FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Artyom Karamian

«12»
Ronnie31.01.2010 16:53
FC Steaua Bucuresti anunta ca jucatorii armeni Artyom si Arman Karamyan, care au evoluat in turul acestui sezon la FC Timisoara, au fost transferati de catre clubul nostru si se vor alatura marti lotului condus de Mihai Stoichita in Antalya. Cei doi frati gemeni, nascuti pe 14 noiembrie 1979, vor purta tricourile cu numerele 77 (Artyom), respectiv 11 (Arman - numar preluat de la Romeo Surdu, care a ales sa poarte, din retur, tricoul cu numarul 24) si au semnat duminica dupa-amiaza contractele cu Steaua la sediul clubului, alaturi de presedintele Valeriu Argaseala (foto - alaturi de Artyom, Arman si impresarul lor, Arthur Karamyan).

Artyom este un mijlocas stanga, care a evoluat, de-a lungul carierei, pentru sapte echipe. De partea cealalta, Arman evolueaza ca atacant si a jucat pentru zece echipe in cariera.

Cei doi au debutat in 1996 pentru Arabkir Erevan, de unde au fost transferati, in sezonul urmator, la Pyunik Erevan. De asemenea, cei doi au mai evoluat impreuna pentru Kilikia Erevan, Panachaiki Patras, Arsenal Kiev, Rapid Bucuresti si FC Timisoara. Spre deosebire de Artyom, fratele sau, Arman, a mai jucat si pentru echipele de Liga I FC Brasov , Gloria Bistrita si Ceahlaul Piatra Neamt. In ceea ce priveste echipa nationala a Armeniei, cei doi au evoluat, incepand cu 2000, in 50 de partide (Artyom), respectiv 48 (Arman), marcand doua goluri, respectiv 5 pentru selectionata.

La nivel de palmares, Artyom se poate lauda cu performante mai mari decat fratele sau, acesta fiind dublu campion al Armeniei cu Pyunik Erevan (2001 si 2002) si castigator al Cupei Armeniei (2002) cu Pyunik, respectiv al Cupei Romaniei (2006) cu Rapid Bucuresti. De partea cealalta, Arman imparte aceleasi trofee cu fratele sau din perioada in care cei doi au jucat pentru Pyunik Erevan in 2001 si in 2002.

Suntem bucurosi ca am venit la Steaua si speram, cu ajutorul lui Dumnezeu, sa fim campionii Romaniei la vara! Asa cum am mai spus, incercam sa aducem o mare bucurie in Ghencea impreuna cu noii nostri colegi. Ne dorim din tot sufletul ca acesta sa fie anul Stelei - Artyom Karamyan, in exclusivitate pentru www.steauafc.com

Steaua este o echipa foarte mare, cu traditie pe plan intern si european, astfel incat sunt foarte bucuros ca am venit aici. Sper ca impreuna cu fratele meu si ceilallti colegi sa castigam titlul cu Steaua in aceasta vara. Stim ca suporterii iubesc foarte mult echipa si speram ca prin jocul tuturor sa-i aducem la stadion. Sprijinul lor va fi foarte important pentru toata lumea, tocmai de aceea ii asteptam in numar cat mai mare alaturi de noi. Am vorbit deja cu domnul Mihai Stoichita, care ne-a felicitat pentru ca am venit si ne-a transmis ca ne asteapta in Antalya - Arman Karamyan, in exclusivitate pentru www.steauafc.com

FC Steaua Bucuresti le ureaza bun venit si le doreste sa aiba parte de cat mai multe succese in tricoul echipei noastre!

steauafc.com

mihaitza8531.01.2010 17:05

sa le dau p****l la amandoi sa mi-l manance...cand strigau ei de "bine" impotriva noastra!

fredysteaua31.01.2010 17:19

vroiam sa ii injur dar cand am vazut ca sunt nascuti in aceias zi cu mine am zis macar sa numai injur :D bine-veniti oricum nu sunt

Daniel-Ionut31.01.2010 17:25

Nu e frumos ce au facut... da' nici FORZA Steaua nu puteau sa strige...

Artyom eu zic ca este un fotbalist bun.

Maye31.01.2010 17:25

Astia o sa aiba o viata frumoasa aici.

Daniel-Ionut31.01.2010 17:29
Astia o sa aiba o viata frumoasa aici.

Stai linistit ca se uita daca joaca bine... ce, Rada cand era sub pod nu a injurat??? si nu a mai avut viata grea...

Maye31.01.2010 17:32

Ai auzit de atitudine distructiva?

Si poate uiti tu.Eu nu uit.

Uita-te sa vezi ce mult l-am iubit pe Ion Rada.

danimarcu31.01.2010 18:20

Cosmarurile gemene nu meritau sa aiba un topic pe situl asta.Oricum cred ca nu-i prinde toamna aici.Vor juca slab si ne-a Gigi o sa scape de ei.

Sper sa fie primiti in Templu asa cum se cuvine,sa-i intreaca la capitolul "aportul publicului" pe Gigel Coman sau Lovin... :whistle:

STELIST 8631.01.2010 18:47

El si fratsu' sunt 2 RATATI FARA Caracter si RESPECT!

MoWeed31.01.2010 22:00

Iti urez sa iei de la fanii Stelei exact ce le dadeai tu cand jucai sub pod.

Astristul31.01.2010 22:08
Stai linistit ca se uita daca joaca bine... ce, Rada cand era sub pod nu a injurat??? si nu a mai avut viata grea...

Eu zic sa nu-l mai compari pe Rada cu terminatii astia 2! E o diferenta mare intre ei! :rolleyes:

Maye31.01.2010 22:11

Da Rada ce are?

