Meci amical cu fosta echipa a romanilor Pancu, Margaritescu si Florentin Petre, maine 9 februarie de la 17:30.

Meci amical cu fosta echipa a romanilor Pancu, Margaritescu si Florentin Petre, maine 9 februarie de la 17:30.

E o eroare-n titlu. Conform Academiei Romane, numele straine scrise in alt alfabet decat cel latin si care contin sunetul "î/â", se transcriu tot timpul cu "î", indiferent dacă e in interiorul cuvantului sau nu.
Sa le-o trag. La lectia asta am lipsit de la scoala. Apoi, conteaza atat de putin. Sunt Groznîi si gata. Oricum, e de retinut. Daca reusesc sa o strecor pe undeva prin bagajul meu de cunostinte e in regula. Daca nu paguba in ciuperci, de cate ori mai jucam cu Terek?
E o eroare-n titlu. Conform Academiei Romane, numele straine scrise in alt alfabet decat cel latin si care contin sunetul "î/â", se transcriu tot timpul cu "î", indiferent dacă e in interiorul cuvantului sau nu.
Mersi pentru informatie!
Chiar nu stiam de acest aspect!
Cat priveste meciul, cred ca vom scoate un X.
Ii batem, da si Toja cel putin un gol.
Va fi difuzat?Daca da la ce program?![]()
Gesepe.
Zapata- Golanski, Baciu, Jelev, P. Marin - Nicoliță, Bicflavi, Toja, Arman Karamyan - Tanase, Surdu.
Incepe maestrul Lippi cu rezervele ?
Tanase e mijlocas, nu atacant, Toja n-are ce cauta in centru, iar de Banel, cred ca nu mai e nevoie sa aduc vorba. ![]()
Pictorul Bicfalvi isi arata iar limitele. Dupa o repriza de ratacire fara rost pe la centrul terenului a fost driblat ca un amator in curtea scolii ( un rus i-a dat mingea printre picioare ) si n-a gasit nimic mai bun de facut decat sa-l traga de tricou pe adversar. Penalty si 1-0 pentru adversar. Bine ca geniul de Lippi l-a imprumutat in schimb pe Onicas.
@strezahuzum
Vrei prea multe de la un jucator care nu a apucat inca sa creasca.
In schimb mi se pare inacceptabil modul in care a ratat Surdu din niste pozitii bune.
Foarte tare! Dupa acele "du-te-n plua mea" adresate de catre un jucator roman spre arbitru, a venit si golul. Deh, dumnezo nu doarme. I-a batut gura.
2-0 , pac pac ciobane!
Nu-i nimic baieti. Putem intoarce rezultatul in retur! Haideti cu totii pe Ghencea sa sustinem baietii si sa nu-l mai injuram pe domnul Gigi. Baietii au nevoie de noi,de "adevarati" suporteri ai Stelei.
2-0 este un scor usor de intors. Isi va reveni si Banel pana atunci.
Forza domnu' Gigi!
Ne-a batut cimitirul de elefanti romani.
Pictorul Bicfalvi isi arata iar limitele.
Si eu imi doresc sa fie ultimele 6 luni ale lui la Steaua.
Cred ca era o optiune buna si pentru jucator si pentru club ca Bicfalvi sa fie imprumutat.
Foarte tare! Dupa acele "du-te-n plua mea" adresate de catre un jucator roman spre arbitru, a venit si golul. Deh, dumnezo nu doarme. I-a batut gura.
N-am vazut meciul ca mi-a picat netul exact cand a inceput, dar daca asa s-a intamplat ... No comment! ![]()
Si eu imi doresc sa fie ultimele 6 luni ale lui la Steaua.
Eu imi doresc sa fie ultimele 6 luni ale ciobanului la Steaua! ![]()
Nu-i nimic baieti. Putem intoarce rezultatul in retur! Haideti cu totii pe Ghencea sa sustinem baietii si sa nu-l mai injuram pe domnul Gigi. Baietii au nevoie de noi,de "adevarati" suporteri ai Stelei.
2-0 este un scor usor de intors. Isi va reveni si Banel pana atunci.
Forza domnu' Gigi!
Corect! Nazistii aia de la SUD sunt de vina pentru rezultatul de astazi. ![]()
Pacat ca nu am reusit sa luam cele 3 puncte puse in joc!
A fost un meci special.S-au pus 4 puncte.
A fost un meci special.S-au pus 4 puncte.
Daca marcam cu un gol mai mult decat adversarii,castigam!
Aoleu, s-a gasit si asta sa faca pe interesantu'.
vadamue[/color]' date='Feb 9 2010, 10:17 PM' post='444348']Forza CFR 1907 Cluj!!!!
Nu multumim,mai bine da-ti-le mamicilor voastre alea cochete.
Cat de imbecil tre sa fi, sa'ti faci cont pe un forum al unei echipe adverse, si sa'ti etalezi frustrarea pe site'ul respectiv ? ![]()
Pusti fara viata.