3 serii de umil ... aaa, pardon, am vrut sa zic 3 participari in grupele Sampons Lig. Si ce-i cu asta ? Crezi ca daca batem Urziceniul il declara careva mare antrenor pe nea Lipita ?
Diarra ala la cei peste 30 de ani ai sai , cat a jucat alea 45 de minute, a aratat ca e peste ce avem noi in aparare in lot ...
Ca o paranteza... in 1986 nu am batut Barcelona, a fost egal.![]()
Nu-i problema. Ca i-am batut in 71 de 2 ori. Si la ei si la noi. ![]()
Bai, glumim-glumim... dar BATE nu e Chernomorets sau Haiducii aia din Croatia. E o echipa peste noi. Fara niciun fel de ironie. Fara istorie, ca fotbalul il joaca jucatorii, nu cartile de istorie.
**** Dinamo!!
Dinamo-MIZERIE!! haideti sambata la handbal....
"Diarra nu ramane in lot. Asta e viata, a venit să dea o probă si nu a fost să fie" ![]()
Halal explicatie a mai gasit ... cum poti sa te decizi in doar 45 de minute asupra unui jucator care culmea , a jucat destul de bine ... pana si pe Tudela l-a tinut in probe saptamani intregi
Sincer ma intreb daca ceilalti jucatori din aparare, gen Baciu, Parpas sau Jelev ar fi dat probe ieri, ar mai fi fost pastrati in lot ?
Ce va mai mira?? Steaua a ajuns simbolul degringoladie din toate domeniile din Romania. O conducere inculta si haotica si jucatorii incearca sa-si faca treaba cati poate de bine(la fel ca noi oamenii de rand). Cine n-a auzit de Bate Borisov. ...sa-si cumpere TV ca probabil nu are....sau ii facem noi cadou..am eu unul pe lampi
.