Ma gandeam sa facem un drum la biroul de emigrari. Ce sanse om avea? Ca motive sunt destule.
Ce tara preferi ?
depune cite o cerere la ambasadele
USA,CANADA,AUSTRALIA
si BAFTA MULTA !
Ma gandeam sa facem un drum la biroul de emigrari. Ce sanse om avea? Ca motive sunt destule.
Ce tara preferi ?
depune cite o cerere la ambasadele
USA,CANADA,AUSTRALIA
si BAFTA MULTA !
Ma gandeam sa facem un drum la biroul de emigrari
Uite Cristian ce se va intimpla cu Romanii care vor sa lucreze in Uniunea Europeana
"Un muncitor care lucreaza in strainatate va fi platit ca in tara de origine, prevede Directiva Bolkenstein, care de ieri se afla in dezbaterea Comisiei de Munca a Parlamentului European.
In conditiile in care documentul va fi adoptat muncitorii romani care lucreaza in tarile membre UE vor fi platiti ca in Romania, adica in jur de 300 de euro pe luna. Primul efect va fi eliminarea muncitorilor romani de pe piata europeana" (din ziarul ZIUA din 23 noiembrie 2005)
http://www.ziua.ro/display.php?id=189007&d...b951dae025da895
Si atunci , se mai merita sa mai pleci din Romania ?
Ce sanse om avea?
Cristi draga te astept la o discutie pe YM in legatura cu oportunitatea folosirii sintagmei "no bine draga" :evil: :twisted: :evil: :idea:
Ma gandeam sa facem un drum la biroul de emigrari
"Un muncitor care lucreaza in strainatate va fi platit ca in tara de origine [...] ; muncitorii romani care lucreaza in tarile membre UE vor fi platiti ca in Romania, adica in jur de 300 de euro pe luna.
Si atunci , se mai merita sa mai pleci din Romania ?
Daca muncitorii din strainatate vor castiga cat un inginer aici, mai bine raman in tara mea draga. Si totusi, inginerii ce-or face "afara" ? Vor primi tot 300 Euro/luna, ca aici ?
.
Ce sanse om avea?
Cristi draga te astept la o discutie pe YM in legatura cu oportunitatea folosirii sintagmei "no bine draga" :evil: :twisted: :evil: :idea:
Am inteles subtilitatea (?!) afirmatiei. Sa stii ca "om avea" are justificare gramaticala. Iti voi comunica explicatia acolo unde ai zis.
Bafta!
P.S. Si "no bine" este corect, dar acel "no" este in plus
.
Daca muncitorii din strainatate vor castiga cat un inginer aici, mai bine raman in tara mea draga. Si totusi, inginerii ce-or face "afara" ? Vor primi tot 300 Euro/luna, ca aici ?.
Cristian , ai doua variante :
1) daca te duci sa MUNCESTI si legea asta ramine neschimbata , atunci iei tot salariul pe care-l aveai in Romania, diferenta fiind ca dimineata -cind te scoli- vezi cerul Parisului si nu al Bucurestiului (ai grija unde-ti parchezi masina sa nu ti-o incendieze arabii si negrii :wink: )
2) daca NU TE DUCI SA MUNCESTI , vei cistiga mai mult de $300/luna. Pina si un cersetor sau cel mai mic gainar , face mai mult cash de $300/luna !!!
Dar de ce vrei in Uniunea Europeana si nu o tara din afara Europei , asa cum ti-am sugerat ?
PS : Pardon, citeste EUROI in loc de dolari ..., am uitat pe moment ca voi sinteti platiti in euro