FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Banner Liverpool

«1234»
Lari09.02.2010 10:40

@Edededi

Pai baietashul ala nu prea stie ce vorbeste. Citeste L'Equipe sau France Football din vremea aia, sa vezi cum ne caracterizau si mai stam de vorba.

Ma doare-n shiptz de ce spun unii. Pana una alta, Steaua era invitata regulat pe la turneele de pregatire din acei ani, asta daca vrem sa trecem peste parerea din epoca a unor jurnalisti de sport din alte tari.

Marius09.02.2010 10:42
@Edededi

Pai baietashul ala nu prea stie ce vorbeste. Citeste L'Equipe sau France Football din vremea aia, sa vezi cum ne caracterizau si mai stam de vorba.

Ma doare-n shiptz de ce spun unii. Pana una alta, Steaua era invitata regulat pe la turneele de pregatire din acei ani, asta daca vrem sa trecem peste parerea din epoca a unor jurnalisti de sport din alte tari.

cu toate ca ai mare dreptate, nu poti sa negi ca exista posibilitatea ca un numar insemnat de englezi ca "the worst team ever to win it European Cup"

Lari09.02.2010 10:44

@Marius

Dar eu nu am negat acest lucru. Sunt convins ca si spaniolii gandesc la fel :D

Edededi09.02.2010 10:47

@Lari

Da Lari inteleg , tu spui ca mesajul a avut nu a vrut sa ne jigneasca pe noi , este posibil.Oricum s-a vazut ce impresia au lasat despre echipa noastra . Poate baietii n-au avut nici cea mai mica intentie. Dar m-ar durea sufletul sa fie fani romani care sa tina cu Liverpool la meciul cu Urziceni , si sa aflu mai tarziu ca defapt in bannerul isi bateau joc de cel mai important premiu luat de Steaua in toata istoria clubului.

@ lari

Cred ca spaniolii prefera nici sa nu-si mai aminteasca de noi :))

godsaveultras09.02.2010 10:57

pe forumul celor de la juve unde a fost trimis un link cu pozele,italienii considera pur si simplu ca cei de la Liverpool le-au "furat" posibila bucurie a castigarii unei Cupe a Campionilor Europeni...cu totii stiu despre Steaua dar aroganta ii face pe englezi sa se creada superiori.poate daca ajungeam cu ei in finala atunci si le rupeam franele acum nu se mai plangeau ca "vaaai domne,ce banner odios!" si sa nu se mai creada astia de la everton miez ca o mizerie de echipa din Romania le-a dat cu terenul in cap.parerea mea este ca nu a fost o batjocura la adresa noastra din partea fanilor lui Liverpool. :beer2:

Astristul09.02.2010 11:08
Steaua the worst team ever to win it.

Copilul ala cred ca nu stie despre ce vorbeste! :angry:

Englezii astia aroganti ... :ike:

Edededi09.02.2010 11:14

exact , asta ma deranjeaza la ei , aroganta lor specifica.

RobYnho09.02.2010 11:37

Pana la urma, in acest domeniu, chiar pot fi aroganti. Le permite valoarea.

Edededi09.02.2010 11:40

Ei isi permit sa fie aroganti fata de orice echipa chiar si de Steaua , dar noi nu ar trebui sa trecem cu vederea aceasta aroganta , pentru ca avem si noi orgoliul nostru.

Andrei^09.02.2010 11:44

Nu inteleg de ce va deranjeaza atat de tare parerea lor. Pana la urma Steaua nu a fost si nu este o putere mare in Europa ... iar eu nu ma simt jignit, in calitate de suporter al Stelei, de acel banner.

V3309.02.2010 11:57

Asa cum au fost romani care au iesit in strada sa serbeze infrangerea noastra in fata lui Boro (si au fost si rromi care au facut coregrafie pe tema asta), asa vor exista si romani care vot tine in continuare cu liverpul. Pentru prea putini mai conteaza demnitatea nationala :no:

mstef09.02.2010 12:41
Asa cum au fost romani care au iesit in strada sa serbeze infrangerea noastra in fata lui Boro (si au fost si rromi care au facut coregrafie pe tema asta), asa vor exista si romani care vot tine in continuare cu liverpul. Pentru prea putini mai conteaza demnitatea nationala :no:

O intrebare interesanta... daca eu (in calitate de suporter stelist) te injur pe tine inseamna ca tu nu o sa mai tii cu Steaua? Cam asta reiese din logica ta. Si spune-mi si mie te rog ce legatura are 'demnitatea nationala' aici ca nu prea am inteles. Crezi ca mentalitatea lor este foarte diferita? Uite doar un exemplu recent... aminteste-ti cum a fost intampinata Unirea Urziceni in aeroport la Glasgow de fanii lui Celtic dupa ce o umilisera pe Rangers! Si exemple mai sunt daca chiar mai doresti. Liverpool - Everton pentru ei este ca Steaua - Dinamo pentru noi, ii interesa pe ei la momentul ala de jigniri/ironii la adresa Stelei cum ne intereseaza pe noi acum de vremea din Liverpool.

