FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

CUMPAR

«12»
zarboss21.11.2005 16:18

cumpar nokia 8800....

armanovici21.11.2005 20:07
cumpar nokia 8800....

cu cat?

redandblue22.11.2005 07:28
cumpar nokia 8800....
Alt model de nokia nu vrei?

6230 sau altceva...?

zarboss22.11.2005 08:16

pai asta l-as vrea .. ca mi-a placut.. si ca pret nu stiu cat merge asa .. ii stiu pretul din magazin...

redandblue22.11.2005 08:18

e marfa 6230!

zarboss22.11.2005 08:35

vrei sa-l vinzi tu ???? cat vrei pe el ?

redandblue22.11.2005 08:38
vrei sa-l vinzi tu ???? cat vrei pe el ?

eu zic 6 mil. tu ce zici?

ceausescu22.11.2005 12:46

6 milioane pe un nokia ? salariul pe 2 luni din Romania ???? :lol:

ma prapadesc de ris .... la noi se dau gratuit jegurile astea cind semnez contractul de 1 an .... :lol:

zarboss22.11.2005 12:51

pai semneaza vreo 2-3 contracte .. si trimite-ne si noua cate unul.... dam si noi o bere de aia buna :wink:

redandblue22.11.2005 12:56

6 milioane pe un nokia ? salariul pe 2 luni din Romania ???? :lol:

ma prapadesc de ris .... la noi se dau gratuit jegurile astea cind semnez contractul de 1 an .... :lol:

bah ceausescule e viata scumpa in Romania asta e....

poa ne trimiti tu cate ceva si noua la astia mai saraci....

ceausescu22.11.2005 12:56
pai semneaza vreo 2-3 contracte .. si trimite-ne si noua cate unul.... dam si noi o bere de aia buna :wink:

Nu-s in Romania , da' bere daca vrei sa-mi oferi , nu te refuz :wink: Mai exista berea aia Bucegi si tigari Carpati (fara filtru?) :lol:

redandblue22.11.2005 12:58

Nu-s in Romania , da' bere daca vrei sa-mi oferi , nu te refuz :wink: Mai exista berea aia Bucegi si tigari Carpati (fara filtru?) :lol:

este din belsug si Bucegi si Carpati...
ceausescu22.11.2005 13:03

Propun marirea salariilor numai pt suporterii Stelei cu cel putin 25% , intrare libera pe stadion pt toti ULTRAS (respectele mele!) si vinzatoarelor de ... bomboane agricole :lol:

Propun de asemenea , indexarea cu inca 50% a taxelor pentru fetitele de pe centura, iar toti suporterii Stelei vor beneficia de facilitati si reduceri substantiale de preturi atunci cind apeleaza la serviciile lor.. :wink:

redandblue22.11.2005 13:05

Propun marirea salariilor numai pt suporterii Stelei cu cel putin 25% , intrare libera pe stadion pt toti ULTRAS (respectele mele!) si vinzatoarelor de ... bomboane agricole :lol:

Propun de asemenea , indexarea cu inca 50% a taxelor pentru fetitele de pe centura, iar toti suporterii Stelei vor beneficia de facilitati si reduceri substantiale de preturi atunci cind apeleaza la serviciile lor.. :wink:

de acord dar spunele si Palamentarilor sa vedem ce zic....:lol:

ceausescu22.11.2005 13:06
este din belsug si Bucegi si Carpati...

bere Bucegi cu gust de ... ulei :oops:

zarboss22.11.2005 13:29

bai ceausescule nu ai intentii rele ru ....pentru o clipa am crezut ca vad iar o cuvantare .. de aia de la congres...

daca tot esti bine intentionat asteptam cu nerabdare intoarcerea ta in Romania..noi iti promitem ca o sa avem pregatita berea aia buna .. ... si sa te vedem si pe tine :D

ceausescu22.11.2005 13:57
bai ceausescule nu ai intentii rele ru ....pentru o clipa am crezut ca vad iar o cuvantare .. de aia de la congres...

daca tot esti bine intentionat asteptam cu nerabdare intoarcerea ta in Romania..noi iti promitem ca o sa avem pregatita berea  aia buna .. ... si sa te vedem si pe tine  :D

Zarboss , daca nu te deranjeaza , e virsta aveai in 89 ? Ca dupa cum scrii , se pare c-ai prins si timpurile alea mai vechi.

Insa, din cite vad , in ziua de azi se traieste mai prost decit inainte de 89 :twisted: Red19 parca, scria aici ca un celular nokia costa salariul pe 2 luni !!!! (6 milioane)

ma duc sa-mi cumpar un baps de hirtie igienica ... prevaz ceva oribil ... :wink:

zarboss22.11.2005 14:01

ma.. varsta nu e asa de importanta...tu de cand ai plecat din Romania???.. si sa sti ca azi se traieste bine in Romania...sunt anumite lucruri care nu sunt bine puse la punct dar in rest e bine....oricum vad ca esti bine informat avand in vedere cat e un salariu in Romania... asa ca nu cred ca trebuie sa-ti zic eu cum sta treaba aici pe meleagurile natale...cred ca sti tu prea bine

ceausescu22.11.2005 14:09
ma.. varsta nu e asa de importanta...tu de cand ai plecat din Romania???.. si sa sti ca azi se traieste bine in Romania...sunt anumite lucruri care nu sunt bine puse la punct dar in rest e bine....oricum vad ca esti bine informat avand in vedere cat e un salariu in Romania... asa ca nu cred ca trebuie sa-ti zic eu cum sta treaba aici pe meleagurile natale...cred ca sti tu prea bine

sunt mai mult de 15 ani de cind am plecat din Romania, m-am si intors o data , dar oamenii sunt mai saraci decit erau inainte.

