Eu zic sa il punem pe Surdu ca alearga si trage echipa dupa el![]()
Cred ca vroiai sa spui Banel! ![]()
Eu zic sa il punem pe Surdu ca alearga si trage echipa dupa el![]()
Cred ca vroiai sa spui Banel! ![]()
Zapata noul capitan al echipei. Mare jucator, mare caracter, singurul dezavantaj fiind ca nu e roman. Gigi nu prea agreeaza strainii. Asa e el.
Kapetanos.
Astia doi sunt cei mai eficienti jucatori ai echipei. Dintre ei ar trebui sa se aleaga. Dar cine stie cu ce surpriza o sa vina Gigi.
Cred ca vroiai sa spui Banel!![]()
Nu, de Surdu ziceam pentru ca cica si asta isi da viata acum pe teren, asa am auzit intr-o declaratie de-a ciobanului. ![]()
Si eu m-am referit la faptul ca alearga. ![]()
evident ca Petre Marin e ''favoritul'',insa eu cred ca ar trebui un tinar pus capitan.onicas,bicfalvi sau ionescu ar putea deveni noul Radoi prin munca,devotament si sacrificii!dar mai rar vezi la tinerei asa ceva,mai mult le sta gandu la ce vor face la disco decat la Steaua:-?
evident ca Petre Marin e ''favoritul'',insa eu cred ca ar trebui un tinar pus capitan.onicas,bicfalvi sau ionescu ar putea deveni noul Radoi prin munca,devotament si sacrificii!dar mai rar vezi la tinerei asa ceva,mai mult le sta gandu la ce vor face la disco decat la Steaua:-?
Tu chiar il vezi pe ionescu sau bicfalvi capitan in acest moment, sau chiar din vara? Ce naiba ma, fii serios.
bine,ionescu sau bicfalvi nu or avea ei fete de capitani,dar onicas parca e altceva!pe teren se vede cel mai bine ca vrea si da totul pentru Steaua!si din declaratii se pot observa caracterul si carisma lui,eu zic ca ar fi bun de capitan onicas,pacat ca nu prea mai il baga Stoichita.
ar trebui sa fie capitan .... Captain Planet .... sau Kapetanos
Pai in primul rand un capitan trebuie sa fie titular!
Degeaba il pui tu pe Onicas capitan daca el prinde 5 meciuri in retur, dintre care in 3 intra rezerva.
Eu am zis Ovidiu Petre, dar Petre Marin va fi capitan in proportie de 95 %
Ati auzit ce a zis Belodedici,ca ar trebui sa fie pus Banel capitan?Ce a patit si Belo,il stiam cu noi nu cu ciobanu. ![]()
asta nu inseamna ca e cu ciobanul. poate asta considera el ca e mai bine.
pentru cei ce au spus ca in ultimii 2-3 ani P. Marin a fost depasit, vreau sa va amintesc ca a facut multe meciuri bune in conditiile in care nu avea rivalitate pe post, iar daca ne uitam la ce echipa avem acum si ce au jucat in acest tur, cred ca "Roberto Carlos" al nostru e in primii 5.
asta nu inseamna ca e cu ciobanul. poate asta considera el ca e mai bine.
pentru cei ce au spus ca in ultimii 2-3 ani P. Marin a fost depasit, vreau sa va amintesc ca a facut multe meciuri bune in conditiile in care nu avea rivalitate pe post, iar daca ne uitam la ce echipa avem acum si ce au jucat in acest tur, cred ca "Roberto Carlos" al nostru e in primii 5.
Sa iti amintesc de Nesu? Iar ca sa joci bine trebuie sa ai rival pe post.
Tot respectu pentru Petre Marin, dar deja e depasit si ar trebui ales un capitan pe care nu trebuie sa il schimbe iar la vara,si sa fie neaparat sa fie titular.
Si eu am spus.P.Marin a jucat pt ca nu avea cine sa joace,nu ca era bun.A facut si niste meciuri mai reusite,dar in 90% din jocuri era depasit.Nu o sa uit niciodata golul lui Danciulescu din Steaua-Dinamo 2-4 de langa P.Marin.Si alte meciuri in care abia se tinea dupa adversarul care il depasea cu usurinta.Si a mai fost si martorul lui Jiji in cazul valiza. ![]()
Pana nu o sa avem un capitan gen Laca sau Radoi nu mai luam nici un campionat.Mark my words and read my lips!
Asa sa fie, si cat timp va fi ciobanul patron, sa nu ajungem la titlul 24! ![]()
Petrica...
Kapetanos sau Szekely si poate Zapata. Restul sunt o adunatura de prosti.
onlinesportPetre Marin, amenintat cu echipa a doua
Gigi Becali se bucura ca numarul jucatorilor cu personalitate din vestiarul Stelei a scazut dupa plecarea lui Sorin Ghionea. Ultimul mohican este Petre Marin, pe care Gigi Becali l-a amenintat ca il va trimite la echipa a doua.
Patronul Stelei nu mai vrea ca jucatorii sa se planga ca salariile sau primele intarzie si le transmite un mesaj clar acestora.
"Poate Petre Marin e posibil sa mai comenteze, dar nici el nu mai poate prea mult ca in vara pleaca, ii expira contractul. Cum comenteaza, cum ii trimit la echipa a doua", a spus Becali.
De altfel, Becali nu il are deloc la suflet pe Petre Marin si explica de ce nu vrea sa ii acorde banderola de capitan.
"Nu stiu cine o sa fie capitanul, ei acolo il pun. Parerea mea, cel mai indicat ar fi sa fie Toja sau Tanase, ca sa-l incurajeze, motiveze mai mult. Petre Marin ce sa faca? Sa zica «Hai, veniti aici in aparare, sa ne aparam?». Trebuie un mijlocas care sa zica «Hai cu totii la atac, sa spulberam dusmanul!», a precizat Becali.
De ce ne e frica nu vom scapa...
Petrica nu e agreat pentru ca are personalitate. Sclavii sunt preferatii patronului. Aia carora le e frica sa spuna ceva, pentru ca, normal, vor fi trimisi la Steaua II. Argaseala cum credeti ca a rezistat atat? ![]()
Ovidiu Petre sau Petre Marin, unul din ei doi ar trebui sa fie capitan.
eu ma intreb cum de nu l'a fulgerat pe oier gandul sa'l puna pe atlet capitan
Ovidiu Petre sau Petre Marin, unul din ei doi ar trebui sa fie capitan.
Ovidiu pentru ce sa fie capitan? Ca este la Steaua de 3 ani si joaca cate 4 meciuri pe campionat? Petre Marin are tot dreptul sa fie capitan.
eu ma intreb cum de nu l'a fulgerat pe oier gandul sa'l puna pe atlet capitan
Nu cobi.
Pai tiganul e capitan numai dupa ce face o tampenie imensa, cum a fost cea de pe Bernabeu
P.Marin e capitan azi.