Ce-i drept , el saruta mai bine in fund in ultima perioada.

SI ba , sa nu mai postati acelasi lucru si la Artiom si la Arman , ca astia simt tot intre ei.

David08.02.2010 15:26
INTERVIU / Artiom Karamian: "Parcă-s stelist de-o viață!".Mijlocasul Artiom Karamian (30 de ani) este incintat de cum s-a acomodat in rosu si albastru.- Artiom, cum a fost primul tau meci pentru Steaua?

- M-am simtit extraordinar, m-am inteles bine pe teren cu noii mei colegi. Eu zic că am colaborat excelent cu Petre Marin pe banda stinga Parcă aș juca la Steaua de multi ani, nu de citeva zile!

- Cum de te-ai integrat asa de repede?

- Vorbesc bine limba romana cred că si asta e un avantaj. În plus, baietii au fost de treaba ne-au primit frumos pe mine si pe Arman.

- Ce relatie crezi că vei avea cu fanii, dat fiind faptul că ai jucat si la Rapid?

- Am fost iubit peste tot pe unde am trecut si sper ca asa să fie si la Steaua. Eu si fratele meu sintem aici ca să muncim pentru o piine si să ajutam clubul să-și indeplinească obiectivele. O să-i cîștigam si pe suporteri!

"Sper că lumea va aprecia, la finalul campionatului, prestatia mea si a lui Arman. Sintem aici să contribuim la cîștigarea campionatului!"

Artiom Karamian, mijlocaș Steaua

Asta da stelist de o viata! :thumbdown:

mountytoma10.02.2010 07:08

hai sa le dam noi bani de o paine si sa ne lase in pace! nu ne ajungea un Banel descreierat care alearga ca bezmeticu' si-si pupa-n cour patronul, acum avem si doi gemeni care fac acelasi lucru, dar sunt stangaci!

nu stiu unde s-a inteles el bine cu Petre Marin, ca l-a lasat singur in aparare mai mereu! iar centrarile parca au copyright de la Banel, fir-ar ea sa fie de minge patrata!

red&blue_boy10.02.2010 10:52

Karamienii astia parca sunt frati cu Banel...De joaca astia trei in acelasi timp......Jale...

Lari09.06.2010 08:17

"Mă voi prezenta la reunirea Stelei, sunt incă jucator sub contract. Îmi pare rau de Stoichiță, dar nu noi luam deciziile de schimbare a antrenorului, deci trebuie să lucram cu noul tehnician. Dacă domnul Piturcă nu ne doreste, nu e nici o problema mergem in altă parte. Suntem profesionisti si ascultam orice oferta Atat mie, cat si fratelui meu, ne e dor de Rapid, e prima echipă la care am jucat in Liga I, ne-am intoarce si acolo, si oriunde, vrem să jucam in continuare in Romania", a spus Artiom la Sport.ro

RobYnho09.06.2010 08:52
ne e dor de Rapid

Si injuraturile noastre sunt justificate, infectilor!

red&blue_boy09.06.2010 11:54

Mearga la Rapid invartindu-se!!!

vlad09.06.2010 12:21
"Mă voi prezenta la reunirea Stelei, sunt incă jucator sub contract. Îmi pare rau de Stoichiță, dar nu noi luam deciziile de schimbare a antrenorului, deci trebuie să lucram cu noul tehnician. Dacă domnul Piturcă nu ne doreste, nu e nici o problema mergem in altă parte. Suntem profesionisti si ascultam orice oferta Atat mie, cat si fratelui meu, ne e dor de Rapid, e prima echipă la care am jucat in Liga I, ne-am intoarce si acolo, si oriunde, vrem să jucam in continuare in Romania", a spus Artiom la Sport.ro

Aceste cuvinte ne doare!

Sunt daramat!

De cand am citit stirea asta nu m-am mai putut opri din plans. Viata mea nu mai are niciun sens acum. Va rog,ajutati-ma! Faceti ceva pentru a putea depasi aceste momente grele. Cred ca voi lua un flacon de pastile pentru a pune capat aceste suferinte.

De ce, Arman? De ce,Artiom....De ce,Stoichita?.. De ce? :no:

MoWeed09.06.2010 13:37

Du-te cat mai repede

FuNNky LowE suD10.06.2010 07:45

se zice ca daca piti nu ii pastreaza pleaca cu Stoichita la astra ... amn2

David10.06.2010 16:38

Pai sa se duca dracu'!Ne pisam pe ei!

RobYnho17.06.2010 14:59

Artiom Karamyan a anuntat in direct la Sport.ro ca s-au inteles cu Gigi Becali pentru rezilierea contractelor.

Becali le-a reziliat contractele fratilor Karamyan!

"Am vorbit cu Gigi Becali si ne-am inteles sa reziliem contractul. Nu a fost nici o problema" a spus Artiom Karamyan la Sport.ro.

Au plecat si tiganii astia.

danimarcu17.06.2010 16:12
Au plecat si tiganii astia.

Bine ca s-au dus.

Astept ca topicele acestor doi cioroi urati sa fie trecuti la "fosti jucatori",iar mai apoi sa consideram o anomalie faptul ca au facut vreodata parte din lotul Stelei.

RobYnho17.06.2010 16:23
Bine ca s-au dus.

Astept ca topicele acestor doi cioroi urati sa fie trecuti la "fosti jucatori",iar mai apoi sa consideram o anomalie faptul ca au facut vreodata parte din lotul Stelei.

Mai simplu ar fi daca s-ar sterge topicul lor. Doar in statistica apar ca "fosti jucatori", si niciodata in mintea vreunui stelist.

Sunt prea infecti ca sa ne ramana in memorie.

«12»