Si da, englezii sunt aroganti dar au si de ce mai ales in materie de fotbal. S-a trezit deodata stelismul si patriotismul in voi de la un banner ce se poate incadra cel mult la o aroganta, cand aici sub ochii nostri un cioban analfabet isi bate joc cu adevarat de Steaua.

Daniel-Ionut09.02.2010 12:51
Steaua the worst team ever to win it.

Cine nu ne inghite, sa ne suga!

MoWeed09.02.2010 13:31
Pana la urma, in acest domeniu, chiar pot fi aroganti. Le permite valoarea.

Asa este

Lari09.02.2010 13:53
Nu inteleg de ce va deranjeaza atat de tare parerea lor. Pana la urma Steaua nu a fost si nu este o putere mare in Europa ... iar eu nu ma simt jignit, in calitate de suporter al Stelei, de acel banner.

FAIL!!!

*Alecs*09.02.2010 14:34

Everton era la acea vreme echipa de top in Anglia, castigasera campionatul si Cupa Cupelor, deci englezii o vedeau ca cea mai buna echipa a lor si cea mai buna din Europa. Dar, din cauza tragediei de pe Heysel provocata de rivalii de la Liverpool, le-a fost luata sansa de a participa in Cupa Campionilor Europeni unde era marea favorita. Asa ca putea sa castige oricine CCE in 1986 ca tot aparea numele pe banner, fiindca pentru englezi, Everton era favorita numarul 1 si considerau ca pot bate orice echipa si pot castiga trofeul. Dar romanul trebuie sa vada mereu jigniri si conspiratii peste tot in lume, iar lucrurile normale din alte tari devin anormale pentru noi fiindca asa am fost crescuti si invatati si avem cu totul alta mentalitate.

axl09.02.2010 15:00

Frectie la picior de lemn.

V3309.02.2010 15:38
O intrebare interesanta... daca eu (in calitate de suporter stelist) te injur pe tine inseamna ca tu nu o sa mai tii cu Steaua? Cam asta reiese din logica ta. Si spune-mi si mie te rog ce legatura are 'demnitatea nationala' aici ca nu prea am inteles. Crezi ca mentalitatea lor este foarte diferita? Uite doar un exemplu recent... aminteste-ti cum a fost intampinata Unirea Urziceni in aeroport la Glasgow de fanii lui Celtic dupa ce o umilisera pe Rangers! Si exemple mai sunt daca chiar mai doresti. Liverpool - Everton pentru ei este ca Steaua - Dinamo pentru noi, ii interesa pe ei la momentul ala de jigniri/ironii la adresa Stelei cum ne intereseaza pe noi acum de vremea din Liverpool.

Si da, englezii sunt aroganti dar au si de ce mai ales in materie de fotbal. S-a trezit deodata stelismul si patriotismul in voi de la un banner ce se poate incadra cel mult la o aroganta, cand aici sub ochii nostri un cioban analfabet isi bate joc cu adevarat de Steaua.

OK, poate exprimarea cu "demnitatea nationala" n-a fost cea mai fericita. Voiam de fapt sa spun ca si mi se pare exagerata reactia si dorintele gen "m-ar durea sufletul sa fie fani romani care sa tina cu Liverpool la meciul cu Urziceni , si sa aflu mai tarziu ca defapt in bannerul isi bateau joc de cel mai important premiu luat de Steaua in toata istoria clubului", ca nu ar fi primii romani care ar tine cu o echipa straina. Cei de la NEC Nijmegen nu cred ca s-au lamentat atata ca le-am folosit numele intr-un banner la un meci cu dinamu.

Oricum, nu stiu de unde ai tras tu concluzia ca daca m-ai injura, n-as mai tine cu Steaua... In fine, numai bine.

Tanaru` Young09.02.2010 15:40

In primul rand consider ca a fost o "sageata" la adresa rivalilor,dar cred ca e vorba si despre dispret fata de noi,ca deh,englezii is aroganti din cale-afara.In al doilea rand,asa cum mai spuneau si altii,in aceste momente de cumpana,pe voi va doare de bannerul facut de englezi ? :ce_oameni: Avem ciobanul pe cap si trebuie sa scapam de el.Dar daca tot va intereseaza asa tare,a intrat cineva pe vreun forum ( ma refer la cel al lui Liverpool ) ? Mie personal imi iese din mozilla asta de kko,imi da "don`t send",deci nu pot intra. Tin sa mentionez ca si eu eram fan Liverpul,dar deja imi schimb parerea daca ar fi intr-adevar o mare "aroganta" la adresa noastra.