e drept ca unii sunt bogati sau chiar f.bogati, dar aia e o minoritate.

eu vorbesc de majoritatea romanilor care i-am vazut eu , ca abia pot sa-si plateasca mincarea si chiria dintr-un salariu cistigat CINSTIT . :twisted:

ca sa nu mai vorbesc de bunicii mei (si e cazul tutror batrinilor) care bolnavi fiind , au de ales intre a-si cumpara medicamente , a minca sau a-si plati intretinerea..

daca eu am perceput gresit situatia, te rog sa ma corectezi.

zarboss22.11.2005 14:20

nu am ce sa te corectez....eu nu am zis nimic .. doar ca se traieste bine in Romania .. pentru astia care pot muncii.. si sa stii ca in mare masura cei care nu au .. si chiar cei care au dar putin ..se datoreaza lor...am si eu bunici si cunosc situatia...asta e treaba... daca noi putem face ceva pentru ei e foarte bine .. daca nu trebuie sa-si traieasca restul zilelor chinuiti.. desi ei sunt singurii care nu merita asta ....

nu vreau sa intru intr-o discutie care nu are sfarsit ..ce se intampla acum in Romania e ceva normal e o perioada de tranzitie si va mai dura cred eu inca 10 ani de acum incolo.. pana cand se vor pune la punct toate treburile si in special din punct de vedere legislativ....

iar toti astia care au dobandit averi iliciye ..eu zic ca nu avem de ce sa ne facem griji ca va veni si timpul lor .. mai devreme sau mai tarziu.. tot munca cinstita e cea apreciata si care iti da zile linistite...

zarboss22.11.2005 14:20

nu am ce sa te corectez....eu nu am zis nimic .. doar ca se traieste bine in Romania .. pentru astia care pot muncii.. si sa stii ca in mare masura cei care nu au .. si chiar cei care au dar putin ..se datoreaza lor...am si eu bunici si cunosc situatia...asta e treaba... daca noi putem face ceva pentru ei e foarte bine .. daca nu trebuie sa-si traieasca restul zilelor chinuiti.. desi ei sunt singurii care nu merita asta ....

nu vreau sa intru intr-o discutie care nu are sfarsit ..ce se intampla acum in Romania e ceva normal e o perioada de tranzitie si va mai dura cred eu inca 10 ani de acum incolo.. pana cand se vor pune la punct toate treburile si in special din punct de vedere legislativ....

iar toti astia care au dobandit averi iliciye ..eu zic ca nu avem de ce sa ne facem griji ca va veni si timpul lor .. mai devreme sau mai tarziu.. tot munca cinstita e cea apreciata si care iti da zile linistite...

Radu mic22.11.2005 15:50

6230 $300

8800 $750

NOIII

si sa fiu si io un pic off topic: DA in Romania daca esti bogat o duci mai bine ca in America!!!! pe bune...

cristianotopeanu22.11.2005 19:44

O opinie: in primul rand, "tranzitie" e un termen care se foloseste imediat dupa revolutie si se prelungeste catre infinit :(. In al doilea rand, d.p.d.v. legislativ, "portite" se vor gasi mereu pentru cei abili in a le gasi (si cunoaste care sunt) cand este nevoie sa se serveasca de ele. In fine, in al treilea rand, cei care au dobandit averi nemeritate vor pati ceea ce au patit toti asemenea lor: NIMIC (stii tu "portita" aceea ...).

P.S. Si da, munca cinstita e apreciata, insa nu linistea pe care ti-o da faptul ca ai muncit cinstit e cea care conteaza, ci ceea ce primesti in schimb.

P.P.S. Ma gandeam sa facem un drum la biroul de emigrari. Ce sanse om avea? Ca motive sunt destule.

cristianotopeanu22.11.2005 19:51
cumpar nokia 8800....

Nu mai bine luam niste meciuri ? :D. Ca telefoanele oricum se demodeaza si practic, destinatia lor este acelasi, difera...ambalajul.

ceausescu22.11.2005 20:05
Nu mai bine luam niste meciuri ? :D.  Ca telefoanele oricum se demodeaza si practic, destinatia lor este acelasi, difera...ambalajul.

azi e la moda modelul "101" , miine s-a ... demodat "101" si scot pe piata modelul "102" , cica e ... "imbunatatit" :lol:

Si uite asa ruleaza economia , iar cumparatorul fraier intra in hora lor ...

Poate nu ma credeti , dar am un FIDO cumparat in 1999, de 6 ani acelasi aparat si MERGEEEE ... !!!

De ce trebuie sa cumpar ultimul model, cind pot sa-mi fac treaba si cu un model mai vechi ?

La ce-mi trebuie un telefon cu camera video de inregistrat sau sa primesc semnalul TV pe mobil , cind nu e practic asa ceva ?

«12»