FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Seriale

«123»
adidwu13.11.2011 08:39

Recomand Game of Thrones.

Cred ca prin aprilie apare si sezonul doi.

vlad13.11.2011 08:44
Recomand Game of Thrones.

Cred ca prin aprilie apare si sezonul doi.

Pentru un serial , HBO a procedat destul de prost. Daca n-ar fi avut rating si cronici bune ce facea HBO? Ne dadea doar o serie? Ar fi trebuit sa fie pregatiti cand au lansat acest serial. Asa asteptam 1 an de zile pentru seria 2. Dupa aceea? Iar asteptam 1 an?

axl13.11.2011 08:52

Pai HBO o sa faca cum stiu ei mai bine. O prima serie buna, o a doua bunicica la distanta mare de prima, o a treia si o a patra filmate in acelasi timp si totodata infecte.

gio_stgloria13.11.2011 09:56

@axl

nu-s de acord, true blood s-a mentinut foarte bine si nu e singurul.

axl13.11.2011 10:11

Pai cu TB nu faci decat sa-mi confirmi spusele. Ai vazut sezonul 4?

Alt exemplu e Deadwood. 2 sezoane bune, al treilea prost.

Cam asta e stilul american. Nu stiu sau nu vor sa se opreasca la timp. Prison Break a avut un prim sezon excelent. In loc sa se opreasca aici si sa ramana unul dintre cele mai bune seriale din lume ei au trebuit sa mai faca 3 sezoane, unul mai prost decat celalalt, culminand cu ultimul in care protagonistul a fost obligat sa poarte numai pulovere cu gat pentru a-si ascunde obezitatea. Lost. Un prim sezon excelent. Un al doilea bun. Au urmat inca cinci (5!!!) sezoane absolut inutile. Sopranos, 6 sezoane, primele 2 bune. OZ, 6 sezoane, ultimele 3 inutile. The Tudors, 4 sezoane, doar primul merita vazut.

In comparatie cu Rome, doua sezoane scurte, excelente. The Office (UK), 2 sezoane, excelente. Pacific si Band of Brothers, cate un sezon, foarte bune.

1on13.11.2011 10:28
M.A.S.H. Alan Alda e genial.

Si eu ma uit la el acum. Da' treaba e sa stai si cu urechea pe ce zice, ca multe dintre glume nu mai au niciun farmec, chiar nici logica, in subtitrare.

axl13.11.2011 10:35

Mda, si M*A*S*H* a fost ok vreo 3 sezoane, pana a luat Alda fraiele productiei si a inceput sa bage pe gatul privitorilor tot felul de mesaje sociale. Artistii care au impresia ca pot schimba lumea prin mesaje sociale si sacrifica mesajul artistic in sine ar trebui trasi in teapa. Extrem de incet.

Kellerman13.11.2011 17:04

axl, Lost si Prison Break nu au fost la HBO.

Lasa ca Boardwalk Empire e tot la HBO si e genial. Entourage a ramas la fel de genial si in sezonul 8. HBO si SHOWTIME fac seriale adevarate. Mai nou si STARZ.

axl13.11.2011 17:09
axl, Lost si Prison Break nu au fost la HBO.

Vorbeam de productia americana de seriale in general, nu neaparat de HBO.

gio_stgloria13.11.2011 17:49

@axl

Am vazut sezonul 4 din true blood si il astept pe al 5-lea. E adevarat ca la prison break au lungit-o prea mult si chiar m-a exasperat la un moment dat.

ebonyc13.11.2011 19:54
Recomand Planet Dinosaur facut de BBC, un documentar cu CGI mai bun decat toata trilogia Jurassic Park.

E mirifica seria "Planet Dinosaur".

Kellerman14.11.2011 14:34

Vazut episodul 7 din Homeland aparut ieri, e absolut ORGASMIC serialul. Cel mai bun serial din toamna asta, clar.

Dexter la fel, curge excelent sezonul 6.

Showtime e la putere!

olfgob17.11.2011 10:00

@Vlad,@Alecs...Russell a fost prea "jucat" in ultimele 5 sezoane,si toata lumea se temea de el,de aia l-au si eliminat vitele alea.Si pe Rob l-a mai scos o data;)Asa ca nu cred ca n-ar mai fi reusit inca o data.Daca vrea sa cistige,trebuie sa mai astepte vreo 5 sezoane,si sa incerce dupa.Oricum Russell mi-a placut cel mai mult,si am urmarit toate sezoanele.Si mai era mosul ci idolul fals,genial omul intr-un sezon mai vechi.In South Pacific sper sa cistige Coach,desi la inceput parea cam fara sanse.Mai urmaresc acum Dexter,Sanctuary si revad The Wire.

vlad17.11.2011 10:43
@Vlad,@Alecs...Russell a fost prea "jucat" in ultimele 5 sezoane,si toata lumea se temea de el,de aia l-au si eliminat vitele alea.

Unul care se jura pe copii pentru a aavansa in concurs are zero respect din partea mea. Mai ales ca te vede o lume intreaga cum te juri pe copii tai ca pe niste surprize Turbo. Russel nu a ajuns intamplator in doua finale, nimeni din juriu nu l-ar fi votat pentru premiul cel mare. De aceea toti au dorit sa ajunga cu el in finala pentru ca aveau sanse 100% . Asa a procedat si Rob Boston cu "Former Federal Agent?" Phillip in Survivor Redemption Island si a reusit sa gastige fara nicio problema. Initial a vrut sa-l elimine din startul competitiei dar si-a dat seama ca oricine ar ajunge cu Phillip in finala concursului ar castiga milionul de dolari.

Deci... nu Russel este cel mai strateg jucator al concursului.

*Alecs*17.11.2011 13:46
Si mai era mosul ci idolul fals,genial omul intr-un sezon mai vechi.

Bob, domnul profesor. In Gabon a fost. Foarte tare omul si super destept. Sa-ti faci un idol fals din tot felul de obiecte si materiale gasite prin jungla, fara lipici, sfori, culori si culmea, nu o data, de doua ori. Arata mai original decat cel adevarat. Si apoi pe final, desi era cel mai batran ramas si slabise rau, a castigat la rand mai multe imunitati. Plus ca a anticipat duelul din final si s-a pregatit dinainte sa stie cum sa faca focul repede. A avut un pic de noroc si cu blonda ca si-a sacrificat ea jocul ca sa castige el, fiindca ii aducea aminte de tatal ei recent decedat. Oricum, mi-a placut si mie mult sezonul ala :)

«123»