Aa si btw , chiar ar fi buna ideea conceperii banner-ului : "In 86` va bateam tot campionatu`" , cum a spus cineva.

RESPECT Y`ALL !

madyfree198709.02.2010 21:39
Mie mi se pare ca a inteles destul de bine... Pai si daca participa everton, ce? Asta au vrut sa spuna aia de la Liverpool: daca nu ati participat voi, au castigat anonimii de la Steaua Bucuresti. Intr-adevar, a fost ironie pt everton dar si jignire si dispret pt noi

Prietene , daca noi afisam la un derby cu rapid un baner cu "skonto riga" . astia de la skonto ar trebui sa se simta jigniti ?

Everton era la acea vreme echipa de top in Anglia, castigasera campionatul si Cupa Cupelor, deci englezii o vedeau ca cea mai buna echipa a lor si cea mai buna din Europa. Dar, din cauza tragediei de pe Heysel provocata de rivalii de la Liverpool, le-a fost luata sansa de a participa in Cupa Campionilor Europeni unde era marea favorita. Asa ca putea sa castige oricine CCE in 1986 ca tot aparea numele pe banner, fiindca pentru englezi, Everton era favorita numarul 1 si considerau ca pot bate orice echipa si pot castiga trofeul. Dar romanul trebuie sa vada mereu jigniri si conspiratii peste tot in lume, iar lucrurile normale din alte tari devin anormale pentru noi fiindca asa am fost crescuti si invatati si avem cu totul alta mentalitate.

Bine zici !!! Mentaliatea .... !!!Asta face diferenta dintre huliganii din anglia si taranii de la noi .

Andrei^09.02.2010 21:53

Nu e vorba de huligani sau tarani. Crezi ca ei nu au tarani in galerie, sau in tara? Poate au chiar la fel de multi ca si noi, doar ca noi stim sa promovam foarte bine tot ce-i rau prin tara. Din cauza asta vezi la televizor doar crime, sinucideri, violuri etc.

scousertommy10.02.2010 00:31

Hello there. I am a Liverpool fan and i was at the Liverpool vs everton match in which the banner was displayed. Just so you know, it was NOT meant as an insult to you, it was used against everton because they did not win the european cup that year because they were denied entry. If Barcelona had won in 1986, our banner would have said Barcelona.

I also notice you have a link to 'grand old team to play for' on this thread, this is an everton forum and they are the ones who mock your team, saying that you did not deserve to win the european cup in 86' because they believe they were a better team than you and would have won the cup if it wasnt for Heysel. Everton fans blame their demise on Liverpool and Heysel.

Im sorry if it caused you any offence, but it was not meant to disrespect you or your team, it was just to wind up the everton supporters.

I will be visiting Bucharest in 2 weeks when Liverpool play Unirea and i am looking forward to visiting your city. I was wondering, is your stadium open for a tour and to view your european cup?

Thanks.

godsaveultras10.02.2010 00:43
Hello there. I am a Liverpool fan and i was at the Liverpool vs everton match in which the banner was displayed. Just so you know, it was NOT meant as an insult to you, it was used against everton because they did not win the european cup that year because they were denied entry. If Barcelona had won in 1986, our banner would have said Barcelona.

I also notice you have a link to 'grand old team to play for' on this thread, this is an everton forum and they are the ones who mock your team, saying that you did not deserve to win the european cup in 86' because they believe they were a better team than you and would have won the cup if it wasnt for Heysel. Everton fans blame their demise on Liverpool and Heysel.

Im sorry if it caused you any offence, but it was not meant to disrespect you or your team, it was just to wind up the everton supporters.

I will be visiting Bucharest in 2 weeks when Liverpool play Unirea and i am looking forward to visiting your city. I was wondering, is your stadium open for a tour and to view your european cup?

Thanks.

@scousertommy

english talk...

Tanaru` Young10.02.2010 09:40

Interesant ce zice englezu`,sa-l credem ?

Voiam sa stiu daca se mai "organizeaza" ceva cu ocazia venirii alora la Bucuresti pentru meciul cu Unirea...sau,meciu` se joaca la Urziceni ? Ca parca atunci cand au jucat cu Hamburg au evoluat pe propriul teren.

Andrei^10.02.2010 09:45

Eu stiu ca se joaca la Bucuresti. Si mor de nerabdare sa il vad live pe Torres.

«1234»